پاتوق نارنجی
شخصی

 
 
 خبر مرگ فرمانده نیروی هوایی عربستان نه از «تاریخ دقیق وقوع امر »، « نه از کشوری که حادثه در آن روی داده»، « نه از نوع ماموریت نامبرده»، « نه از بیمارستان » و « نه از مکان و زمان تشیع جنازه نامبرده» اطلاعی بدست نمی داد.
 

عین اله سوری :

وزارت دفاع عربستان چهار شنبه گذشته طی صدور بیانیه ای کوتاه اعلام کرد که «محمد بن احمد الشعلان» فرمانده نیروی هوایی این کشور در نتیجه سکته قلبی فوت شده است. بر اساس این بیانیه الشعلان در یک «سفر کاری خارج از عربستان» دچار ایست قلبی شده و جان داده است.

این خبر نه از «تاریخ دقیق وقوع امر»، « نه از کشوری که حادثه در آن روی داده»، « نه از نوع ماموریت نامبرده» ، « نه از بیمارستان » و « نه از مکان و زمان تشیع جنازه نامبرده» اطلاعی بدست نمی داد.

در واکنش به این خبر، اولین بار یک منبع ناشناس یمنی در نیویورک ضمن رد بیانیه وزارت دفاع عربستان، مرگ نامبرده را ناشی از اصابت موشکهای اسکاد نیروهای یمنی به پایگاه هوایی امیر خالد دانست. در همان موقع، منابع عربستانی شبکه العالم نیز از سوخته بودن جسد فرمانده نیروی هوایی عربستان خبر دادند.

جمعه گذشته دبکا فایل پایگاه اینترنتی سرویس‌های اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی طی انتشار گزارش مفصلی، مرگ نامبرده را ناشی از حمله موشکی 16 خرداد ماه گذشته نیرو های یمنی به پایگاه هوایی ملک خالد اعلام نمود. پایگاه مذکور بزرگترین پایگاه هوایی عربستان سعودی است و نیروی هوایی این کشور طی دو و نیم ماه گذشته حملات هوایی خود به یمن را عمدتا از همین پایگاه انجام می داده است .

منابع نظامی دبکافایل حمله یمنی ها در ساعت 3 بامداد شانزدهم خرداد ماه جاری با 15 فروند موشک‌ اسکاد به پایگاه یاد شده‌ را دقیق و برای سعودی‌ها کاملاً غافلگیرکننده ارزیابی کرده و ً علت اختفای پنج روزه خبر مرگ نامبرده را ممانعت از تضعیف روحیه سربازان عربستانی دانسته است.

پایگاه اینترنتی الغدیر نیز مرگ شعلان را بر اثر حمله موشکی نیروهای یمنی به پایگاه هوایی خالد اعلام کرده است. وی در ابتدا زخمی و به سرعت به ریاض و سپس جهت درمان به خارج کشور منتقل شده اما بر اثر شدت جراحات وارده جان داده است . یکی از نشانه هایی که کشته شدن محمد بن احمد شعلان بر اثر شلیک موشک را تایید می کند، همزمانی حمله موشکی کمیته های مردمی یمن با دیدار فرماندهان نظامی عربستان از پایگاه هوایی خالد دانسته شده است.

تشیع جنازه نامبرده نیز ابهامات مورد اشاره را بر طرف نمی سازد؛ زیرا جمع انگشت شماری در تشیع و نماز نامبرده شرکت کرده اند علاوه بر آن این مراسم در یک پایگاه هوایی انجام شده است . علیرغم آن همه ابهام، مراسم تشیع و خاک سپاری شعلان که می توانست روشنگر آن ابهامات باشد خود بیانگر تداوم و اجرای نوع نگاه امنیتی تنگ نظرانه پیرامون علت مرگ نامبرده است.


حتی اگر مرگ نامبرده ناشی از حملات موشکی یمنی ها نباشد به سختی می توان امکان تسویه او توسط جناح سدیری حاکمیت را نادیده گرفت. عبداله پادشاه سابق عربستان در اواخر عمر خویش با انجام جابجایی های غیر عادی و بی سابقه در پست های سیاسی و نظامی بدنبال هموار ساختن مسیر فرزندان خویش برای حصول به عالی ترین پست های کشور بود.

در همین راستا وی در 24 خرداد ماه 1393 با صدور فرمانی، گستره وسیعی از پست های سیاسی و نظامی و خانوادگی را دچار تغییر کرد. محمد شعلان نیز در همان روز به فرماندهی نیروی هوایی عربستان منصوب شد. حال اگر سلمان بدنبال تحکیم موقعیت فرزندان خویش در هرم قدرت باشد -که عملکرد چند ماه گذشته وی بیانگر این امر است- بایستی افراد نزدیک به عبداله و فرزندان او را به حاشیه براند به همین دلیل مرگ عمدی فرمانده نیروی هوایی عربستان قوت می یابد ولو اینکه در سفر خارجی بوده باشد.

اگر او در نتیجه حملات موشکهای اسکاد و یا تسویه های سیاسی احتمالی کشته نشده چرا بیانیه صادره وزرت دفاع عربستان تا آن حد ابهام دارد؟ آنهم در شرایط خطیر جاری عربستان ؟ صرف نظر از علل احتمالی، مردم بی دفاع یمن مرگ نامبرده را ناشی از اصابت تیر غیبی با هدفی قابل توجه در زمانی مناسب ارزیابی خواهند کرد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 27 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-عربستان -,

ساعت 12:43 توسط افشین |

 

نکته‌ای ظریف در تجلیل از شهدای غواص

 

با سلام بر برادران شهيد غواصم دوستاني كه اين روزها و فرداها در تجليل بحق از اين عزيزان شركت ميكنيم ، بايد دقيق حواسمان باشد كه صدام و پشتيبانانش بسيار دانسته و ظريف با ايجاد جنگ بين دو ملت مسلمان و همجوار ايران و عراق خواستند تا كينه اي ابدي بين مردم اين دو كشور ايجاد كنند و ما امروزه كه روابطي برقرار شده و مردم عراق خود خسارت ديده صدام و حزب بعثش هستند و اگر انان امروز در جلوي صف جنايتكاران داعش نايستند اين مزدوران نابخرد با ما در اهواز و كرمانشاه خواهند جنگيد بگونه اي خداي ناكرده ، نادانسته و احساساتي عمل ناتمام صدام را با ادامه كينه تكميل نكنيم.
و اين ربطي به حفظ خاطرات و افتخارات ان زمان ندارد فقط با توجه دقيق به چگونگي ابراز احساساتمان و كنترل ان خداي ناكرده در دام حماقت بحث نژادي عرب و عجم و تشديد موارد اختلافي بين دو ملت ايران و عراق كه دشمناني همچون امريكا ، اسراييل و عربستان و بسياري از شووينيست هاي داخلي امروزه ارزوي ان را دارند.
بدانيم كه برادران و خواهران مجاهد عراقي ما در صف مقدم تكريت و موصل با داعش نيز شعارها و نوشته هاي امروز ما را خواهند خواند و فيلم هاي مراسمات ما را خواهند ديد و البته كه العربيه ، الجزيره و سي ان ان به بزرگنمايي و دگرديسي ان خواهند پرداخت كه برانان حرجي نيست فقط خود تلاش مضاعف كنيم كه حتي بقدر ارزني خطاكار احساساتي و ادامه دهنده راه نيمه تمام صدام و اربابانش ، در امروزه نباشيم.
ياحق 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 27 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-شهیدان دفاع مقدس و انقلاب اسلامی - دفاع مقدس (جنگ تحمیلی) - ,

ساعت 12:38 توسط افشین |

 
 
پیام رهبر معظم انقلاب درپی تشییع باشکوه پیکر مطهر شهدا با حضور حماسی مردم تهران:
 
 
 
صلوات خدا بر شهيدان مظلوم غواص که با حضور خود اين فروغ خاموش نشدني را مدد رساندند/سلام بر دستهاي بسته و پيکرهاي ستم ديده شما/ تشييع اين دردانه هاي به ميهن بازگشته از به يادماندني ترين حوادث انقلاب است (۱۳۹۴/۰۳/۲۶ - ۲۲:۴۵)
در پی تشییع باشکوه و غیرتمندانه ی پیکر مطهر 270 شهید گرانقدر دوران دفاع مقدس با حضور پرشکوه و حماسی مردم تهران، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تقدیر و سپاس صادر کردند. 
متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحيم
صلوات و سلام خدا بر شهيدان عزيز که مشعل توحيد را با ايثار خود بر فراز ميهن اسلامي برافروختند و صلوات و تحيات خدا بر شهيدان مظلوم غوّاص که با ظهور و حضور خود اين فروغ خاموش نشدني را مدد رساندند و پرچم يادهاي عزيز و گرانبها و ذخيره هاي معنوي ملت را با شکوهي هر چه تمام تر در کشور برافراشتند.
سلام بر دستهاي بسته و پيکرهاي ستم ديده شما و سلام بر ارواح طيبه و به رضوان الهي، بال گشوده ی شما. سلام بر شما که بار ديگر فضاي زندگي را معطّر و جان زندگان را سيراب کرديد. و سپاس بي پايان پروردگار حکيم و مهربان را که در لحظه هاي نياز اين ملّت خداجوي و خداباور، بشارتهاي ترديد ناپذير را بر دلهاي بيدار نازل مي فرمايد و غبارها را مي زدايد. و سلام بر شما ملّت بزرگ، وفادار، آگاه و مسئوليت پذير که خطاب لطيف الهي را به درستي مي شناسيد و مي نيوشيد و پاسخ مي گوييد. حضور پرمضمون امروز شما در تشييع اين دردانه هاي به ميهن بازگشته يکي از به يادماندني ترين حوادث انقلاب است. رحمت خدا بر شما.
و سپاس بي حد از خداي مالک دلها و سلام بي پايان بر حضرت بقيه الله روحي فداه که صاحب اين ثروت عظيم است.
 والسلام عليکم و رحمه الله و برکاته
سيد علي خامنه اي
 26 خرداد 1394

ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 27 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 12:25 توسط افشین |

 
پژوهش جدید محققان دانشگاه جانزهاپکینز نشان داد افراد نمی‌توانند سایه‌رنگ‌های خاص را به یاد بیاورند زیرا مغزشان آن‌ها را به رنگ‌های مشابه عمومی‌تر تبدیل می‌کند.
 

ایسنا نوشت:

پژوهش جدید محققان دانشگاه جانزهاپکینز نشان داد افراد نمی‌توانند سایه‌رنگ‌های خاص را به یاد بیاورند زیرا مغزشان آن‌ها را به رنگ‌های مشابه عمومی‌تر تبدیل می‌کند.

بسیاری از مردم به‌سادگی می‌توانند تفاوت میان رنگ‌های لاجوردی، نیلی و آبی سیر را بگویند، اما وقتی نوبت به یادآوری این سایه‌رنگ‌ها می‌رسد، بیشتر افراد همه آن‌ها را در ذهنشان به‌عنوان آبی دسته‌بندی می‌کنند. این تمایل به یکی کردن رنگ‌ها باهم می‌تواند توضیح دهد که چرا هماهنگ کردن رنگ‌های خانه باهم تنها با تکیه‌بر حافظه دشوار است.

بسیاری از فرهنگ‌ها واژگان مشابهی برای رنگ‌ها دارند و آن‌ها را به‌طور مشابهی دسته‌بندی می‌کنند؛ اما به عقیده محققان دانشگاه جانزهاپکینز در بالتیمور، در خصوص نقشی که این دسته‌بندی‌ها در درک افراد از رنگ‌ها بازی می‌کنند، بحث زیادی وجود دارد.

در این پژوهش، محققان چهار آزمایش را بر روی چهار گروه مختلف انجام دادند. در اولین آزمایش، افراد به یک چرخ رنگی با ۱۸۰ رنگ مختلف نگاه می‌کردند و بعد از آن‌ها خواسته می‌شد که بهترین نام را برای هر رنگ پیدا کنند. این آزمایش طراحی شد تا داوطلبان مرزهای دقیق میان رنگ‌ها را پیدا کنند. در آزمایش دوم، محققان همان رنگ‌ها را به افراد دیگری نشان می‌دادند، اما این بار از آن‌ها خواسته می‌شد که برای یک رنگ ویژه، بهترین نمونه را از داخل چرخ رنگی پیدا کنند.

در سومین آزمایش، محققان مربع‌های رنگی را به شرکت‌کنندگان نشان دادند و از آن‌ها خواستند رنگی را که با این مربع بهترین همخوانی دارد، از روی چرخ رنگی پیدا کنند. در آزمایش چهارم، گروه دیگری از شرکت‌کنندگان این کار را تکمیل کردند، اما یک تأخیر ۹۰ میلی‌ثانیه‌ای بین نشان دادن هر مربع رنگی و انتخاب بهترین رنگ متناسب با آن از روی چرخ رنگی وجود داشت.

نتایج نشان داد، دسته‌بندی‌ها در نحوه شناسایی و به یادآوردن رنگ‌ها اهمیت زیادی دارد. شرکت‌کنندگانی که از آن‌ها خواسته شده بود رنگ‌ها را نام‌گذاری کنند، پنج رنگ را طبقه‌بندی کرده بودند: آبی، زرد، صورتی، ارغوانی و سبز. بیشتر رنگ‌ها یک نام گرفتند، اما رنگ‌های مبهم مثل سبز و آبی دو نام گرفته که این نام‌گذاری دوگانه، نشان‌دهنده مرز بین رنگ‌هاست. علاوه بر این مردم اغلب تمایل داشتند که سایه‌های یکسان و مشابهی را به‌عنوان بهترین نمونه‌های هر رنگ انتخاب کنند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که مغز، رنگ‌ها را به‌صورت دسته‌های مجزا و همچنین به‌صورت سایه‌های پیوسته‌ای از رنگ‌ها به خاطر می‌آورد و این دو نحوه تقسیم‌بندی را باهم ترکیب می‌کند تا حافظه رنگی را شکل دهد. دلایل زیادی برای این امر وجود دارد، اما به نظر می‌رسد که این روند، کارایی مغز را در به خاطر آوردن رنگ‌ها کاهش می‌دهد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 24 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-مغز انسان - مغز - ,

ساعت 8:3 توسط افشین |

 
محققان دانشگاه استنفورد بر اساس روش محاسبات سیالاتی و برپایه فیزیک منحصربه‌فرد قطرات آب رایانه جدیدی در ابعاد یک تمبر پستی ساخته‌اند
 

سیناپرس نوشت:

محققان دانشگاه استنفورد رایانه جدیدی را توسعه داده‌اند که با استفاده از فیزیک منحصربه‌فرد حرکت قطرات آب کار می‌کند.

با کنترل دقیق قطرات آب از طریق روشی موسوم به محاسبات سیالاتی (fluidic computation) محققان موفق به ایجاد کلاس جدیدی از رایانه‌ها شده‌اند.

این رایانه شامل یک اسلاید شیشه‌ای در اندازه یک تمبر پستی است که حاوی هزارتوهای (مازها یا پیچ‌وخم‌های) ساخته‌شده از میله‌های آهنی است. اسلاید شیشه‌ای دیگری روی اسلاید زیرین قرار گرفته و وسط دو اسلاید با لایه‌ای از روغن پر می‌شود.

قطرات آب در اندازه دانه خشخاش با نانوذرات مغناطیسی کوچک برانگیخته شده و سپس به داخل روغن تزریق می‌شوند.

با کمک یک میدان مغناطیسی در حال چرخش، قطرات آب مغناطیسی در یک‌جهت از پیش تعیین‌شده کشیده می‌شوند. میدان مغناطیسی قادر به کنترل میلیون‌ها قطره آب به‌طور همزمان است.

وجود یا عدم وجود یک قطره نشان‌دهنده ۱ و ۰ از کد باینری در زبان رایانه است.

مانو پراکاش سرپرست تیم تحقیقاتی تأکید می‌کند: رایانه مبتنی بر قطرات آب ازلحاظ نظری می‌تواند هرگونه عملیاتی را که یک رایانه الکترونیکی معمولی قادر به انجام آن است، در سرعت بسیار کندتر انجام دهد.

هدف محققان رقابت با رایانه‌های الکترونیکی نیست، بلکه هدف اصلی، طراحی کلاس جدیدی از رایانه‌ها است که قادر به کنترل دقیق و دست‌کاری ماده فیزیکی است. چنین رایانه‌ای می‌تواند نقش مهمی در تجزیه‌وتحلیل نمونه‌های بیولوژیکی یا شیمیایی ایفا کند.

توانایی کنترل دقیق قطرات از طریق محاسبات فلوئیدیک، کاربردهای متعددی در زیست‌شناسی و شیمی داشته و می‌تواند کاربردهای جدیدی در تولیدات دیجیتالی مقیاس‌پذیر داشته باشد.

نتیجه دستاورد اخیر محققان دانشگاه استنفورد در مجله Nature Physics منتشر شد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 24 خرداد 1394برچسب: پاتوق نارنجی, رایانه - فیزیک - ,

ساعت 8:3 توسط افشین |

 

برای سلامت جنسی کودکانتان،‌ این نکات را می‌دانید؟

 

یک روانشناس کودک و نوجوان تاکید کرد: رعایت پوشش مناسب در خانواده به رشد طبیعی جنسی کودکان و پیشگیری از انحرافات اخلاقی در نوجوانی و جوانی کمک شایانی می‌کند.

دکتر محمد زارع نیستانک، با بیان اینکه آرایش و لباس‌های نمیه عریان در حضور فرزندان باید با رعایت نکاتی ویژه انجام شود گفت: آراستگی باید همیشگی باشد اگر فرزندان زیر هفت سال هستند این نوع آرایش و پوشش مشکلی ایجاد نمی‌کند، زیرا غرایز جنسی در بچه‌های زیر هفت سال وجود دارد ولی بروز نمی‌کند.

وی گفت: وقتی بچه وارد مدرسه می شود مادر باید مراقبت کند زیرا با ورود به دوره آموزشگاهی غرایز بروز پیدا می کند با اینکه جدی نیست ولی شما باید پوشش را مراعات کنید.

نیستانک اضافه کرد: بچه‌ها با ورود به دوازده سالگی نوجوان می شوند و باید مراقبت بیشتری شوند زیرا غرایز در نوجوان جدی تر می‌شود. پسرها به طور معمول در پانزده سالگی به بلوغ جنسی می‌رسند و مادر باید مراقبت بیشتری بکند زیرا فرزند در اوج غرایز است.

این روانشناس کودک و نوجوان تاکید کرد: اگر شما در دوره‌ای پوشش و آرایش را جلوی فرزندان پسر رعایت نکنید؛ ممکن است که بلوغ جنسی آنها را جلوتر بیندازید. یکی از علل بلوغ زودرس بچه‌ها همین مسئله است.

وی یادآور شد: اگر شما فرزند بالای هفت سال دارید باید پوشش و آرایش خودتان را مدیریت کنید، یعنی پوشش و آرایش مربوط به خلوت شما باشد. بعضی‌ها فکر می کنند که فرزند ما محرم هستند و نباید جلوی آنها پوشش رعایت بشود، البته این درست است؛ اگر فرزند در سن قبل از آموزشگاهی، قسمتی از بدن شما را ببیند، آزار نمی‌بیند ولی در ذهنش می ماند و او را آزار می‌دهد، یعنی در زمان بلوغ جنسی اگر قسمتی از بدن مادر را ببیند، بالفعل او را اذیت می کند و ممکن است که دچار انحرافات اخلاقی بشود. درست است که فرزندتان به شما محرم است ولی باید محدودیتی باشد.

نیستانک تصریح کرد: مادری که در مقابل فرزند شرم وحیا را حفظ کند و موجبات تضعیف آن را فراهم نیاورد، تصویر زیبا و دلنشین و آبرومندانه‌ای از خود در آینه ذهن کودک منعکس و اسباب سعادت او را فراهم می کند.

وی گفت: کودکان به دقت رفتار والدین خود را پیگیری و تقلید می­‌کنند، الگو می­‌گیرند، اظهار می­‌کنند و در آلبوم پاک نشدنی ذهن کنجکاو و نورس خود ثبت و بررسی می­‌کنند. پوشش قدری راحت مادر و پدر تا قبل از شش سالگی نگران کننده نیست، اما بین سن شش الی دوازده سالگی کودک با گرافیک بالا تصویر برداری می کند یعنی او را مبتلا به انحراف اخلاقی نمی‌کند اما در ذهن کودک ثبت و باقی می ماند.

این روانشناس کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: با ورود به سن دوازده سالگی و بلوغ، پوشیدن لباس‌های نیمه عریان و باز، تنگ، نازک و بدن نمای والدین تاثیر سوء دارد و کودک را اذیت می کند.

وی در باره رعایت نکات لازم از سوی والدین برای سلامت جنسی فرزندان­ گفت: رعایت اصول اخلاقی جنسی در خانواده، نقش مهمی در سلامت جنسی کودکان دارد. والدین باید از رفتارهایی خاص در حضور فرزندان پرهیز کنند.

نیستانک اضافه کرد: پرهیز از دیدن فیلم های نامناسب جنسی که در آن زنان و مردان با پوشش های نامناسب، عریان و نیمه عریان، روابط و رفتارهای زننده، رقص های تحریک آمیز، معاشقه و روابط جنسی را به نمایش می گذارند، پرهیز والدین از شوخی های رکیک و زننده، ایماها، اشاره‌ها، کنایه‌های جنسی، لمس و در آغوش کشیدن هم دیگر که معنی جنسی بدهد، پرهیز از ناز و نوازش و ... در حضور فرزندان و اجتناب از بکاربردن حرف‌ها، طنزها و فحش‌های رکیک جنسی از نکات مهم اخلاقی است که والدین باید برای حفظ سلامت جنسی فرزند به آن توجه کنند.

وی در پایان تاکید کرد: رعایت پوشش مناسب در خانواده کمک شایانی به رشد طبیعی جنسی کودکان و پیشگیری از انحرافات اخلاقی در نوجوانی و جوانی دارد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 24 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-سلامت کودکان - سلامت جنسی - ,

ساعت 7:47 توسط افشین |

 
کردها می توانند با عبور از حدنصاب 10 درصدی ضمن راهیابی به پارلمان از یکطرف از دموکراسی جوان ترکیه در مقابل خطر یکجانبه گرایی اردوغانیسمی حفاظت کنند و از طرف دیگر روند کند و پر وقفه صلح پ.ک.ک و دولت مرکزی را شتاب بیشتری ببخشند
 

مرز دموکراسی در ترکیه شاید در یک عدد 10 درصدی خلاصه شود! امروز 57 میلیون شهروند ترکیه ای به پای صندوق های رای خواهند رفت تا نه تنها سرنوشت 550 کرسی پارلمان، بلکه سرنوشت تغییر نظام حاکم بر این کشور از پارلمانتاریستی به ریاستی را نیز معلوم کنند گزاره ای که مد نظر حزب حاکم بوده و برای دستیابی به آن دست کم به 367 کرسی نیاز دارد و برای طرح بی ائتلاف و کم دردسرش جهت رفراندوم حداقل بایست 330 رای را داشته باشد تا به نوعی حاکمیت 13 ساله حزب عدالت و توسعه و رهبر آن «رجب طیب اردوغان» را برای دوره ای طولانی تر و در موقعیتی برتر و قدرتمندتر تثبیت کند.

اما اینها تنها یک روی سکه انتخابات در آناتولی است، روی دیگر سکه بیش از 19 حزب دیگر دیگر که مجوز ورود به انتخابات یافته اند، را نشان می دهد که هر یک با انگیزه ای متمایز وارد کارزار انتخابات شده اند اما همه آنها در مقابله با اردوغانیسم و قدرت گیری بیش از پیش او متفق الرای و همگام هستند به همین دلیل می توان گفت چتری رنگارنگ از احزاب و گروه های مختلف ملی، چپ، قومیت گرا و محافظه کار در برابر حزب حاکم صف آرایی کرده اند اما در این بین بر اساس نظرسنجی های مختلف و تحلیل های متفاوتی که وجود دارد تنها سه حزب منتقد دیگر یارای عبور از مرز حداقل 10 درصدی انتخاباتی در این کشور را دارند و در بین این سه حزب، این آرای حزب «دموکراتیک خلق ها» یا HDP است که نقشی سرنوشت ساز در این انتخابات را ایفا می کند چرا که براساس واقعیات موجود و پیش بینی نظر سنجی های مختلف، بخش عمده ای از جامعه هدف مورد نظر HDP همان منطقه ای است که در 3 انتخابات پیشین بیشتر آرای خود را به سبد AKP ریخته اند، و پیش بینی می شود اگر کردها از مرز مذکور بگذرند خواهند توانست حداقل 58 تا حداکثر 68 کرسی را از آن خود کنند که در این صورت آرای عدالت و توسعه به حدود 270 کرسی نزول خواهد کرد اما در صورت شکست شان، یاران اردوغان می توانند به بیش از 330 کرسی دست یابند که در این حالت کردها حتی یک کرسی هم در انتخابات نخواهند داشت. لذا می توان گفت راهیابی این حزب عمدتاً برخواسته از میان جامعه کُردهای این کشور به پارلمان خواهد توانست روح دموکراسی جوان در این کشور را از خطر و بحران های مختلفی که در گوشه و کنار در کمین اش ایستاده اند مصون تر دارد، برای این ادعا می توان به چند ادله و دلیل اشاره کرد:

<!--[if !supportLists]-->1-     <!--[endif]-->کردها بزرگترین اقلیت قومی -ملی در ترکیه هستند که تا دو دهه پیش از امروز هویت وجودی آنها به عنوان یک کُرد مورد انکار رسمی قرار می گرفت و از آنان در قرائت رسمی کشور با نام «ترک کوهی» یاد می شد و سالها با سیاست «آسیمولاسیون» سعی در اضمحلال تدریجی آنان را داشتند، سیاستی که بیشتر باعث واکنش کردها و حرکت های مبارزه طلبانه آنها در سه دهه اخیر شده است. چنین وضعیتی باعث افول فاحش استانداردهای حقوق بشر در ترکیه و مخدوش شدن چهره و پرستیژ بین المللی این کشور مدعی الحاق به اتحادیه اروپا در طول سالیانی طولانی شده بود. در نتیجه ورود رسمی یک حزب کُردی به پارلمان ترکیه می تواند به معنای پایان رسمی به دهه ها تبعیض و انکار در این کشور در نزد افکار عمومی جامعه جهانی تلقی شود.

<!--[if !supportLists]-->2-     <!--[endif]-->«مساله کُرد» در ترکیه همچنان یک مساله حل نشده است و فرآیند صلح تدریجی در این کشور پس از وقفه های چندی هنوز سرنوشت نامشخصی تا رسیدن به صلح عملی دارد لذا پیروزی این حزب می تواند چشم انداز روشن تری برای حل این مساله که دست کم 300 میلیارد دلار هزینه و بیش از 50 هزار نفر کشته در ترکیه بدنبال داشته است، ترسیم کند.

<!--[if !supportLists]-->3-     <!--[endif]-->سیاست های داخلی و خارجی سالهای اخیر (بخصوص پس از بهار عربی) اردوغان و حزب متبوعش در ترکیه باعث تقویت نوعی یکجانبه گرایی در داخل و خارج این کشور و به قول رهبران منتقد و مخالف منجر به خطر افتادن دموکراسی شده است در این فضا تلاش جدی اردوغان برای تبدیل نظام پارلمانی به ریاستی این خطر را در نزد هواداران پررنگ تر از قبل کرده است که او با قدرتی بیشتر به پیش خواهد رفت و در نتیجه کشور را با مخاطراتی بیشتر روبرو می سازد، لذا بسیاری از ملی گراها که از یکسو منتقد و مخالف حزب دموکراتیک خلق ها و نیز مذاکره با پ.ک.ک و اوجالان هستند، اما از سوی دیگر معتقدند حزب دموکراتیک خلق ها می تواند مانع از دستیابی حزب حاکم به این مهم شود و به عنوان یک ناجی دموکراسی عمل کند.

4-     پیروزی حزب دموکراتیک خلق ها را حتی می توان به نوعی پیروزی حزب عدالت و توسعه نیز نامید چرا که می توان حیات سیاسی این حزب و دستیابی به این اعتماد به نفس که می تواند در قامت یک حزب رسمی وارد انتخابات شود را تا حد زیادی تحت تاثیر برنامه های توسعه سیاسی مورد نظر حزب عدالت و توسعه طی سالهای اخیر دانست. هرچند این پیروزی به معنای نوعی شکست کوتاه مدت برای حزب حاکم به شمار می رود اما در بلند مدت معتقدین به حل مساله کرد و توسعه سیاسی کشور و عبور از وضعیت بسته پیشین را پیروز گردانیده است. حال با تمام این اوصاف باید دید آیا کردها خواهند توانست ناجی دموکراسی جوان ترکیه شوند یا خیر؟


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 24 خرداد 1394برچسب: پاتوق نارنجی, ترکیه - کردها-,

ساعت 7:47 توسط افشین |

 

والیبال ایران 3 – روسیه یک / ایران به لیگ جهانی برگشت / قدرت‌نمایی در خاک روسیه

 

تیم ملی والیبال ایران در پنجمین مسابقه خود در لیگ جهانی 2015 با نتیجه سه بر یک روسیه را شکست داد.

 

 تیم ملی والیبال ایران در ادامه رقابت‌های لیگ جهانی والیبال به مصاف روسیه رفت. ایران كه معمولا خاطره خوبی از بازی با روسیه ندارد، در ست اول این مسابقه نتوانست خوب كار كند و نتیجه را واگذار كرد. تیم ملی ایران در این ست با نتیجه 25 - 20 مغلوب حریف شد تا روس ها اولین ست این دیدار خانگی را از آن خود كنند. ایران در لیگ جهانی 2015 هنوز نتوانسته هیچ مسابقه ای را ببرد و شاید به همین دلیل است كه ملی پوشان هنوز اعتماد به نفس سال گذشته را ندارند.

در ست دوم اما ایران شروع بهتری داشت. شاگردان كواچ با شروعی خوب، توانستند در همان دقایق اولیه ست دوم، از حریف جلو بیفتند. ایران با چند حركت میرزاجانپور نتیجه را 7-3 كرد و فاصله خوبی از حریف گرفت. البته روسیه اجازه نداد فاصله بیشتر از 4 امتیاز شود اما ایران هم می‌خواست هر طور كه شده برتری خود را حفظ كند. ایران زمانی كه امتیاز نهم را گرفت، روسیه همچنان 5 امتیازی بود و دوباره فاصله به 4 امتیاز رسید. ایران سه امتیاز دیگر هم گرفت و فاصله را به 7 امتیاز رساند. اختلاف 7 امتیازی با روسیه در خاك این كشور، برای ایران فوق العاده بود، البته به این شرط كه ایران بتواند تا پایان ست برتری خود را حفظ كند.

ایران برتری اش را به روسیه دیكته می كرد و مسابقه پیش می رفت. زمانی كه وقت استراحت گرفته شد، ایران 16 بود و روسیه 8. اما زمانی كه مسابقه از سر گرفته شد، ایران به حریف امتیاز داد و دوباره اختلاف امتیازات به عدد 7 رسید. گرچه عبادی پور با یك آبشار زیبا امتیاز هفدهم را گرفت و دوباره اختلاف به 8 امتیاز رسید.

ایران كه در ست دوم انگار متحول شده بود، به 8 اختلاف امتیاز هم راضی نمی شد و زمانی كه امتیاز 21 را گرفت، روسیه 12 امتیازی بود. یعنی 9 امتیاز اختلاف. آن هم مقابل تیم قدرتمند روسیه و در خاك این كشور. ایران با حفظ این برتری می توانست یكی از بهترین ست های تاریخ والیبال را رقم بزند. اما در آخرین لحظات، اعتماد به نفس بازیكنان بیش از حد بالا رفته بود و نتیجه اش برخورد سرویس عبادی پور با تور بود. گرچه روس ها هم سرویس خود را به بیرون زدند تا نتیجه 23 - 14 شود. 

عادل غلامی سرویس بعدی را زد. اما روسیه دفاع خوبی داشت و امتیاز را گرفت. ایران امتیاز 24 را با آبشار زیبای میرزاجانپور گرفت. شهرام محمودی سرویس ایران را زد كه توپش به اوت رفت. روسیه 16 شد و شانس پیروزی با 10 امتیاز اختلاف از ایران گرفته شد. روسیه سرویس خوبی زد اما دفاع ایران مهار كرد و با این حال دفاع خوب روسیه روی آبشار محمودی، می توانست امتیاز هفدهم روسیه را به دنبال داشته باشد كه داور خطای تور از روسیه گرفت و این ست با نتیجه 25 - 16 به سود ایران به پایان رسید.

ایران ست سوم را هم خوب شروع كرد؛ اما نه به خوبی ست دوم. شاگردان كواچ پا به پای روسیه جلو می رفتند و معمولا یك امتیاز هم از حریف جلو بودند. سرانجام فاصله به سه امتیاز رسید. ایران 8-5 جلو افتاد و كار روسیه سخت تر شد.

مربی روسیه وقت استراحت گرفت و با شروع بازی، ایران دوباره سه امتیاز متوالی گرفت. حالا تفاوت امتیاز دو تیم به 5 امتیاز رسیده و ایران برتری اش را به حریف دیكته می كند. البته روسیه نمی خواست مثل ست گذشته فاصله بیشتر از این شود. آن‌ها یكی دو امتیاز گرفتند و البته ایران هم با عملكرد خوب عبادی پور به امتیاز 12 رسید.

ایران با حفظ فاصله 4-5 امتیازی به كار ادامه می‌داد و آرام آرام به سمت امتیاز بیستم نزدیك می‌شد. میلاد عبادی پور با یك آبشار خوب امتیاز نوزدهم ایران را گرفت و روسیه هنوز 14 امتیازی بود. ایران امتیاز بیستم را هم گرفت تا در فاصله 5 امتیاز مانده به برد این ست، 6 امتیاز از حریلف خود جلو باشد.

با گذر كردن ایران از امتیاز 20، مسابقه حساس تر شد. روس‌ها با هیجان بیشتری كار را دنبال می كردند اما ایران هم كم نمی آورد و از حریف امتیاز می گرفت. ایران به امتیاز 23 رسید و روسیه همچنان 16 امتیازی بود. اما روس‌ها دو امتیاز حساس گرفتند و فاصله را به 5 امتیاز رساندند. فرهاد قائمی وارد زمین شد تا در این دو امتیاز مانده به پایان ست سوم، ایران نفسی تازه كند. ایران امتیاز 24 را گرفت و روسیه هم به نوزدهمین امتیاز خود رسید.

بازیكن روسیه سرویس بعدی را زد و در برگشت سعید میرزاجانپور با یك آبشار زیبا امتیاز 25 را گرفت تا ست سوم هم به نام ایران ثبت شود، آن هم با نتیجه 25 - 19.

ایران ست چهارم را هم خوب شروع كرد. دوباره شاگردان كواچ از همان ابتدا از حریف فاصله گرفتند و برتری خود را به رخ كشیدند. ایران هشتمین امتیاز را زمانی گرفت كه روسیه تنها به دو امتیاز رسیده بود. دفاع خوب بازیكنان ایران روی تور و از طرفی سرویس های خوب، این اجازه را به روسیه نمی‌داد كه نتیجه بگیرد. تمركز روس‌ها به هم ریخته بود و آن‌ها در غیاب موزرسكی ، یار سرشناس و قد بلند خود دیگر حرفی برای گفتن نداشتند. روس‌ها البته مقهور هماهنگی بیش از حد بازیكنان ایران شده بودند.

ایران كه در غیاب فرهاد ظریف به میدان رفته بود ، به خوبی روسیه را در خاكش مقهور خود می كرد و هرچه می‌گذشت فاصله امتیازها بیشتر می‌شد. ایران امتیاز سیزدهم را گرفت و روس‌ها همچنان 5 امتیازی بودند. فاصله 8 امتیازی، تفاضل خوبی برای ایران بود كه خیالش راحت باشد این ست را هم می‌برد. اما هنوز زود بود كه بازیكنان ایران خود را پیروز این میدان بدانند. هر زمان كه ایران دچار غرور می‌شد، روس‌ها به راحتی امتیاز می‌گرفتند و این نشان می‌داد كه ایران نباید تا آخرین لحظه خود را برنده بداند. 

روسیه در همین لحظات بود كه فاصله را كمتر كرد و به 5 امتیاز رساند. اما در عین حال ایران هم خودش را به امتیاز 20 نزدیك می‌كرد. تیم ملی روسیه نمی‌خواست در زمین خودش با نتیجه سه بر یك ببازد كه حتی یك امتیاز هم نگیرد. آن‌ها تمام تلاش‌شان را می‌كردند كه فاصله را به حداقل برسانند و اجازه ندهند ایران برنده ست چهارم شود. ایران زمانی كه امتیاز نوزدهم را گرفت، روسیه 14 امتیازی بود. اما آن‌ها دو امتیاز متوالی گرفتند و 16 امتیازی شدند. روسیه فاصله را به 3 امتیاز رساند و كار خودش را راحت كرد. روسیه كه انگار احیا شده بود، امتیازهای 17 و 18 را هم گرفت و فاصله به یك امتیاز رسید. سرانجام ایران توانست فاصله را بیشتر كند و تا امتیاز 21 پیش رفت.

سعید معروف سرویس ایران را زد كه توپ طی چند بار رفت و برگشت سرانجام در زمین ایران خوابید و فاصله به دو امتیاز رسید. میرزاجانپور دوباره فاصله را به سه امتیاز رساند و ایران 22 امتیازی شد. میرزاجانپور دوباره توپ را در زمین روسیه خواباند و ایران 23 امتیازی شد. حالا ایران تنها دو امتیاز برای برد در این دیدار می‌خواهد و روسیه به 6 امتیاز نیاز دارد. روسیه امتیاز 20 را گرفت و فاصله دوباره به 3 امتیاز رسید. 

روسیه سرویس خود را زد كه توپ در برگشت تبدیل به امتیاز 24 ایران شد. شهرام محمودی هم آخرین امتیاز این مسابقه را گرفت اما روسیه درخواست ویدئو چك كرد كه داور این امتیاز ایران را پس از ویدئو چك قبول نكرد. داور دستور به تكرار سرویس داد. بازیكن روسیه سرویس را زد كه توپ با برخورد با بازیكن ایران به بیرون رفت و روسیه 22 امتیازی شد.

كواچ وقت استراحت گرفت.بازیكن روسیه سرویس را زد كه مرندی به سختی توپ را گرفت. توپ برگشتی را روس‌ها به اوت زدند و دوباره مربی روسیه درخواست ویدئو چك كرد. داور امتیاز را به روسیه داد. روسیه 23 امتیازی شد و دوباره بازیكن این تیم سرویس زد. اما این بار سرویس روس‌ها به تور برخورد كرد و ایران با نتیجه 25 - 23 روسیه را شكست داد و با نتیجه 3-یك برنده این مسابقه شد.

با این برد ایران به جریان مسابقات لیگ جهانی والیبال 2015 برگشت و با وجود 4 شكست، شانس خود را برای صعود به مرحله بعد زنده كرد.

 
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 24 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-والیبال - ,

ساعت 7:41 توسط افشین |

 
سعید معروف برای هواداران تیم ملی نوشت تا آنها هستند، پرچم ایران بالاست و روزهای خوش از راه می رسند.
 

 

این ها را سعید معروف در اینستاگرامش نوشته است؛«پرچمت بالاست جورى كه حالا حالاها دست كسى بهت نميرسه.تا وقتى خدا اون بالاست نيازى به دايه ى مهربانتر از مادر ندارى.پس بتاز كه دعاى ملت باهاته و با افتخار به دشمنات بگو كه حتى اگه بازنده هم باشي باز هم اينجا جايى براى شما خالى نيست.مرسى از همه ى كسانى كه زحمات اين تيم رو قدر ميدونن.»

سعید معروف ، کاپیتان تیم ملی والیبال ایران ، بعد از چهارمین شکست در چهارمین بازی، این جمله را برای اینستاگرامش نوشته است. کاپیتان محبوب تیم ملی والیبال اینگونه بار دیگر تاکید کرده ، والیبال تیم مردم است و مردم دوستش دارند . اصلا هم مهم نیست که چند نفر منتقد چه می گویند.

 

 
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 24 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-سعید معروف - والیبال - ,

ساعت 7:32 توسط افشین |

 
 
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت نماینده گیلان در مجلس خبرگان و امام جمعه آستانه اشرفیه (۱۳۹۴/۰۳/۲۲ - ۱۱:۴۵)
درپی درگذشت روحانی عالیقدر مرحوم آیت الله آقای امینیان نماینده گیلان در مجلس خبرگان و امام جمعه آستانه ی اشرفیه، رهبر معظم انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر کردند.
متن پیام رهبر انقلاب به شرح زیر است:
بسمه تعالی
درگذشت روحانی عالیقدر مرحوم حجة الاسلام و المسلمین جناب آقای امینیان نماینده ی گیلان در مجلس خبرگان و امام جمعه ی فاضل و خدوم آستانه ی اشرفیه را به مردم وفادار و عزیز آن خطه ی ارزشمند و به همه ی ارادتمندان و شاگردان آن مرحوم و جامعه ی علمی گیلان و به طور ویژه به خاندان محترم و بازماندگان گرامی ایشان تسلیت میگویم. وزانت علمی و آراستگی اخلاقی و متانت و ادب رفتاری در آن روحانیِ محبوب سرمایه ای معنوی برای گیلان بود و فقدان آن خلائی است که به توفیق الهی و به همّت دانشوران باید جبران شود انشاالله. رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحوم مسألت مینمایم.
سیّد علی خامنه ای
22 خرداد 1394

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 24 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 7:24 توسط افشین |

 
درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود

تا نیایی گره از کار بشر وا نشود

 



ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 18 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-امام زمان,

ساعت 8:10 توسط افشین |

اسرائیلی ها وزیر خزانه داری آمریکا را به خاطر ایران، هو کردند

 
 

جک لو وزیر خزانه داری آمریکا در کنفرانس سالانه جروزالم پست در نیویورک با انتقاد شدید حضار روبرو شد و حاضران او را هو کردند.
به گزارش جروزالم پست، جک لو که یکی از بلندپایه ترین مسئولان دولت اوباما به شمار می رود پس از بردن نام رییس جمهور آمریکا و ارائه فهرستی از اقدامی که کاخ سفید برای نشان دادن تعهدش به امنیت اسراییل صورت داده است توسط جمعیت هو شد.
این واکنش منفی به لو موجب شد استیو لیند سردبیر جروزالم پست از جمعیت به شدت انتقاد کند و به وزیر خزانه داری آمریکا اجازه دهد که اظهارات خود را پایان دهد.
بسیاری از طرفداران و حامیان تندرو اسراییل باراک اوباما رییس جمهور آمریکا را یک شخصیت غیردوست برای اسراییل قلمداد می کنند.
جک لو روز یکشنبه خطاب به مخاطبانش در نیویورک گفت توافق دیپلماتیک با ایران همچنان موثرترین روش برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای به شمار می رود.
لو گفت اینکه اطمینان حاصل شود ایران هیچگاه به سلاح هسته ای دست پیدا نخواهد کرد یک اولویت امنیت ملی بسیار مهم برای آمریکا به شمار می رود.
وی افزود دستیابی ایران به سلاح هسته ای احتمالا منجر به رقابت تسلیحات هسته ای در منطقه خواهد شد و احتمال جنگ هسته ای در منطقه را افزایش خواهد داد، این اقدام همچنین می تواند منجر به فراهم شدن فرصت برای تروریست ها به منظور دستیابی به سلاح هسته ای می شود و کشوری که رهبرانش به طور آشکار خواستار محو شدن اسراییل از نقشه شده اند ابزار کافی برای تحقق این تهدید را داشته باشند.
وی گفت ما متعهد هستیم که ایران را ملزم به پاسخگویی کنیم و از همه ابزارهای موجود خود از جمله تحریم برای منصرف کردن ایران از تجاوز، نقض حقوق بشر، حمایت از تروریسم و تهدید متحدان آمریکا استفاده کنیم.
لو با این حال ادعای نیویورک تایمز را رد کردکه هفته گذشته مبنی بر این مسئله مطرح شده بود که ایران با افزایش مواد هسته ای طی هجده ماه گذشته مفاد چارچوب توافق موقت را نقض کرده است.
طی یک هفته اخیر، گزارشهایی براساس اطلاعات آژانس بین المللی انرژی اتمی مطرح شده است که ذخایر اورانیوم غنی شده ایران طی هجده ماه گذشته افزایش یافته است.
برخی ادعا کرده اند این افزایش به منزله عدم پایبندی ایران به توافق موقت است.
با این حال آژانس بین المللی انرژی اتمی این نتیجه گیری را نکرده است و به عکس آژانس تایید کرده است که ایران به شرایط توافق پایبند بوده است و کاهش و افزایش ذخایر اورانیوم غنی شده ایران بخشی کاملا قابل انتظار در فزایند تبدیل شیمیایی است.
به بیان دیگر حتی به رغم اینکه دخایر اورانیوم غنی شده است ایران طی هجده ماه گذشته بارها کاهش و افزایش یافته است و این مسئله کاملا قابل انتظار است و در همه ضرب الاجل های تعیین شده میزان اورانیوم غنی شده ایران همواره برابر با میزان توافق شده بوده است.
وزیر خزانه داری آمریکا گفت هر گونه لغو تحریم های ایران مرحله به مرحله خواهد بود که این متضاد با این ادعای ایران است که تحریم های اقتصادی ایران باید بلافاصله پس از امضای توافق نهایی لغو شود.

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد ، جک لو، وزیر خزانه داری آمریکا، روز یکشنبه در سخنرانی خود در یک انجمن حامی اسرائیل در نیویورک در شرایطی که مورد اعتراض حاضران قرار گرفته بود، امضای توافق نامه با ایران را خواستار شد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 18 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-ایران و اسرائیل - ایران و آمریکا --,

ساعت 7:55 توسط افشین |

 
 جدیدترین قیمت پایه گوشی های موبایل در بازار را مورخ یکشنبه 17 خرداد 1394 مشاهده می کنید. در این هفته افت 200 هزار تومانی نکسوس 6 و موتو جی 2014 موتورلا مشهود بود.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 17 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-موبایل ,

ساعت 8:14 توسط افشین |

 
بارسلونا با شکست دادن یوونتوس برای پنجمین بار قهرمانی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا را از آن خودش کرد.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛تشنه سومین جام بودند. افتخار در فوتبال جهان کم ندارند اما سیراب نمی شوند.یک شب رویایی و شروعی رویایی.آن هم مقابل تیمی که خیلی ها می گفتند تا فینال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا با اما و اگر رسیده است! اما یوونتوس همیشه حریف قابل احترامی بوده و یکی از پر افتخارترین ها در فوتبال اروپا است.شاید بارسلونا، رئال مادرید و بایرن مونیخ در سال  های گذشته آنقدر قوی شده اند که عملکرد آنها چندان به چشم نمی آید،اگر نه.....

با همه این شرایط بارسلونایی ها از زمانی که داور در سوت خودش دمید یکپارچه حمله بودند.آنقدر هجومی که هنوز یوونتوسی ها خودشان را پیدا نکرده بودند ایوان راکیتیچ  (در دقیقه 4) دروازه جی جی بوفون را باز کرد تا شیرازه این تیم ایتالیایی به هم بریزد.تیمی تدافعی که مقابل حریفانی هجومی مثل بارسلونا لاک دفاعی اش بیشتر می شود.

با این حال بارسلونا باز هم حمله می کرد.آنها به یک گل قانع نبودند و شاید می خواستند که جام قهرمانی را با اقتدار بالای سرشان ببرند.به همین دلیل هم بود که با نیمار،مسی و سوارز بارها و بارها مدافعان حریف را آزار دادند.

بازی به دقیقه 25 رسیده بود که یوونتوسی ها تازه توانستند کمی خودشان را پیدا کنند و توپ و میدان را در میانه های زمین در اختیار داشته باشند.

با این حال بارسلونا باز هم حمله می کرد.آنها به یک گل قانع نبودند و شاید می خواستند که جام قهرمانی را با اقتدار بالای سرشان ببرند.به همین دلیل هم بود که با نیمار،مسی و سوارز بارها و بارها مدافعان حریف را آزار دادند.

در دقیقه 34 و روی ضد حمله ای که سفید و سیاهپوشان ایتالیایی ایجاد کردند جو بازی برای دقایقی به هم ریخت.صحنه ای مشکوک که باعث شد تا یوونتوسی ها روی سر داور بریزند و به دلیل اینکه خطا روی پوگبا را اعلام نکرده است به این تصمیم اعتراض کنند.خطایی که البته پشت محوطه 18 قدم بود اما با توجه به اینکه یووه ای ایستگاهی زنان خوبی دارند می شد امیدوار بود که موقعیتی مناسب را روی دروازه بارسلونا ایجاد کنند.

دقایق به تندی برای بانوی پیر می گذشت و آنها البته کمی هم خوش شانس بودند که در نیمه نخست گل دوم را نخوردند.اتفاقی که اگر می افتاد کار آنها را در همان نیمه نخست تمام می کرد.

شروع نیمه دوم و باز هم بازیکان بارسلونا.آنها بودند که مالک توپ و میدان بودند و تنها یک هدف را دنبال می کردند،اینکه گل دوم را بزنند.یووه ای ها چشم به ضد حملات،گرفتن کرنر و ضربات ایستگاهی داشتند تا شاید بتوانند ورق بازی را عوض کنند.

در دقیقه 47 یک ضربه ایستگاهی نصیب آنها شد.یووه ای ها در حالی که پیش کشیده بودند در کمتر از چند ثانیه اسیر ضد حمله بارسلونایی ها شدند که اگر واکنش بوفون نبود برای بار دوم دروازه شان باز شده بود.

بارسلونا حمله می کرد و یووه در کمین یک ضد حمله بود.در دقیقه 56 سرانجام یکی از این ضد حمله ها گیر شاگردان الگری آمد و موراتا بازیکن سابق رئال مادرید که  خودش زمینه حذف رئال از لیگ قهرمانان را فراهم کرد موفق شد دروازه بارسلونا را هم باز کند.

او توپی را که کارلوس توس به دست دروازه بان کوبیده بود را بدون هیچ گونه مزاحمتی وارد دروازه کرد تا تیمش را به بازی برگرداند.

یووه ای ها با زدن این گل جان تازه ای گرفته بودند.حالا آنها بودند که توپ و میدان را در اختیار داشتند و نیم نگاهی برای زدن گل دوم به بارسلونا داشتند.بازی یک جورهایی به تعادل رسیده بود اما در بعضی از دقایق زور بارسلونا به آنها می چربید.

در دقیقه 69 حرکت انفرادی لیونل مسی پایه گذار گل دوم بارسلونایی ها بود.او ضربه را به سمت دروزاه بوفون زد که دفع ناقص این دروازه بان توپ را جلوی پاهای سوارز انداخت تا او با یک ضربه تمام کننده خوشحالی را به اردوی کاتالان ها بیاورد.

چند دقیقه بعد دوباره بارسلونایی ها به گل رسیدند.گلی که نیمار آن را به ثمر رساند اما داوری که پشت دروازه ایستاد بود خطای هند او را اعلام کرد تا یوونتوس همچنان در بازی باقی بماند.

بازی به دقایق پایانی نزدیک می شد که ژاوی هرناندز جای اینیستا را در میانه میدان گرفت تا برای آخرین بار با پیراهن بارسلونا به میدان رفته باشد.

یووه ای ها به آب و آتش می زدند.برای آنها شکست دو بر یک با شکست سه بر یک و یا حتی بیشتر فرقی نمی کرد.آنها گل می خواستند تا در فینال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا بازنده نباشند.

در دقیقه 85 یووه ای ها می توانستند دروازه بارسلونا را باز کنند اما بی دقتی مهاجمان این تیم باعث شد تا این موقعیت هم از دست برود.

دقیقه 90 و وقت های قانونی تمام.بارسلونا راه زیادی تا رسیدن به قهرمانی نداشت."چاکر"داور ترکیه ای 5 دقیقه وقت اضافه گرفته بود.وقت اضافه ای که باعث شد تا بارسلونا روی یک ضد حمله و توسط نیمار گل سوم را هم از میان پاهای جی جی بوفون وارد دروازه آنها کند تا کاتالان ها با اقتدار جام قهرمان را بالای سرشان ببرند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 17 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-بارسلونا - لیگ قهرمانان اروپا - ,

ساعت 8:9 توسط افشین |

 
وزیر امور خارجه کشورمان طی گفتگویی با یک شبکه روسی گفت : ما راه حل ها را در لوزان مورد توافق قراردادیم . باید همه طرفها درک کنند که در چارچوب آن توافقات موضوع به نتیجه می رسد وتلاش برای زیاده خواهی به شکست می انجامد.
 

به گزارش خبرآنلاین به نقل از دیپلماسی رسانه ای سفارت ایران در روسیه ، دکتر ظریف وزیر امورخارجه ایران در پایان کنفرانس امنیت و ثبات در منطقه شانگهای با شبکه تلویزیونی روسیه 24 طی مصاحبه اختصاصی به سئوالات مجری در خصوص مسائل مختلف به شرح ذیل پاسخ داد:

باتوجه به فشرده بودن ملاقات و دیدارهای اجلاس ، بفرمایید به چه توافقاتی خصوصا با روسیه دست یافتید؟
در زمینه همکاری های دو جانبه با چین و روسیه گفتگو و زمینه های پیشرفت روابط را بررسی کردیم
- با روسیه توافق کردیم روی یک سند همکاری راهبردی دراز مدت کار کنیم و اقدامات لازم در مورد پیشبرد توافقات درزمینه انرژی و بانکی داشته باشیم.در مورد  همکاری دو جانبه هسته ای نیز در مورد تکمیل نیروگاه بوشهرو فازهای آینده بوشهر صحبت کردیم
-در مورد مسائل منطقه ای ایران و روسیه دیدگاه مشترکی خصوصا در رابطه با سوریه و یمن دارند.
-همچنین درمورد مسئله ایران و 5+1 در جلسه مشترک با چین و روسیه ، آخرین تحولات را مرور کردیم. روسیه و چین دو کشور دوست ایران هستند و در 5+1 دیدگاه مشترک داریم ومی خواهیم با کمک آنها مذاکرات را به سرانجام موفق برسانیم . توافق کردیم تلاش کنیم با همکاری و کار این مذاکرات به نتیجه برسد.

مذاکرات فشرده در مورد پرونده هسته ای در جریان است ، پیچیدگی مسئله هسته ای چیست ؟
ذاکرات ما با 5+1 است و با آمریکا نیز مذاکراتی دراین حوزه داشتیم. تعدادی از موضوعات نیاز به بررسی فنی دارد. مهمترین مشکل نیاز به یک تصمیم سیاسی است . ما راه حل ها را در لوزان مورد توافق قراردادیم . باید همه طرفها درک کنند که در چارچوب آن توافقات موضوع به نتیجه می رسد وتلاش برای زیاده خواهی به شکست می انجامد. روسیه و چین این موضع را دارند . معتقدیم با  یک آینده نگری بویژه ازسوی کشورهای 5+1 کار به سرانجام می رسد و پیش می رود.

در مورد لغو تحریم ها بصورت کامل ، اتهامات آمریکا علیه شما و تروریسم خواندن شما و کلا رژیم لغو تحریم ها نظر شما چیست؟
ما درلوزان و دو سال قبل در ژنو توافق کردیم تمام تحریم های  مرتبط با هسته ای باید لغو شود. تمامی تحریم های وضع شده از سوی شورای امنیت که غیر عادلانه و مرتبط با هسته ای است ، تحریم های آمریکا و اروپا که در ارتباط با موضوع هسته ای است ،باید لغو شوند و ما قبول نمی کنیم به بهانه موضوعات دیگر تحریم دیگری وضع شود . - مذاکرات ما در چارچوب هسته ای است و ما بحثی در مورد ادعای تروریسم وسایر موضوعات توسط کشورهای غربی نداشتیم. وضعیت منطقه ما مشخص است معلوم است که چه کسی از تروریسم حمایت و چه کسانی درمقابل آن هستند . اینها ادعایی است که کسی آنها را قبول ندارد.

کشور ما درحد و مرز یکسری از مناقشات قرارگرفته ، اقدامات در عراق - داعش- حمایت از اسد ، چطور از عهده مناقشات برمی آیید؟
 ما یک موضع منسجم در مورد همه داریم .اولین مبنا مردم این کشورها باید مشکل را حل کنند . دومین محور، این موضوعات فقط راه حل سیاسی دارد. سومین محور، اقدامات نظامی و  اقدمات علیه یمن فقط به کمک تروریزم و افراط می انجامد . محور چهارم ، کشورهای همسایه باید کمک کنند نه خودشان قسمتی از مشکل باشند . محور پنجم ، کسانی که امروز به تروریزم کمک می کنند فردا قربانی تروریزم می شوند. مامعتقدیم که کشورهای منطقه باید همکاری کنند برای کمک به مردم منطقه . ما یک سابقه یکسان داریم وامیدوارم سایرین هم کمک کنند برای صلح و ثبات درمنطقه . ما تلاش نمی کنیم عربستان را از منطقه حذف کنیم. اصولا معتقدیم حذف بازیگران غیر ممکن است . امیدوارم آنها هم به این درک واقع بینانه برسند.

قبلا تلاش می کردند ایران را ازسیاست منطقه حذف کنند. 
الان هم تلاش می کنند . لذا باید آنها هم واقع بینانه شرایط را درک کنند. هیچ بازیگری مثل ایران در منطقه قابل حذف نیست.

 بله درعراق شما را نمی توانند نادیده بگیرند . ائتلاف دارند داعش را بمباران می کنند . شما هم همینطور. آیا یک درک و تقاهمی دارد ایجاد می شود ؟
ما درعراق بصورت مشورتی به عراق کمک می کنیم نه نظامی . ما دو رویکرد متفاوت در مورد عراق با آمریکا داریم . ما اعتقاد داریم مبارزه با داعش توسط مردم عراق امکان پذیر و باید به مردم و ارتش عراق برای مبارزه با داعش کمک شود . اعتقاد نداریم حملات هوایی می تواند این مشکل را حل کند. لذا ما اعتقاد نداریم سیاست دوگانه در عراق و سوریه می تواند راهکار مبارزه با داعش باشد . آمریکا نمی تواند ادعا کند درعراق با داعش مبارزه و در سوریه ارتش را که مهمترین سد علیه داعش است ، مورد حمله قرار می دهد.
این تضاد در برخورد با داعش از سوی ائتلاف و آمریکا باعث شده دو کشور توفیقی در مقابله با داعش نداشته باشند.
من فکر می کنم کشورهایی هستند که داعش را یک خطر جدی و خیالی تصور می کنند و از این هیولا برای اهداف خیالی شان استفاده می کنند ولی این هیولای خیالی مزاحم خود آنها هم خواهد شد.

دولت ایران تصمیم گرفته در خصوص جریان گاز ترکی فعال باشد و در این پروژه سهیم شود چطور ؟
پیشنهادهایی شده ولی ما بدنبال همکاری با همه کشورها خصوصا روسیه یرای انتقال انرژی بصورت امن هستیم.
ما با سیاست امروز که علیه روسیه در این منطقه اعمال می شود مخالف هستیم و اعلام کردیم که این گرایش ها برای امنیت منطقه و بین الملل ضرر دارد. زمینه های همکاری برای تامین انرژی وجود دارد.
بعنوان کشور صادر کننده گاز ، دو کشور همکاری خوبی دارند . آماده هستیم این همکاریها را گسترش دهیم . ایران در نظر دارد که گاز خودش را صادر کند. ما هنوز بطور جدی وارد نشدیم . ما در حال حاضر به ترکیه گاز صادر می کنیم و با ترکیه گفت و گو برای افزایش صادرات گاز به این کشور در جریان است.

 برخی در خصوص انزوای ایران و توصیه به 5+1 برای سخت کردن موضعشان در گفت و گو ها صحبت هایی می کنند . شما چطور می توانید با اظهارات خود آنها را متقاعد و آرام کنید؟
ایران منزوی نیست. ما رئیس جنبش عدم تعهد هستیم که یک سوم ملت های جهان عضو آن هستند . ما بدنبال حل مشکلی هستیم که ادعا میکردند برای منطقه خطر ایجاد می کند. البته برنامه هسته ای ما صلح آمیز است و هیچ خطر و تهدیدی نیست.  بنظر می رسد تعدادی از کنشگران در منطقه ما نیاز به بحران دارند تا سیاست خودشان خصوصا سیاست هایشان علیه مردم فلسطین را دنبال کنند. اگر نیاز به بحران دارند، حل بحران به آنها کمکی نمی کند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 17 خرداد 1394برچسب:مذاکرات هسته ای ایران با 5 بعلاوه 1 - محمدجواد ظریف -,

ساعت 7:52 توسط افشین |

 
تیم ملی والیبال ایران درحالی به مصاف لهستان رفت که دوباره جو ورزشگاه به مانند بازی اول بود اما تیم با نشاط تر از گذشته بازی می کرد.
 

 تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی با لهستان در هفته دوم لیگ جهانی در شروع بازی همانی بود که همه از والیبال ایران انتظار داشتند. بچه ها خیلی با نشاط تر از 3 بازی قبلی وارد میدان شدند و از شروع مسابقه سعی کردند روند بازی را در دست داشته باشند. بازی پایاپای دو تیم در ابتدا تا امتیاز 4 ادامه داشت و دو تیم به صورت تنیسی پیش می رفتند.

بچه ها که قبل از بازی از نوع خبررسانی رسمی از تیم در تلویزیون گلایه داشتند ، در این بازی می خواستند کمی بهتر از بازی های قبلی باشند تا محتشمیان و کرده در دل حرکت های آهسته ای که از بازی های شان برای بینندگان تلویزیونی پخش می شد نتوانند مدام از بچه ها ایراد بگیرند. سرویس های خوب موسوی و معروف سبب شد تا ایران در یک شروع نزدیک ، برنده اولین تایم اوت بازی باشد.

سالن چستووا لهستان این بار ایرانیان بیشتری هم در خود جای داده بود که بچه های تیم را تنها نگذاشته بودند. محمد موسوی که تا ساعتی قبل از بازی به دلیل درد پا ممکن بود بازی نکند ، این بار آمد و خیلی هم خوب آمد. او 4 سرویس متوالی را به امتیاز تبدیل کرد تا ایران در ست اول در امتیاز 16 ، 3 امتیاز از میزبان پیش باشد.

در این ست توپ گیریهای خوب فرهاد ظریف در انتهای زمین در بازی روان تیم ملی موثر بود. به زمین امدن عادل غلامی در میانه های ست برای تیم خیلی خوشایند نبود چون او دو امتیاز متوالی از دست داد. درخواست وقت استراحت از کواچ ، روند امتیازگیری لهستانی ها را قطع کرد . ایران به امتیاز 20 هم رسید و حالا باید بازی را با دو پوئن اختلاف مدیریت می کرد و صاحب ست می شد . کاری بس دشوار.

مثلث ظریف ، معروف ، موسوی برای امتیاز 21 جانفشانی کردند و حالا نوبت دفاع بود. شهرام امتیاز 22 را با سرویسی عالی گرفت. انتیگا چاره ای غیر از گرفتن وقت استراحت نداشت. امتیاز 22 با تک دفاع بی نظیر موسوی گرفته شد. دوباره آنتیگا وقت استراحت گرفت. او باورش نمی شد در کمتر از 24 ساعت ایران این قدر عوض شده باشد. تیم که از ست سوم بازی اول دوباره احیاء شده بود و خنده روی لب های بازیکنانش نشسته بود ، در ست اول بازی با لهستان هم روندی عالی داشت. بچه ها فاصله زیادی تا بردن اولین ست  و پیش افتادن برای اولین بار در این تورنمنت نداشتند. امتیاز 24 را یانوش با بیرون زدن سرویسش به تیم هدیه داد. عبادی پور سرویسش را به اوت زد و حالا باید ما حمله می کردیم. این بار موسوی دفاع شد و انها به امتیاز 22 رسیدند. این بار کواچ وقت استراحت گرفت تا تیمش را از نو بسازد. این بار موسوی با آبشاری تماشایی ایران را پیروز ست اول کرد ؛ ایران 25 و لهستان 22.

ست دوم:

شروع ست دوم با برتری نسبی لهستانی ها همراه بود. آنها 3 بر یک پیش افتادند. در دفاع ها بهتر بودند و توانستند به امتیاز چهارم هم برسند. دریافت خوب ، سرعت در حمله و برش عالی غلامی ایران را به امتیاز 2 رساند.یک دفاع بی نظیر از موسوی ایران را صاحب امتیاز سوم هم کرد. اینبار عبادی پور بود که با یک آبشار عالی بازی را مساوی کرد. نواکفسکی اما با یک جای خالی بلند امتیاز 5 را برای تیمش گرفت. کورک سرویسش را به اوت زد و دو تیم مساوی شدند. شهرام در خط سرویس ایستاد. این بار کورک از او امتیاز گرفت. لحظه ای بعد ولی دوباره کورک خطا کرد و توپش به بیرون رفت. باز بازی مساوی بود. لهستانی ها برای اینکه امتیاز 7 را به ایران ندهند میز ناظرین را هم ریختند اما باز به امتیاز نرسیدند. آنها اما زودتر از ایران به امتیاز 8 رسیدند و وقت استراحت اول را بردند. در ادامه اما لهستانی ها دوباره بازی را در اختیار گرفتند. کوبیاک در سرویس توانست با ضربات خوبش آنها را به امتیاز 13 برساند و امتیاز 14 را هم گرفتند ولی ایران تنها توانست به امتیاز 9 برسد.عبادی پور در این دقایق که سید کمتر بازی می کرد ، ستاره تیم بود و عادل غلامی همچنان شب بدی را سپری می کرد. کواچ سعی می کرد در این بازی سعی می کرد از مهدوی بیشتر بازی بگیرد. لهستانی ها اما این ست بهتر بودند. آنها 5 امتیاز از ایران پیش بودند. در این دقایق کواچ از سوی گزارشگر بازی متهم به بد حرف زدن به بازیکنان هم شد. در شروع دوباره بازی اما میلاد باز امتیاز گرفت. در این ست تیم ملی یک مشکل بزرگ هم داشت ؛از دست دادن سرویس های زیاد. اختلاف 5 حفظ می شد همچنان. ایران سومین سرویس متوالی اش را هم از دست داد و امتیاز دو تیم 18 بر 14 بود. شهرام محمودی توانست ایران را صاحب امتیاز 15 کند و آتینگا بلافاصه وقت استراحت گرفت. امتیاز 17 برای و 21 برای لهستان ؛ این ست داشت به سود میزبان می شد اما دفاع خوب موسوی ایران را به امتیاز 18 رساند. دفاع عقب ایران در این ست فروغی نداشت و امتیاز های ساده ای به حریف داد. ظریف به عکس ست اول ، افت شدیدی داشت و مدام با بچه های دیگر قاطی می کرد و میزبان به امتیاز 23 رسیده بود. معروف از شرایط تیم در توپ گیری عقب زمین گلایه داشت.

دو دفاع خوب از قائمی و موسوی ایران را به امتیاز 20 رساند. تصاویر آهسته اما اجازه نمی داد تا مشخص شود در زمین بازی چه می گذرد.  سرویس عبادی پور به اوت رفت اما موسوی امتیاز 21 را برای ایران گرفت. ما برای برگرداندن این ست یک معجزه نیاز داشتیم. صنوبر برای سرویس آمد. او با سرویسش امتیاز 22 را گرفت. سوریس بعدی صنوبر ، دفاع عالی از عادل غلامی و امتیاز 23 برای ایران. آنتیگا درخواست ویدئوچک داد. امتیاز را از ایران گرفتند. اعتراض شدید کواچ به تیم داوری ف در این لحظه باعث شد مسئولان ویدئو چک کلی فیلم را بازبینی کردند و در نهایت امتیاز را به لهستانی ها دادند.

ست سوم:

شروع ست سوم بعد از استراحتی 10 دقیقه ای در شرایطی آغاز شد که امتیازهای ابتدایی ست را دو تیم یک به یک بین هم تقسیم می کردند. ابتدا ایران پیش بود اما در امتیاز 3 ، لهستانی ها پیش افتادند اما شهرام محمودی امتیاز 3 ایران را خیلی زود گرفت. این روند امتیازی ادامه داشت تا اینکه به مرور با درخشش کوبیاک ، لهستانی ها در امتیاز10 با ما 2 پوئن اختلاف پیدا کردند. سرویس مستقیم کوبیاک این اختلاف را به 3 هم رساند. او دوباره ستاره تیمش بود. شهرام اما این بار اما امتیاز گرفت و عبادی پور سرویس از دست داد. قائمی دفاع شد و  اختلاف امتیاز دو تیم 4 شد.

بچه ها دوباره استرس شکست پیدا کرده بودند و امتیازهای ساده ای از دست می دادند. ایران باید از این بازی حتما یک ست دیگر می گرفت و از این جهنم یک امتیاز می گرفت تا 4 بازی و بدون امتیاز نباشد.

18 بر 14 امتیاز دو تیم در ادامه مسابقه بود. آیا ایران این ست هم می توانست امتیازها را کم کند؟ کوبیاک باز به خط سرویس رفته بود. او خیلی راحت 3 امتیاز متوالی گرفت. او تقریبا با رساندن تیمش به امتیاز 22 بازی را برای تیمش تمام کرده بود.

ست چهارم:

ست چهارم برای ایران اهمیتی ویژه داشت. بچه های تیم ملی اگر این ست را می باختند ، سفرشان به لهستان هم سفری برای هیچ بود. آنها به همین دلیل با تمام وجود بازی کردند. از همان شروع ، این ست پر جنجال در جریان بود. فریادهای کواچ ف به زمین آمدن صنوبر ، درگیری جزئی قائمی و موسوی در زمین. کری شدید بین بازیکنان ایران و لهستان و فحش های روی تور موسوی کوبیاک در طول بازی ، همه و همه نت امتیاز 16 بازی را برای ایران به همراه داشت.

برتری خوب ایران در این ست که با سرویس های خوب صنوبر بدست آمده بود می توانست برتری در این ست را از ان ایران کند. ایران 21 بر 19 از حریف پیش بود. کواچ نکات مختلف را به تیمش می گفت . او که در امتیاز 8 با فریادهایش بر سر صنوبر با انتقاد محتشمیان گزارشگر بازی روبرو شده بود ، این بازیکن را آزاد کرد و استرسش را ریخت. در این ست فارغ از نتیجه اش صنوبر ستاره میدان بود . ستی که باید برای ایران می شد . ایران 22 بر 20 ست را پیش بود. عبادی پور باید سرویس می زد. دفاع عالی از موسوی ف ایران را صاحب امتیاز 23 کرد و تیم ملی در آستانه پیروزی بود.

امتیاز 24 را لهستانی ها به ایران دادند و شهرام محمودی هم امتیاز 25 را برای ایران گرفت. تیم ملی صحب اولین امتیازش شد. بی شک این ست از جایی برگشت که کواچ برادرانه سر صنوبر فریاد زد و استرس وجود این بازیکن 210 سانتی متری را از بین برد. تیم جان گرفت و دلاورانه جنگید. تیمی که محمد موسوی برایش تا پای بزن بزن رفت و با بازیکن خوب اما بی ادب لهستانی مثل خودش برخورد کرد ، هرچند بسیاری شاید به درستی به سید بگویند ادب مرد به ز دولت اوست.

ست پنجم:

ست پنجم بازی والیبال ایران و لهستان با شروع رویایی لهستانی ها شروع شد. آنها خیلی زود به امتیاز 7 رسیدند درحالی که امتیاز ایران 2 بود. لهستانی ها با هر امتیازی که بدست می آوردند با حالت تمسخر ، بچه های ایران را تحقیر می کردند. آنها امتیاز 8 شان را هم بلافاصله کسب کردند تا چهره موسوی برافروخته باشد. این 5 امتیاز اختلاف را آیا می شد جبران کرد؟ عبادی پور سرویس زد ، آن هم به اوت . آنها پشت هم امتیاز می گرفتند. ست پنجم را با اختلاف زیاد پیش بردند. بچه های ایرانی حاضر در سالن از این شکست دلسرد بودند . جمعیت حسابی تیم میزبان را تشویق می کردند و بچه ها شاید از این پس فقط به بازی برگشت در تهران و ورزشگاه آزادی فکر می کردند. بازی 15 بر 6 شده بود. دیگر این بازی برای تیم تمام شده بود. بچه ها در این بازی همین که یک امتیاز گرفتند برای اینده امیدوار شدند. آنها حالا به بازی بعدی با روسها فکر می کنند. روسیه که این بار تیمی جوانتر را به لیگ جهانی فرستاده است. بعد هم بازی برگشت و البته بازی برگشت با کوبیاک و یارانش در تهران. اینجا در حضور 12 هزار هواداری که نشان شان دهند  حمایت از تیم ملی یعنی چه.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 17 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-ورزش-والیبال - ,

ساعت 8:0 توسط افشین |

 
رییس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز کشورهای ۱+ ۵ باید بدانند که در بحث انرژی هسته ای و مذاکره، چارچوب همان چیزی است که رهبر معظم انقلاب معلوم کرده اند و بطور قطع مذاکره کنندگان نیز در این چارچوب می توانند مذاکره کنند.
 

 به گزارش ایرنا علی لاریجانی در همایش بزرگداشت قیام 15 خرداد سال 42 در صحن مطهر امامزاده جعفر پیشوا افزود: در مسئله هسته ای، چارچوب نظام روشن است، ملت ایران برای به دست آوردن دانش هسته ای زحمت کشیده و آن را کسی به ملت ما نداده است، غربی ها اگر امروز با قلدری حرف می زنند باید جواب این سوال را بدهند که مگر این دانش را شما به ما داده اید که امروز آن را از ما مطالبه می کنید، جوانان ما برای به دست آوردن این دانش زحمت کشیده اند و آن را با تلاش خود کسب کرده و به موفقیت رسیده اند.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: البته امروز آنان نیز این حقیقت را درک کرده اند تا جایی که رییس جمهوری آمریکا در مصاحبه خود اذعان کرده که اگر با ایران به خاطر مسئله هسته ای نیز بجنگیم، نمی توانیم دانش هسته ای را از آنان بگیریم، دانش بومی با جنگ از بین نمی رود و آنان باید در برابر اراده ملت ایران تسلیم شوند.

وی افزود: زمانی آنان تلاش می کردند تا با وارد کردن فشار بر ایران، کشور را از دستیابی به این دانش بومی منصرف کنند و گاهی عده ای نیز در داخل کشور حرف های آنان را تکرار می کردند، ولی درایت مقام معظم رهبری این دانش را در کشور شکل داد و باعث شد تا امروز ایران اسلامی صاحب دانش هسته ای شود و دیگر هیچ کس نمی تواند ایران را وادار به تمکین کند.

وی با اشاره به روند مذاکرات هسته ای هم گفت: در دو سال آخر دولت قبل آنان تقاضای مذاکره با ایران را کردند، در آن زمان شرایط ایران تغییر کرده بود، ایران به اندازه کافی مواد را تولید کرده بود و در این شرایط ایران مذاکره را پذیرفت ولی ما اعلام کردیم که حد و حدود مذاکره در این است که ایران حق غنی سازی را داشته باشد.

لاریجانی افزود: در آن زمان چیزی هم نوشته شد ولی به امضا نرسید و مورد قبول واقع نشد، ما اعلام کردیم که شما اول دانش غنی سازی ما را باید بپذیرید تا ما مذاکرات را ادامه دهیم و چون آنان چاره ای غیر از این نداشتند این حق را پذیرفتند و قرار شد تا بعد راجع به میزان غنی سازی مذاکره صورت گیرد.

وی گفت: مهمترین موضوع این است که این دانش باید برای کشور به عنوان میراثی گرانقدر باقی بماند.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی آنان حرف اضافه زده و خارج از چارچوب سخن به میان می آورند، معلوم است که به دنبال مختل کردن مذاکرات هستند، ما مذاکره را در چارچوب نظرات رهبری قبول داریم، راه ما روشن است ولی اگر آنان زیاده خواهی بکنند، معلوم می شود که در صدد برهم زدن مذاکره هستند.

وی گفت: آنان در ماجراجویی هسته ای می گویند که ما به ایران اعتماد نداریم که باید به آنان گفت که این ما هستیم که به شما اعتماند نداریم، چرا که شما در صحنه های متعدد نشان داده اید که قابل اعتماد نیستید، آنان با پررویی می گویند اگر اسرائیل بمب اتم داشته باشد، اشکال ندارد، ولی ایران که خودشان نیز اعتراف می کنند نیازی به بمب اتم ندارد، نباید از دانش هسته ای برخوردار باشد.

* همه باید در اطاعت از مقام معظم رهبری صادق و در حمایت از ایشان یکدل باشند

لاریجانی همچنین گفت: اگر ما در حمایت از رهبری یکدل باشیم بطور قطع می توانیم از شرایط حساس فعلی عبور کنیم و این امر مهم، کلید راه ماست.

وی با اشاره به اینکه همه باید در مصالح کشور همفکر باشند، تصریح کرد: به هم گمان بد نداشته باشیم، مسائل حاشیه ای نباید ما را از هم دور کند، بلکه باید در مصاف دشمن پشت سر رهبری با همدلی و همراهی حرکت کنیم.

وی ادامه داد: امسال کشور مسائل اقتصادی، منطقه ای و بین المللی مهمی پیش رو دارد و عقل حکم می کند که بر روی مسائل مهم کشور همه با یکدیگر هماهنگ باشند.

وی گفت: همه باید حرف مقام معظم رهبری را مبنای خود قرا دهند و این مهم می تواند اقتدار ایران را حفظ کند.

رییس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امروز منطقه گرفتار ماجراهای سهمگینی است که ایران در حل آنها نقش آفرینی می کند و بخشی از این امر به قدرت اقتصادی ما بر می گردد، اگر ما می خواهیم کشوری الهام بخش برای جهان باشیم، تنها نباید در مسائل سیاسی این الهام بخشی را داشته باشیم، بلکه باید از نظر مسائل اقتصادی نیز الهام بخش دیگران باشیم.

*افتخار بزرگ مردم پیشوا

لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به سالگرد قیام 15خرداد 42اشاره کرد و یادآور شد: این افتخار بزرگی برای مردم پیشوا محسوب می شود که در جریان انقلاب اسلامی پیشرو بوده اند، مردم پیشوا در شرایط بسیار سخت و تاریکی که رژیم سفاک دیکتاتوری شاه با کمک آمریکا در ایران ایجاد کرده بودند و خفقانی که در آن آزادیخواهان را به زندان می انداختند کار بزرگی کردند و سکوت و غربت اسلام را شکستند.

وی گفت: مردم این دیار حق بزرگی به گردن ملت ایران دارند و حرکت این مردم باعث ایجاد حرکات دیگر در ایران شد و حرکت انقلاب را زنده کرد.

رییس مجلس اظهار داشت: هرچند که رژیم شاه جلوی مردم پیشوا را با گلوله گرفت ولی این حرکت نمادین باعث شد تا زندگی جدیدی برای مردم ایران در انقلاب ترسیم شود.

وی تصریح کرد: حرکت انقلابی مردم پیشوا دو اثر مهم را برجای گذاشت، اول این که مردم این دیار انقلاب و حرکت امام را با تعریفی که امام از انقلاب اسلامی داشتند، زودتر از دیگران فهمیده و درک کردند و دوم آن که مردم این دیار با جان خود به صحنه آمدند و نشان دادند که از این انقلاب با تمام هستی دفاع می کنند و این امر باعث زنده ماندن انقلاب شد.

لاریجانی خطاب به مردم پیشوا گفت: خوشا به سعادت شما که این پیشینه عظیم و ارزشمند را دارید و حرکتی را ایجاد کردید که فرزندانتان به وجود پدرانشان افتخار کنند.

وی تصریح کرد: شناخت شما از حرکت امام واقعی بود، نکته مهم این است که مردم پیشوا در آن روزگار درک کردند که حرکت واقعی باید با رهبری روحانیت بیدار و آگاه باشد، کما این که مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در آیین سالگرد ارتحال حضرت امام به این مهم تأکید داشتند.

* تفاوت اسلام واقعی با اسلام سکولاریستی

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: ایشان در سخنرانی خود در خصوص اسلام ناب محمدی، اسلام واقعی را از اسلام سکولاریستی و متحجرانه جدا کردند که باید به دقت این سخنان را درک کرد.

لاریجانی افزود: اسلام سکولاریسم می گوید که دین باید از ساحت اجتماع جدا باشد و به جای آن چیزهایی دیگر وجود داشته باشد، کشورهای غربی در دو قرن اخیر تلاش کردند که این فکر سکولار را در جامعه اسلامی جا بیندازند تا مردم کاری به دین نداشته باشند و دین موضوعی شخصی باشد و تنها این امر در حوزه مسائل فردی افراد وجود داشته باشد.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: وقتی آنها دم از اسلام سکولاریستی می زنند به این مفهوم است که دین در متن زندگی اجتماعی نباشد ولی این تفکر با آئین اسلام سازگاری ندارد، وقتی که پیامبر اسلام (ص) می فرماید همه مسلمانان مانند دانه های شانه هم سرنوشت هستند، وقتی از معصوم نقل است زمانی که یک مسلمان کمک خواست بر دیگر مسلمان واجب است که آن ندا را پاسخ دهد این تفکر با اسلام سکولاریستی منافات دارد.

لاریجان اظهار داشت: تفکر سکولاریستی می گوید که ما به مردم فلسطین چه کار داریم و اوضاع عراق به ما ارتباطی ندارد ولی تفکر اسلام ناب با این نگاه سازگاری ندارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: مشکل اصلی تفکر سکولاریستی با اسلام است و این تفکر تلاش دارد تا اسلام را نابود کند، تفکر اسلام بر این امر استوار است که همه مسلمانان دارای سرنوشت مشترک هستند، اگر یک مسلمان دچار مشکل شده بر دیگر مسلمانان واجب است تا به او یاری رسانند.

وی گفت: این تفکر بویژه پس از جنگ جهانی دوم شکل گرفت، زمانی که کشورهای غرب بلاد اسلامی را بین خود تقسیم کرده و در این بلاد حکامی را گمارده و به امت اسلامی تحمیل کردند که زمینه غارت منابع این کشورها توسط غربی ها را فراهم کنند و با ایجاد خفقان، مردم مسلمان این کشورها را در عقب ماندگی نگاه دارند.

رییس قوه مقننه افزود: برخی از این کشورها نیز به بلوک شرق تکیه کردند که وضع آنها نیز بهتر از سایر کشورها نیست، کشورهای کمونیستی بهتر از غرب نبودند، فقط تفاوت در این بود که کشورهای غربی با زیرکی کار خود را انجام می دادند، ولی کمونیست ها با خشونت به این امر مبادرت می ورزیدند و با اسلام مقابله می کردند.

وی تصریح کرد: امام راحل با انقلاب خود این تفکر را عوض و دین را از حاشیه به متن زندگی مردم وارد کرد، روحانیت شیعه و مراجع نیز همواره این تفکر را دنبال می کردند از این رو امام همواره به نقش روحانیت تأکید داشتند.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: اسلام صحنه اسلام سکولاریستی را عوض و فکری جدید ایجاد کرد، در اصل کار امام در جریان انقلاب اسلامی بزرگترین حادثه قرن بود و باعث شد تا پرده ای که روی تفکر اسلامی کشیده شده بود، دریده و حقیقت اسلام ناب محمدی روشن شود.

* ارزش حرکت امام خمینی (ره)

وی افزود: این امر باعث شد تا غرب و شرق و ایادی آنان در منطقه در برابر این تفکر صف آرایی کنند ، حرکت امام کار باارزشی بود که به برخی از نتایج آن امروز دست یافته ایم و در آینده نتایج بیشتری نصیب مسلمانان خواهد شد، بخصوص امروز که در شرایط متفاوتی قرار گرفته ایم، تأثیر انقلاب بیشتر خود را نشان می دهد.

وی اظهار داشت: در گذشته شاید سلطه آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه بیشتر بود ولی با این بیداری مسلمانان و برادری میان آنان، شرایط تغییر کرده و امروز کسی از سکولاریسم حرفی نمی زند، حتی کشورهایی که نوکر آمریکا بودند نیز امروز حرف از حاکمیت اسلام می زنند و با تغییر ادبیات از اسلام سیاسی سخن به میان می آورند.

وی با اشاره به توطئه های متعدد استکبار علیه اسلام ناب محمدی گفت: امروز دشمنان اسلام به شگردهای دیگری متوسل شده اند، آنان امروز اسلام سیاسی بدلی مانند جریان تروریستی را عرضه کرده اند تا این گونه تظاهر کنند که ما هم اسلام سیاسی را دنبال می کنیم، ولی آنان در این اسلام بدلی به جای وحدت، تفرقه را دنبال می کنند.

لاریجانی افزود: وقتی تفکر غرب گرا و شرق گرا از اسلام رخت بر بست و به جای آن اسلام بدلی جایگزین شد، بطور دقیق همان اثر اسلام سکولاریستی دنبال شد که در آن تلاش شد مسلمانان از هم جدا باشند تا انرژی آنان متمرکز نشده و اقتصاد متمرکز آنان نتواند به کمکشان بیاید.

وی اظهار داشت: اسلام بدلی، تفکر تفرقه برانگیز را به جای ندای وحدت امت اسلامی دنبال می کند، این تفکر به جای جهاد فی سبیل الله، ترور و به جای امنیت، وحشت و به جای آبادانی و توسعه برای مسلمانان، نابودی و آوارگی را به همراه می آورد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: جریان اسلام بدلی به جای آن که همه فرقه های مسلمان را با یکدیگر برابر بداند، همه را کافر دانسته و اعلام می کند که باید همه را کشت و این تنها به شیعیان محدود نمی شود.

وی گفت: اگر یک روز تفکر سکولار باعث تضعیف اسلام شده بود، امروز این حرکت بدلی پر از تحجر باعث سرافکندگی مسلمانان شده و انرژی آنان را از بین برده است.

وی با اشاره به این که تحجر انواع مختلف دارد، اظهارداشت: یک نوع تحجر، همین تروریسمی است که در منطقه دیده می شود و نوع دیگر عده ای بودند که در اوایل شروع نهضت امام خمینی (ره) اظهار می داشنند که ما نیاز به قیام امام نداریم و حضرت مهدی(عج) خودش پس از ظهور با ظلم مبارزه می کند و با استناداتی که ارائه می کردند مردم را نیز به ادامه این تفکر تشویق می کردند و بیشتر به سکون اعتقاد داشتند تا تحرک.

* عبور ایران از ماجراجویی ها

وی با اشاره به نقش برجسته ولایت فقیه در پیروزی اسلام ناب محمدی گفت: خدا را شاکریم که ایران اسلامی با قرار دادن ولایت فقیه به عنوان پیشوا و ر هبر از این ماجراجویی ها به خوبی عبور کرد و این افتخار عظیمی برای مردم ما محسوب می شود که از نعمت رهبری هوشمند و پرهیزگار برخوردار است که همواره در این دنیا که مکر و حیله شیوه سیاست گذاری شده است، ما را هدایت می کند.

وی تأکید کرد: یکی از مهمترین اقدامات حضرت امام این بوده که معنویت را در سیاست قرار داد، سیاست امام در خدمت معنویت بود و ایشان اخلاق را گروکان سیاست نکرد، زمانی که راه امام را مطالعه کرده و ادبیات امام را دنبال می کنیم درمی یابیم که ایشان آکنده از وفای به عهد و اخلاق بود و این خط مشی عظمتی بزرگ برای انقلاب اسلامی محسوب می شود.

وی گفت: امروز در قدرت های بزرگ جهان این تفکر جا افتاده که مکر و خدعه فن سیاست است و سیاست مداران بی وفایی را فن کار خود می دانند ولی در نظام مقدس جمهوری اسلامی، وفای به عهد رکن سیاست محسوب می شود.

وی افزود: امام همواره می فرمودند تا زمانی که پیرو ولایت هستید نگرانی به خود راه ندهید و به این دلیل ما هیچ گاه با داشتن این کشتیبان، نگران ماجراجویی های غرب نیستیم.

وی اظهار داشت: مردم ایران از دوران جنگ تحمیلی، جریانات تجزیه طلبی تا مسئله اخیر هسته ای با راهنمایی های کارگشای امام و مقام معظم رهبری که با دقت همه ابعاد را رصد می کردند، سربلند و پیروز بیرون آمده اند.

* اقتصاد مقاومتی

وی با تأکید بر اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی در کشور گفت: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که اگر ما راه های توسعه داخلی و اقتصاد مقاومتی را همواره کنیم و مردم بتوانند بر سرنوشت اقتصادی کشور مسلط باشند، همین زیاده خواهی دشمنان نیز از آنان سلب می شود.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: در جریان جنگ تحمیلی و دفاع مقدس نیز تا زمانی که مردم در صحنه حضور نداشتند، پیشرفتی در جریان دفاع حاصل نشد ولی از زمان حضور مردم، صحنه عوض شد، باید زمینه برای حضور مردم در اقتصاد فراهم شود تا شاهد رونق اقتصادی در جامعه باشیم .

وی افزود: این که امام راحل همواره به برگزاری انتخابات تأکید داشتند به این دلیل بود که مردم بر سرنوشت خود حاکم بوده و نماینده و رییس جمهوری را خودشان تعیین کنند که این امر باید در اقتصاد نیز دنبال شود.

وی گفت: اگر برای جوانان فارغ التحصیل از دانشگاه زمینه کار فراهم شود، شاهد افزایش میزان تولید و رونق اقتصاد در کشور خواهیم بود.

وی اظهار داشت: باید از منابع داخلی کشور استفاده کنیم، اگر مقام معظم رهبری روی اقتصاد مقاومتی تأکید دارد همه باید به وظیفه خود عمل کنند، مردم باید وارد صحنه شوند، نمایندگان باید قانون مناسب تصویب کنند و دولت نیز زمینه این مهم را فراهم کند که این همان همدلی و همزبانی مد نظر مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور گفت: نکته مهم این است که کشور ما در شرایط حساسی قرار دارد و مردم با مشکلات معیشتی متنوعی روبرو هستند، وقتی که در خانواده ای چند نفر بیکار وجود دارد ،انسان غصه می خورد که چرا نمی توانیم از انرژی جوانان مستعد استفاده کنیم و این امر دردآور است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-مذاکرات هسته ای ایران با 5 بعلاوه 1 - علی لاریجانی - ,

ساعت 8:4 توسط افشین |

 
 
 
 
با آزادسازی استان «دیاله» عراق خطر تا حد زیادی از مرزهای ایران دور شده، اما مراقبت هرچه بیشتر در مرزها ضروری به نظر می‌رسد.
 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، امنیت ملی کشورمان از مباحث مهمی است که در دو هفته اخیر با مطرح شدن برخی سخنان درباره حضور داعش نزدیک مرزها مورد کنکاش جدی قرار گرفته است.

از تیرماه ۹۳ پیشروی‌های داعش در عراق آغاز و با اشغال استان‌های «نینوا»، «صلاح الدین»، «دیاله» و «الانبار» در ماه اکتبر کم کم فروکش کرد که البته پس از آن با فتوای مرجعیت و نقش آفرینی نیروهای مردمی باعث شد تا به صورت تدریجی تروریست‌ها از استان‌های چهار گانه عقب نشینی کنند؛ البته پیگیری مجدانه ارتش و نیروهای مردمی عراق باعث آزادسازی مناطق و از جمله شهرهای مرزی نزدیک ایران شد.

شکل ۱- تصرفات تروریست‌های داعش در تابستان ۹۳ (رنگ بنفش تصرفات تروریست‌های داعش)

 

شکل ۲- تصرفات داعش در سال ۹۳ (تروریست‌های داعش تا نزدیکی مرزهای غربی جمهوری اسلامی ایران پیشروی کرده بودند)


نزدیک شدن داعش به مرزهای ایران؟

در این برهه نگرانی‌های داخلی از نزدیک شدن تروریست‌های داعش به مرزها به وجود آمد و اینکه شاید این پیشروی به مرزهای ایران کمانه کند.

سرلشکر فیروزآبادی: داعش جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد

سرلشکر حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه عنوان داشت: داعش جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد و اگر در نزدیکی به ۴۰ کیلومتری مرزهای ایران باشد ما آن را نابود می کنیم.

سردار سرتیپ محمد علی آسودی معاون فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولی فقیه در سپاه در گفت و گو با خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: داعش در فکر خود نیز جرات نزدیک شدن به مرزهای ایران را ندارد.

سخنان امیر پوردستان

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نزاجا در صحن علنی مجلس گفت: تکفیری‌ها به مرزهای ایران نزدیک است؛ که البته این سخن با واکنش مسئولین نظامی از جمله رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مواجه شد.

دور شدن خطر از مرزهای ایران با آزادسازی استان «دیاله»

البته تروریست‌ها در ماه اول تصرف استان «دیاله» که در منطقه شرق «بغداد» بود تا نزدیکی «جلولا» و «سعدیه» پیشروی کرده بودند و این نگرانی وجود داشت که امکان دارد به سمت مرزهای ایران نزدیک شوند («جلولا» و «اسعدیه» کمتر از ۵۰ کیلومتر با مرزهای غربی فاصله دارند) که با نقش آفرینی نیروهای «حشد الشعبی» این دو منطقه آزاد شد و با آزاد سازی استان «دیاله» در گام بعدی که در زمستان سال گذشته این استان کاملا پاکسازی شد که هم خطر از استان «بغداد» و هم از مرزهای غربی ایران دور شد.

شکل ۳-جلولا در استان دیاله (شمال شرق بغداد)

 

شکل ۴- جلولا در استان دیاله (شمال شرق بغداد)

 

شکل ۵- سعدیه در استان دیاله (شمال شرق بغداد)

 

فاصله داعش تا مرز از ۷۰ تا ۲۰۰ کیلومتر

۴ استان «کرکوک»، «سلیمانیه»، «اربیل» و «نینوا» که داعش آن‌ها را در شمال عراق اشغال یا مورد هجمه قرار داده بود، با مقاومت نیروهای مردمی و ارتش عراق فاصله تروریست های تکفیری از قریب به ۵۰ کیلومتر به بیش از ۸۰ تا ۲۰۰ کیلومتر رسیده است که این مهم نشان می دهد استان «کردستان» و «آذربایجان غربی» نگرانی نخواهند داشت.

شکل ۶- استان‌های شمالی عراق (نقاط زرد رنگ تحت کنترل پیشمرگه و نقاط مشکی رنگ تحت کنترل داعش)

 

امنیت در استان های مرزی ایران چگونه است؟

در مجموع استان های جنوبی عراق که در مجاورت استان‌های جنوب غربی ایران است از جمله «نجف»، «کربلا» و «بصره» و ... از امنیت خوبی برخوردار بوده و هیچ اثری از داعش در این مناطق نیست و البته استان‌های مجاور کشورمان از جمله «ایلام» و «خوزستان» و سایر استان‌های غربی از امنیت بسیار خوبی برخوردارند؛ اما لزوم رصد هرچه بیشتر مرزها ضروری به نظر می‌رسد که این اقدام به خوبی توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی انجام می‌شود.

شکل ۷- جمهوری اسلامی ایران و همسایگانش

 

شکل ۸- عقب نشینی چشمگیر داعش از مناطق اشغالی و دور شدن از مرزهای ایران-منطقه خاکستری تصرفات داعش در عراق و سوریه است (زمستان ۹۳)


خطر گسترش داعش در حاشیه مرزهای استان‌های شرق کشور

به نظر می رسد «افغانستان» و «پاکستان» سیبل‌های بعدی داعش هستند و این موضوع ممکن است استان‌های شمالی را متاثر کند؛ هرچند که تاکنون اثری از این گروه تروریستی به صورت جدی در مرزهای شرقی دیده نشده است.

شکل ۹- حدود مرزی جمهوری اسلامی ایران و همسایگانش

 

 

 
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,داعش,

ساعت 7:54 توسط افشین |

العالم نوشت:
 

بسته شدن سد رمادی به دست عناصر گروه تروریستی داعش، باعث کاهش شدید آب رودخانه فرات شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تصاویر منتشر شده از رود فرات در مناطق الخالدیه و الحبانیه در استان الانبار بیانگر کاهش بسیار شدید آب رودخانه است.
شبکه عراقی سومریه نیوز تأکید کرد که گروه تروریستی داعش قصد دارد از طریق بستن سد رمادی، آب هزاران خانواده را قطع کند و زمینهای کشاورزی که در مجاورت رود فرات قرار دارد نابود کند.
"صباح کرحوت" رئیس شورای استان الانبار پیشتر درباره خطر وقوع فاجعه انسانی در استان الانبار به دلیل بسته شدن سد رمادی به دست عناصر داعش، هشدار داده بود.
گروه تروریستی داعش از سه شنبه گذشته دریچه های سد رمادی را بست و مانع از رسیدن آب به الخالدیه و الحبانیه شد.
شورای استان الانبار پیشنهاد کرده است که برای مقابله با فاجعه، عملیاتی گسترده برای بازپس گیری سد انجام شود و یا اینکه یکی از دریچه های سد هدف قرار بگیرد تا آب دوباره جریان یابد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-داعش,

ساعت 7:53 توسط افشین |

 
بین الملل > خاورمیانه - منابع خبری عربی از درگذشت طارق عزیز، وزیر خارجه و معاون نخست وزیر سابق عراق خبر دادند.
 

به گزارش خبرآنلاین صفحه خبری شبکه تلویزیونی المیادین در توئیتر از مرگ  طارق عزیز خبر داد.

درهمین حال برخی دیگر از منابع خبری نوشته اند طارق عزیز در زندان ناصریه در گذشته است.

دادگاه عالی عراق در تاریخ ۴ آبان ۱۳۸۹، «طارق عزیز» معاون نخست وزیر سابق این کشور را به اتهام مشارکت در قتل‌عام شیعیان عراق در سال ۱۹۹۹ (۱۳۷۸) به مرگ محکوم کرد.

او که یک مسیحی بعثی بود، بواسطه وفاداری اش به آرمانهای پان عربیسم و ناسیونالیسم عربی به مدارج عالی حکومتی و حزبی قابل توجهی دست یافت و حتی از او با عنوان دست راست صدام حسین و حتی معاون او یاد می شد.

زندگی‌نامه «طارق عزیز»

به گزارش خبرگزاری تسنیم طارق عزیز " معاون دیکتاتور سابق عراق بود که در 28 آوریل 1936 میلادی در روستای "تل کیف " از توابع استان موصل از پدر و مادری مسیحی متولد شد. نام اصلی وی "حنا میخائیل " است.

"طارق عزیز " معاون دیکتاتور سابق عراق به دلیل وفاداری اش به آرمانهای پان عربیسم و ناسیونالیسم عربی به مدارج عالی حکومتی و حزبی قابل توجهی دست یافت.

طارق عزیز تنها فرد مسیحی حاضر در حلقه نزدیکان صدام بود که در دهه هفتاد میلادی در سمت وزیر اطلاع رسانی، بین سال های 1983 تا 1991 به عنوان وزیر خارجه و در فاصله سال های1979 تا2003 به عنوان مشاور نزدیک به صدام حسین رای چند دهه بود.روابط وی با صدام در دهه پنجاه یعنی زمانی که با یکدیگر در حزب بعث بودند شکل گرفت.

نیز به عنوان معاون صدام فعالیت می کرد. وی در سال 2002حکم بازرسی تسلیحاتی را بدعت خواند و اعلام کرد که از جنگ گریزی نیست و آنچه آمریکا می خواهند تغییر رژیم در عراق نیست بلکه تغییر در منطقه است و علت جنگ علیه عراق نفت و موضع آن در قبال اسرائیل است.‎

طارق عزیز تحصیل کرده رشته زبان انگلیسی در دانشکده ادبیات در دانشگاه بغداد است و قبل از اینکه به حزب بعث ملحق شود روزنامه نگاری می کرد.در اویل آوریل سال 1980 وی در مقابل درب دانشگاه مستنصریه هدف سوء قصد تروریستی قرار گرفت و آن زمانی بود که دانشجویان آماده پذیرایی از وی بودند و فردی بمبی به سمت کاروان وی پرتاب کرد و محافظان وی به شدت توانستند اوضاع را کنترل کنند اما وی از ناحیه دست زخمی شد و تعدادی از دانشجویان نیز زخمی شدند.

در چهارده فوریه 2003 با پاپ یوحنا و دیگر مسئولان واتیکان دیدار کرد و از تمایل رژیم عراق برای همکاری با جامعه بین المللی خبر داد.وی نوزده مارس 2003 شایعه شد که طارق عزیز در راه کردستان ترور شده است که این شایعه تکذیب شد.وی در 24 آوریل 2003 خود را به نظامیان آمریکایی تسلیم کرد و شبکه سی ان ان در نوزده مارس 2003 خبر تسلیم وی را مخابره کرد.

عزیز در سال های دفاع مقدس علیه ایران اسلامی شرکتی فعال داشته و به عنوان پل ارتباطی رژیم بعثی و آمریکا جهت تامین سلاح های کشتار جمعی شناخته می شد.

"پیتر گال بریت " عضو کمیته روابط خارجی وقت سنای آمریکا با تایید این ارتباط در نوشته های خود اذعان می دارد دولت ریگان رامسفلد را مامور کرد زمینه های همکاری را با صدام از طریق گفت وگو با طارق عزیز فراهم کند. ‎

در جریان گفت وگوهای محرمانه " طارق عزیز " با مقامات آمریکایی که ریاست آن را " دونالد رامسفلد " وزیر دفاع سابق آمریکا برعهده داشت عزیز با خطرناک توصیف کردن دولت ایران گفت: ما یک شریک مطمئن برای آمریکا به حساب می آییم و منتظر کمک های شما هستیم.

طارق عزیز 74 ساله در آوریل 2003 و پس از سقوط نظام صدام تسلیم نظامیان آمریکایی شد و در زندان آمریکایی "کروبر " در غرب بغداد زندانی شد ، اما سرانجام به همراه 26مسئول عراقی تحویل مقامات عراقی در زندان "الکاظمیه " داده شد.

وی برای نخستین بار در مارس 2009 میلادی، به دلیل ارتکاب جنایت های ضد بشری و اعدام 42 تاجر در بغداد در سال 1992، به 15 سال حبس محکوم شد. پس از صدور این حکم ، معاون سابق صدام حسین، با طرح ادعای مریضی و پیری، از مقامات عراقی و شخص رئیس جمهور این کشور درخواست آزادی و بخشش کرد که با مخالفت "جلال طالبانی" روبرو شد. ‎

دادگاه عالی کیفری حکم در سال 2011 حکم زندان ابد در قضیه بارزانی ها صادر کرده بود و در سال 2012 حکم اعدام با چوبه دار برای طارق عزیز در موضوع اقدام علیه احزاب دینی و تسویه آنها صادر کرده بود.

در زندان مرکزی ناصریه معروف به زندان الحوت، صدها محکوم به اعدام از جمله سرکرده های رژیم بعث سابق و سرکرده های تروریستی به سر می برند.

دقایقی قبل عادل الدخیلی معاون اول استاندار ذی قار خبر مرگ طارق عزیز را در زندان مرکزی الناصریه تایید کرد و افزود: وی از مدتها قبل از بیماری رنج می برد و امروز به بیمارستان منتقل شد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-عراق - صدام حسین - ,

ساعت 7:51 توسط افشین |

 
بین الملل > خاورمیانه - دبیرکل حزب الله لبنان خطاب به صهیونیست ها گفت: اگر شما گمان می کنید که ما در قلمون مشغول هستیم، بدانید این مساله هیچ چیزی را تغییر نخواهد داد و من به ملت لبنان می گویم که از این تهدیدها نهراسند‬‎.
 

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در مراسمی که به همت جمعیت کشاف المهدی(ع) برگزار شد درباره موضوعات سیاسی، داخلی، منطقه‌ای سخنرانی می‌کند.

وی در آغاز سخنانش سالروز میلاد باسعادت حضرت صاحب العصر و الزمان امام مهدی(ع) را به مردم لبنان و همه مسلمانان جهان تبریک گفت و افزود امیدوارم خداوند همه ما را از یاران و انصارش قرار دهد.

نصرالله که سخنانش به طور مستقیم از شبکه تلویزیونی المنار در حال پخش است، افزود: به برخی مسائل مایلم اشاره کنم عنوان اول مربوط به دشمن صهیونیستی است. دشمن چند روز پیش رزمایشی در داخل اراضی اشغالی با عنوان نقطه تحول8 برگزار کرد.

در جنگ 33 روزه نبرد را به داخل خاک دشمن کشاندیم

دبیرکل حزب الله لبنان اظهار داشت: دشمن اسرائیلی اعتراف کرد که در جنگ جولای 2006 پیروز نشد و چیز جدیدی اضافه شد که آن وارد کردن جبهه داخلی به جنگ بود و اسرائیل مجبور شد رزمایش هایی در جبهه داخلی برگزار کند. جهبه داخلی همواره از جنگ ها دور بود، اما در جنگ جولای، جنگ به داخل خاک دشمن کشانده شد‬.

وی افزود: به مناسبت برگزاری این رزمایش، شماری از مسئولان اسرائیلی، تهدیدهایی را علیه لبنان بر زبان جاری کردند، تهدید به انفجار و کوچاندن مردم‬‎(لبنان) . اولا این تهدیدها بخشی از جنگ روانی است که ما از زمان شکل گیری این رژیم به آن عادت کرده ایم، بخشی از سلاح دشمن برای وارد کردن شکست به ملت‌های عرب، جنگ روانی بود‬.

به گزارش تسنیم، نصر الله گفت: این رژیم از لحظه ای که تاسیس شد [موجودیتش] مبتنی بر کشتار، انفجار و جنایات بود و لبنانی ها و ملت های منطقه به یاد دارند که دشمنی به نام اسرائیل وجود دارد و این ماهیت تجاوزکارانه دشمن است که در اظهارات مسئولان رژیم نشان داده می شود‬.

از تهدیدات دشمن هراسی نداریم

وی خطاب به صهیونیست ها گفت: شما این حقیقت را درک کردید که ارتش شما شکست خورد و به همین سبب این رزمایش، اعتراف کاملی است به این که مقاومت، توانمندی هایی دارد که تمام این مناطقی که در آن رزمایش برگزار می شود، در تیررس آن قرار دارد‬‎. این مساله واضح و قطعی است و سران دشمن و جامعه دشمن می دانند که این تهدیدها هرگز سبب تقدم و تاخر هیچ چیزی نخواهد شد، ما نه از جنگ شما می ترسیم و نه از تهدیدهایتان‬‎.
دبیرکل حزب الله لبنان افزود: اگر شما گمان می کنید که ما در قلمون به خود مشغول هستیم، بدانید این مساله هیچ چیزی را تغییر نخواهد داد و من به ملت لبنان می گویم که از این تهدیدها نهراسند‬‎.

جزئیات نبرد عرسال و قلمون

نصرالله درباره نبرد رزمندگان مقاومت در عرسال و قلمون گفت : در هفته های گذشته پرونده ای مطرح شد که لبنان آن را با قدرت مطرح کرد نامش شهرک عرسال و تپه های عرسال و اشغال این مناطق از سوی تروریست ها بود‬‎. اولا در موضوع شهرک عرسال، ما صریح و شفاف بودیم، تاکید می کنم که به این فکر نکرده بودیم و برنامه ریزی نکرده بودیم و هیچ یک از ما نگفته بود که می خواهیم وارد شهرک عرسال شویم، بلکه همواره می گفتیم که این شهرک اشغال شده است و مسئولیت آزادی آن، بر عهده دولت و ارتش لبنان است‬‎.

‫وی افزود: ما تمام ویژگی های موجود در شهرک عرسال را می دانیم، در موضوع تپه های عرسال، ما بسیار واضح و شفاف بودیم، ما در برابر یک نمونه ای از نفاق سیاسی و گمراه سازی سیاسی و بهره برداری شوم سیاسی بودیم‬‎. برخی افراد، نبردی را ابداع کردند که نامش شهرک عرسال بود و به زعم خود آمدند از آن دفاع کنند، آنها القا می کنند که حزب الله می خواهد وارد شهرک عرسال شود، در حالی که این مساله صحت ندارد و (ادعای آنها)نفاق و دورویی است‬‎.

درصدد ورود به شهرک عرسال نیستیم

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما درصدد ورود به شهرک عرسال نیستیم، زیرا این مسئولیت ارتش و دولت است و از تمام کسانی که از این مساله برای دامن زدن به مسائل طایفه ای بهره برداری می کنند، می خواهم از این کار دست بردارند.مساله این است که شهرک عرسال از بحث و جدال سیاسی خارج شده است و بر عهده فرماندهی ارتش لبنان است، لبنانی ها به این چشم دوخته اند تا ارتش به این مسئولیت ملی و بزرگ و بسیار مهم عمل کند‬‎.

نصرالله افزود: در موضوع تپه های عرسال، آن چه سبب تسریع امور شد، تجاوز افراد مسلح به مراکز ارتش سوریه و مقاومت بود، این تجاوز مستقیم میدانی بود که نبرد قلمون را جلو انداخت و این چیزی بود که تقریبا در تپه های عرسال رخ داد ما متجاوز نیستیم بلکه آزادکننده و مقاوم هستیم.‬‎

‬‎وی گفت: آن زمان که اسرائیل خانه های ما را ویران می کرد و خانه هایش سالم می ماند، گذشت، زمانی که زیر ساخت های ما را ویران می کرد و زیر ساخت های سالم می ماند، گذشت، زمانی که شهروندان ما را بیرون می راند و شهروندانشان در شهرک ها می ماندند، هم گذشت، این مسائل از سال 2006 به پایان رسید‬‎.

در جنگ آینده میلیون‌ها اسرائیلی آواره خواهند شد

نصرالله تصریح کرد: آن چه رخ داد، بزرگتر از سال 2006 است، اگر اسرائیل تهدید می‌کند یک میلیون و نیم لبنانی را آواره می‌کند، در صورت تحمیل جنگ بر ما، مقاومت، میلیون‌ها اسرائیلی را آواره می‌کند‌.
آزادی ده‌ها کیلومتر از اراضی اشغالی گروه های تکفیری
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: آن چه سبب تسریع در نبرد تپه های عرسال شد، تجاوز جبهه النصره به تپه‌های یونین بود، نبرد همچنان ادامه دارد و ما توافق کردیم که نبرد خود گویای همه چیز است، ده ها کیلومتر مربع از اراضی اشغالی با تلاش‌های رزمندگان مقاومت آزاد شد‬.

دست برتر رزمندگان مقاومت در قلمون و عرسال

نصرالله ادامه داد: همچنین پیشروی مهم و بزرگتری در تپه های فلیطا در منطقه قلمون حاصل شد که دستاوردهای روزهای اخیر عملا و بدون هر گونه بحث و حرف و حدیثی سبب می شود که رزمندگان مقاومت دست بالا را چه در تپه های قلمون یا تپه های عرسال داشته باشند‬‎ . ما اعلام کردیم اگر دولت از مسئولیت خود شانه خالی کند، مردم بعلبک هرمل هرگز از مسئولیت خود شانه خالی نخواهند کرد و در عمل هم عشایر آمادگی خود را برای ایستادگی و فداکاری اعلام کرده‌اند‬.

به اندازه کافی نیرو داریم

وی در سخنان خود خواستار اتحاد و همبستگی میان آحاد ملت لبنان شد و تاکید کرد: ما در این مرحله به این همبستگی و حمایت نیاز داریم، ما نیازی به نیرو(رزمنده) نداریم زیرا به اندازه کافی برای رسیدن به هدف نیرو داریم،اما آنچه در عمل نیاز داریم، این همبستگی است‬‎. شرایط اکنون به گونه ای نیست که نیاز به نیروهای داوطلب مردمی و یا بسیج عمومی داشته باشیم، ما درصدد تشکیل نیروی داوطلب مردمی و گردان ها نیستیم و تمام کسانی که حمایت خود را اعلام کرده اند، از آنها تشکر می کنیم‬‎.
نبرد تپه های عرسال، ماموریت ارتش لبنان را تسهیل خواهد کرد و سبب کاهش بار از روی دوش آن خواهد شد و به شکل زیادی گام هایی را که ارتش باید انجام دهد، تسهیل خواهد بخشید‬‎.

نصرالله درباره دولت لبنان گفت : امیدوارم که مسئولان و دولت امور را به طور جدی پیگیری کنند . کسانی که در انتظار تغییراتی در یمن یا عراق یا منطقه هستند، در توهم به سر می برند و بر سراب امید می بندند‬‎. مسائلی وجود دارد که دولت باید مسئولیت حل و پیگیری آن را برعهده بگیرد‬‎.

ادعای دخالت ایران در انفجارهای عربستان بی پایه و اساس است

به گزارش تسنیم، نصرالله درباره داعش گفت : نکته عجیب این است که بیش از یک سال از ظهور داعش می گذرد، بحث و بررسی درباره این که داعش ساخته و پرداخته چه کسی است مطرح شد، ما در زمان گمراه سازی رسانه ای و سیاسی بسیار گسترده ای قرار داریم، باید توضیح دهیم که هنگام رخ دادن دو انفجار اخیر در عربستان،‌ برخی رسانه ها متهم کردند که داعش در پس این انفجارها و ایران هم در پس آن قرار دارد‬‎. آیا عاقلانه و منطقی است که جمهوری اسلامی ایران که متهم به نشر تشیع و هر آنچه مربوط به شیعیان است، حامی داعش باشد؟‬‎

نصرالله افزود: رزمندگان شجاع و کسانی که به ایمان و فداکاری آنها ایمان داریم، و کسانی که شهید و مجروح تقدیم کردند، همان آنها هستند که اکنون در این کوه های مرتفع می جنگند‬‎ این اتهام هیچ دلیل و پایه و اساسی ندارد، بر خلاف عقل و منطق است،‌همچنین متهم کردن اسد به حمایت از داعش هم مساله عجیب و غریبی است و از امور مضحک است، این ادعا که من داعش را تاسیس کردم، هم بسیار سخیف و بی اساس است‬‎.

القاعده ساخته آمریکا، عربستان و سازمان اطلاعات پاکستان است

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد: داعش در اصل، شبکه القاعده در عراق است که به تناوب، رهبری آن را ابوعمر البغدادی و دیگران به عهده گرفته اند، خیلی واضح و شفاف است که داعش، همان تشکل القاعده است که به سبب اختلاف بر سر رهبری میدانی در سوریه از آن جدا شد‬‎ همه دنیا می دانند که آمریکا، عربستان و سازمان اطلاعات پاکستان، القاعده را تاسیس کرد که این مساله در کتاب ها و تالیفات زیادی که از این مساله حرف زده اند، موجود است‬‎.

وی افزود: داعش هم دارای همان منشا آمریکایی- سعودی پاکستانی است(یکی از شاخه های القاعده است) و اعترافاتی از سوی آمریکایی ها در این زمینه وجود دارد‬‎ . همه جهان بر این اساس رفتار می کنند که داعش تهدید و خطر بزرگی است، تنها مسیحیان و اقلیت ها را تهدید نمی کند، بلکه تمام جهان را تهدید می کند و اگر لبنان هم بخشی از جهان باشد، قطعا داعش این کشور را هم تهدید می کند که عملا داعش در مرزها حضور دارد‬‎.

کسانی که با داعش می جنگند، به تاسیس داعش متهم می‌شوند

نصرالله اظهار داشت: داعش در تپه های عرسال در داخل خاک لبنان حضور دارد، به همین خاطر امیدوارم که همه به تشخیص و شناساندن دشمن کمک کنیم، کسانی که واقعا با داعش می جنگند، خود به تاسیس داعش متهم هستند، یعنی ایران و سوریه، اما دیگران به داعش در رسانه‌ها کمک می‌کنند و نفت آن را می فروشند و به آن پول می دهند.‬‎

رژیم سعودی صدای مخالفان جنگ یمن را خفه می‌کند

نصرالله درباره تجاوز عربستان به یمن گفت : 72 روز از این جنگ گذشته است، این جنگ بسیار واضح و آشکار است و اگر کسی حتی با واقع بینی به آن اعتراض کند، نظام سعودی با تمام وسایل و تهدید برای ساکت کردن تمام این صداها(اعتراضات) تلاش می‌کند، نظام سعودی نمی خواهد که حتی یک نفر دهانش را برای محکومیت این تجاوز و انتقاد از آن باز کند.‬‎

هیچ یک از اهداف اعلام شده جنگ، محقق نشده است‬‎

دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد : ما هر لحظه این تجاوز وحشیانه آمریکایی سعودی علیه ملت یمن را محکوم می‌کنیم‬‎ موضع ما در قبال این تجاوز هر اندازه طول بکشد، تغییر نخواهد کرد‬‎. افق و چشم انداز این تجاوزگری چیست؟ ویرانگری، کشتار و ریختن خون انسان ها، دلیل قدرت نیست و هیچ یک از اهدافی که اعلام شده بود، محقق نشده است‬‎

رئیس جمهور یمن مجبور به بازگشت به نشست ژنو شد
نصرالله با اشاره به شروط منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن برای حضور در نشست ژنو و عقب نشینی وی از این شروط گفت : رئیس جمهور یمن که می‌گفت هرگز در گفت‌وگوها شرکت نخواهد کرد، اکنون مجبور شده است به ژنو برود زیرا دیگر هیچ راه حلی در مقابل خود نمی‌بیند‬‎.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-سید حسن نصرالله - رژیم صهیونیستی - ,

ساعت 7:32 توسط افشین |

ورزش > والیبال - درپایان بازی اول تیم ملی والیبال ایران و لهستان ، سه ملی پوش تیم ملی کشورمان درباره این بازی سخن گفتند که کاپیتان تیم ملی یکی از منتقدان تیم بود.
 

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال ایران معتقد است شکست برابر لهستان به دلیل ضعف فنی ملی پوشان بوده. کاپیتان معروف در بین ملی پوشان شاید تنها کسی بود که به عنوان یک منتقد جدی کار خود و هم تیمی هایش را تقد کرد. معروف در این بازی این قدر بد بود که در دو ست آخر بیشتر از همیشه رو نیمکت نشست تا مهدوی به جایش به بازی گرفته شود.

فرهاد ظریف:

برابر قهرمان جهان بازی کردیم. لهستان از امتیاز میزبانی هم در این مسابقه بهره می برد. در ست چهارم با بدشانسی مغلوب لهستان شدیم. موقعیت برد داشتیم اما از دست رفت.فکر می کنم مردم از بازی ما راضی هستند، چون تمام تلاش خودمان را کردیم. برد و باخت جزئی از مسابقه والیبال است و امیدوارم روز به روز بهتر شویم.

سعید معروف:

در مجموع خوب نبودیم و جوانترها باید بیشتر یاد بگیرند. لهستان خوب بازی کرد و برد. این برد را به آن ها تبریک می‌گویم. متاسفانه ما مشکلات تکنیکی داریم که باید این مشکلات هر چه سریعتر رفع شود. به هر حال به اعتقاد من بازیکنان جوان تیم ما خوب بازی کردند اما هنوز هم باید بیشتر یاد بگیرند. پتانسیل بالایی در آن هاست اما هنوز هم جای کار دارند.با اینکه عملکردمان نسبت به دیدارهای قبل بهتر شده بود، اما در این بازی در مجموع عملکرد خوبی نداشتیم.

شهرام محمودی:

در ست های اول و دوم هم بد نبودیم و از مسابقه با آمریکا بهتر بازی کردیم اما بازیکنان ایران در دو ست آخر فوق العاده بازی کردند. متاسفانه نتیجه نهایی این مسابقه خوب نشد و سه بر یک مغلوب حریف شدیم. تلاش زیادی کردیم که مسابقه را به ست پنجم بکشیم. امیدوارم فردا در مسابقه دوم برابر لهستان جبران کنیم تا شادی را به دل مردم ایران بیاوریم. 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-سعید معروف - والیبال - شهرام محمودی - فرهاد ظریف - ,

ساعت 7:30 توسط افشین |

ورزش > والیبال - « به لهستان تبریک می گویم. والیبال خوبی را در زمین از آنان شاهد بودیم.»این جمله اسلوبودان کواچ بعد از شکست در بازی اول برابر لهستان بود.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بوبان کواچ سرمربی تیم ملی والیبال ایران اگرچه به میزبان برای پیروزی در بازی اول لیگ جهانی تبریک گفت اما اعتقاد داشت تیمش مستحق این شکست نبوده و اسیر داوری شده است. او درباره بازی ایران گفت:«بازی خوب ما از ست دوم شروع شد. وقتی در زدن سرویس خوب کار کردیم نتیجه بهتری گرفتیم. تیم مقابل نیز بسیار خوب ظاهر شد و از توپ‌های بلند بهترین نتیجه را گرفت.در بازی دوم باید بهتر بازی کنیم و سرویس‌های بهتری بزنیم و از آبشارها و توپ‌های برگشتی هم نهایت استفاده را ببریم.»

کواچ گه در سراسر بازی با مسئول ویدئوچک درگیر بود ، در این باره گفت:«من عملکرد داور این بازی را قبول ندارم. همه در این سالن می گویند که توپ به دست بازیکنانم برخورد نکرده ولی او به تنهایی یک تنه می گوید که برخورد کرده و این طریقه داوری نیست.فقط می گفتند عقب بمان و جلو نیا.واقعا نمی دانم چرا اینطور می شود.»


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-ورزش-والیبال,

ساعت 7:23 توسط افشین |

در پيامي؛
رهبر معظم انقلاب اسلامي درگذشت عالم محقق و مجاهد مرحوم آيت الله آصفي را تسليت گفتند (۱۳۹۴/۰۳/۱۴ - ۱۴:۳۶)
در پي درگذشت عالم محقق و مجاهد مرحوم آيت الله آقاي حاج شيخ مهدي آصفي، رهبر معظم انقلاب اسلامي پيام تسليتي صادر کردند.
متن پيام رهبر معظم انقلاب اسلامي به اين شرح است:
بسمه تعالي
با تأثر و تأسف فراوان خبر درگذشت عالم محقق و مجاهد مرحوم آية الله آقاي حاج شيخ مهدي آصفي رحمة الله عليه را دريافت کردم. ايشان فقيهي نوانديش و متکلّمي ماهر و نويسنده‌ئي پر کار و اثرگذار بود و دهها کتاب مفيد و ناظر به مسائل مورد ابتلا در حوزه‌ي عقايد و کلام و فقه، ثمره‌ي عمر با برکت ايشان است. آن مرحوم همچنين در عرصه‌ي مبارزات سياسي و اجتماعي در عراق، از سابقه‌ئي درخشان برخوردار بود و فکر سنجيده و تحليل عميق از مسائل منطقه، در شمار ويژگيهاي اين شخصيت جامع الاطراف محسوب مي‌گشت. زهد و بي‌رغبتي به تمتعات مادي و تن سپردن به معيشت و زيست فقيرانه‌ي طلبگي از خصوصيات برجسته‌ي ديگر اين روحاني عاليقدر بود. سالها تحمل زحمت نمايندگي اينجانب در نجف اشرف، حق بزرگي را از آن مرحوم بر عهده‌ي اينجانب مي‌گذارد که اميد دارم لطف و رحمت الهي حقگزار همه‌ي خدمات علمي و ديني و اجتماعي ايشان باشد.
به عموم بازماندگان ايشان و نيز به دوستان و ارادتمندان و مستفيدان از آن مرحوم تسليت عرض ميکنم و علو درجات و رحمت و مغفرت حضرت احديت را براي ايشان مسألت ميکنم.
سيّد علي خامنه‌اي
14/ خرداد/ 1394

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 7:21 توسط افشین |

 
مواضع ما در مسائل هسته ای همان مطالبی است که علناً برای مردم بیان کرده ایم/ مذاکره‌کنندگان با پافشاری بر مواضع اساسی مصلحت کشور را تأمین کنند (۱۳۹۴/۰۳/۰۶ - ۱۴:۰۶)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر لزوم استمرار کار و تلاش جدی در یکسال پایانی مجلس نهم و قرار نگرفتن تحت تأثیر عامل انتخابات، تعامل با دیگر قوا بخصوص دولت، اهتمام ویژه به موضوع اقتصاد مقاومتی بخصوص در بررسی قانون برنامه ششم و بودجه سال 1395، و پافشاری بر مواضع و مبانی اصلی نظام و انقلاب را از مهمترین وظایف نمایندگان مجلس برشمردند و تأکید کردند: کلید حل مشکلات اقتصادی کشور و همچنین موضوع هسته ای، تکیه بر ظرفیت های درونی و باور به اقتصاد مقاومتی است. در کشور بن بستی وجود ندارد، راه علاج مشکلات تقویت تولید داخلی و رعایت انضباط مالی است.
حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار با قدردانی از تلاشها و اقدامات خوب نمایندگان مجلس نهم، آنان را به مغتنم شمردن فرصت باقیمانده یکسال آخر توصیه و خاطرنشان کردند: مراقب باشید، در این مدت، عامل انتخابات آخر سال بر گفتار و رفتار شما تأثیرگذار نباشد و معیار را فقط، حق قرار دهید.
توصیه دوم رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس، توجه ویژه به برنامه ششم و مراقبت از دچار نشدن به آفتِ بی حوصلگی در سال آخر مسئولیت، در بررسی قانون این برنامه بود.
حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: قانون برنامه ششم مهم است زیرا دولت ها موظف به تبعیت از آن خواهند بود و زندگی مردم نیز تحت تأثیر این قانون قرار خواهد گرفت.
ایشان توصیه سوم خود را به موضوع تعامل با دیگر قوا بویژه دولت اختصاص دادند و افزودند: دولت مسئولیت میانداری را در میان قوا و دستگاههای دیگر به عهده دارد و عملکرد موفق آن در حرکت سایر دستگاهها تأثیرگذار خواهد بود، بنابراین تعامل با دولت لازم و مظهر واقعی همدلی و هم زبانی است.
رهبر انقلاب اسلامی یکی از لوازم تعامل را «حسن ظن» دانستند و خاطرنشان کردند: تعامل با سوءظن و بنا را بر سازش، خیانت و سوءاستفاده طرف مقابل گذاشتن، بوجود نخواهد آمد ضمن آنکه حسن ظن به معنای خوش باوری و فریب خوردن نیز نیست.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه تعامل با گروکشی متفاوت است، گفتند: مبنای نمایندگان و وزرا در تعامل، باید وظیفه قانونی و مصالح کشور باشد و نه گروکشی از یکدیگر.
ایشان برخورد محترمانه و همراه با ادب، با وزرا بخصوص در کمیسیونها را یکی دیگر از ضروریات تعامل برشمردند و افزودند: نه نمایندگان باید نگاه تحقیرآمیز و همراه با اهانت داشته باشند و نه دولت و وزرا، نگاه سلطنت مآبانه. در همه مراحل باید ادب رعایت شود.
توصیه چهارم رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس، موضوع اقتصاد مقاومتی بود.
حضرت آیت الله خامنه ای در این خصوص به نکته ای ظریف اشاره کردند و گفتند: در کشور، در موضوع اقتصاد مقاومتی هم زبانی وجود دارد اما باید همدلی هم بوجود آید و از بُنِ دندان به اقتصاد مقاومتی باور پیدا کنیم.
ایشان با تأکید بر اینکه کلید حل مشکلات داخلی کشور اقتصاد مقاومتی و تقویت تولید است، از تصویب قانون رفع موانع تولید در مجلس قدردانی کردند و افزودند: اگر ما تولید را تقویت و از ظرفیت های داخلی استفاده کنیم علاوه بر حل مشکلات داخلی، حل مسائل بیرونی همچون موضوع هسته ای نیز آسان خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: برای موضوع هسته ای راه حل هایی وجود دارد که همه آنها منوط به تکیه بر ظرفیت های داخلی و تقویت تولید است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در چارچوب مسائلی که با امریکا، غرب و صهیونیسم داریم، غیراز موضوع هسته ای، مسایل پی درپی دیگری همچون حقوق بشر را نیز پیش بینی می کنیم، اما اگر بر توان داخلی متمرکز شویم و مشکلات داخلی را حل کنیم، حل این مسائل نیز آسان خواهد شد.
ایشان خطاب به نمایندگان مجلس گفتند: بر همین اساس باید در بررسی قانون برنامه ششم و بودجه سال آینده، با نگاه ویژه به موضوع اقتصاد مقاومتی، خلاءهای موجود بر طرف شوند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: دوستان دولت درخصوص تقویت تولید مکرر می گویند ما دچار کمبود منابع هستیم. بنده هم این موضوع را می دانم و تحریم ها نیز بر این کمبود منابع تأثیرگذار بوده است اما در چنین شرایطی آیا نباید دنبال راه علاج بود ؟
حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه راه علاج وجود دارد خاطر نشان کردند: کمبود منابع گرهِ باز نشدنی نیست و راه علاج آن اولویت بندی در تخصیص منابع داخلی و انضباط مالی است.
ایشان گفتند: در چنین شرایطی، در جاهایی پول هایی خرج می شود که نباید بشود، لذا باید دولت، مجلس، قوه قضاییه و نیروهای مسلح، با مدیریت صحیح و رعایت انضباط مالی، منابع را بصورت مناسب و اولویت بندی شده تقسیم کنند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی دستگاه ها بخصوص در بخش هایی از نیروهای مسلح که بدون هیچ افزایش بودجه، توانایی ها و کارکرد خود را مضاعف کرده اند، افزودند: این نمونه ها نشان می دهد که می توان در شرایط کمبود منابع، مسائل و مشکلات را حل کرد.
توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنه ای به نمایندگان پافشاری بر مواضع اصولی نظام بود.
ایشان با اشاره به مواضع قابل قبول و مثبت و بعضاً کاملا پیشرفته مجلس نهم در مسائل اصلی و مبانی نظام و انقلاب خاطرنشان کردند: شاکله مجلس باید همواره بنای مرتفع مواضع اصولی نظام باشد و در این خصوص معیار فرمایشات امام بزرگوار (ره) و وصیت نامه ایشان است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اگر مجلس همواره بر مواضع اصولی و اساسی نظام پافشاری کند، خطر فروغلتیدن به پرتگاه هولناک نظام سلطه وجود نخواهد داشت اما اگر خدایی نکرده چنین ایستادگی وجود نداشته باشد، خطرها زیاد خواهند بود.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه به موضوع هسته ای نیز اشاره کردند و گفتند: مواضع ما در مسائل هسته ای همان مطالبی است که علناً برای مردم بیان کرده ایم و همین مطالب بصورت شفاهی و کتبی دقیقاً به مسئولین نیز گفته شده است. البته برخی مطالب هم برای تاکید و تبیین مواضع اصولی، خصوصی و غیرعلنی نیز گفته شده است.
ایشان با تأکید بر اینکه مسئولین و مذاکره کنندگان مشغول کار و تلاش سخت هستند، افزودند: آنها باید بر مواضعی که اعلام شده است پافشاری کنند و امیدواریم بتوانند، مصلحت کشور و نظام را تأمین کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنان خود با اشاره به فرصت های بزرگ ماه های رجب، شعبان و رمضان همه مسئولین کشور از جمله نمایندگان را نیازمند مستحکم تر کردن ارتباط خود با خدا دانستند و گفتند: باید با استفاده از دعاهای وارده در این ماهها، و انس بیشتر با قرآن و نوافل، زمینه ارتباط نزدیک تر با خدا را فراهم کنیم.
ایشان با تأکید بر اینکه همه ما باید در قبال عملکرد خود در دوران مسئولیت، در پیشگاه خداوند پاسخگو باشیم، سال آخر مسئولیت نمایندگان را مهم برشمردند و افزودند: باید تلاش کنیم تا همواره حرکت ما در چارچوب رعایت حق الهی، زبان صادق و نگاه حقیقت آمیز باشد.
پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان گزارشی از اقدامات سه سال گذشته مجلس نهم گفت: در این مدت 120 قانون به تصویب رسیده است که بیشتر آنها با رویکرد رفع نیازهای اقتصادی و بخش تولید بوده اند.
رییس مجلس شورای اسلامی به تصویب قوانین رفع موانع تولید، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تامین کالاهای اساسی برای اقشار آسیب پذیر و قوانین بودجه در مجلس نهم اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به بخش سلامت، تقویت بنیه دفاعی کشور و ایجاد زمینه برای امکان واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی از دیگر اقدامات موثر مجلس بوده است. آقای لاریجانی به اقدامات نظارتی مجلس و همچنین عملکرد دیوان محاسبات، مرکز پژوهش های مجلس، کمیسیون اصل 90 و هیات تطبیق قوانین نیز اشاره کرد و در خصوص رویکرد مجلس نهم در مسایل اصلی و موضوعات منطقه ای و بین المللی تاکید کرد: راهبرد مجلس نهم «دفاع حقوقی همه‌جانبه از ملت در مقابل بیگانگان» بر مبنای تفکر اصیل امام خمینی(ره) و همچنین تمرکز بر اقتصاد درونی و موضوع هسته ای است.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی -رهبری,

ساعت 7:18 توسط افشین |

تبيين اصول مکتب امام/ راه جلوگيري از تحريف امام بازخواني اصول امام است/ امام تا روز آخر از بن دندان اعتقاد داشت که امريکا شيطان بزرگ است/ امام طرفدار جدی حمایت از مستضعفان بود/ دشمن با هرکس که در مقابل او بيشتر ايستادگي کند بيشتر مخالف است (۱۳۹۴/۰۳/۱۴ - ۱۴:۳۵)
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز(پنجشنبه) در اجتماع پر شکوه و کم نظير مردم وفادار ايران در حرم مطهر بنيانگذار کبير جمهوري اسلامي، مکتب امام خميني را نقشه راه پر اميد ملت ايران خواندند و با اشاره به ضرورت مقابله با تحريف شخصيت امام، تاکيد کردند: بازخواني اصول مستند مکتب امام، تنها راه مقابله با تحريف شخصيت آن بزرگوار است، اصولي مانند: اثبات اسلام ناب محمدي و نفي اسلام آمريکايي، اعتماد به صدق وعده الهي و بي اعتمادي به مستکبران، اعتماد به اراده و نيروي مردم و مخالفت با تمرکزهاي دولتي، حمايت جدي از محرومان و مخالفت با اشرافيگري، حمايت از مظلومان جهان و مخالفت صريح و بي ملاحظه با قلدران بين المللي، استقلال و رد سلطه پذيري، و تاکيد بر وحدت ملي.
رهبر انقلاب اسلامي در مقدمه سخنانشان در بيست و ششمين سالگرد عروج امام خميني (رض)، با اشاره به نيمه شعبان، سالگرد ميلاد حضرت وليعصر (عج) موضوع منجي آخرالزمان را مورد اتفاق همه اديان ابراهيمي خواندند و افزودند: همه مذاهب اسلامي اين منجي را از ذريه پيامبر خاتم و به نام مهدي (عج) مي شناسند که در اين ميان، شيعيان با ادله مسلم و قطعي، حضرت وليعصر را با خصوصيات مشخص و معين، فرزند امام يازدهم مي دانند و او را معرفي و اثبات مي کنند.
حضرت آيت الله خامنه اي اميد آفريني را بزرگترين خاصيت اعتقاد به ظهور مهدي موعود (عج) برشمردند و خاطر نشان کردند: شعله فروزان اين اعتقاد عميق و نجات بخش، شيعه را در همه دورانهاي تاريکي و ظلم، به آينده اميدوار و پرتحرک مي سازد. 
رهبر انقلاب سپس در تبيين اهميت موضوع اصلي سخنان امروزشان يعني "تحريف شخصيت امام" افزودند: امام بزرگوار بر خلاف برخي که سعي مي کنند او را در زمان خودش محصور کنند مظهر حرکت عظيم و تاريخ ساز ملت ايران است و طبعا" تحريف شخصيت او، زيانهاي فراواني را در استمرار اين حرکت ايجاد ميکند بنابراين بايد در اين زمينه، کاملا" هوشيار بود.
حضرت آيت الله خامنه اي، مکتب "فکر ي، سياسي و اجتماعي" امام خميني را "نقشه راه ملت ايران" براي دستيابي به اهداف بزرگي همچون عدالت و پيشرفت و اقتدار برشمردند و تاکيد کردند: بدون شناخت "صحيح و تحريف نشده امام" امکان تداوم اين نقشه راه وجود نخواهد داشت.
رهبر انقلاب با اشاره به ابعاد برجسته فقهي، عرفاني و فلسفي امام راحل، شخصيت اصلي ايشان را تحقق مضمون آيات قرآني دانستند که در وصف مجاهدان واقعي راه خدا تاکيد مي کنند که آنان بر اين مسير حق واقعي جهاد را ادا کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: امام عظيم الشان ملت ايران، در مسير ايجاد تحولي بي نظير در "تاريخ اين سرزمين و دنياي اسلام "، نظام پوسيده و غلط سلطنت موروثي را برانداخت و بعد از دوران صدر اسلام، اولين حکومت متکي به اسلام را شکل داد و با تمام وجود، حق جهاد در راه خدا را ادا کرد.
ايشان "جهاد دروني و معنويت عميق" را مکمل جهاد سياسي، اجتماعي و فکري امام بزرگوار برشمردند و در تبيين ابعاد مکتب امام خاطر نشان کردند: منظومه فکري اي که امکان اين تحولات عظيم را ايجاد کرد مبتني بر جهان بيني متکي بر توحيد بود.
رهبر انقلاب، به روز بودن را دومين ويژگي مکتب امام خميني برشمردند و ياد آور شدند: امام با تکيه بر منظومه منسجم فکري خود، براي مسائل مورد ابتلاي جامعه ايران و جوامع بشري، راه حل مي داد و ملتها، ارزش اين راه حلها را احساس مي کردند و به همين علت، مکتب امام در ميان ملتها گسترش مي يافت. 
ايشان، زنده بودن، پويايي، تحرک و عملياتي بودن را از خصوصيات ديگر مکتب امام خميني دانستند و خاطر نشان کردند: امام مثل بعضي از تئوري سازان روشنفکر و انديشه پردازان ذهني نبود که در محافل، حرفهاي زيبا مي زنند اما در ميدان عمل کارآيي ندارند.
رهبر انقلاب، ايجاد انگيزه، تحرک و اميد در ملت ايران را پيامدهاي مبارک پيروي از امام و مکتب امام خواندند و خاطر نشان کردند: ملت بزرگ ايران، هنوز با تحقق اهداف خود، فاصله بسيار ي دارد اما مهم اين است که ملت و جوانانش، با دلهايي پر از انگيزه و همت و اميد، اين راه روشن را ادامه مي دهند.
ايشان، تداوم صحيح اين راه شوق آفرين را به شناخت صحيح و دقيق شخصيت امام و اصول مکتب امام منوط دانستند و تاکيد کردند: تحريف شخصيت امام، تحريف راه امام و تلاش براي منحرف کردن صراط مستقيم ملت ايران است و اگر راه امام (ره) گم يا فراموش و يا خدائي نکرده عمدا" به کنار گذاشته شود، ملت ايران سيلي خواهد خورد. 
حضرت آيت الله خامنه اي با تاکيد بر اينکه استکبار جهاني و قدرتهاي زورگو همچنان چشم طمع به ايران بعنوان کشوري بزرگ، و ثروتمند و مهم در منطقه دارند، خاطر نشان کردند: قدرتمندان دغل باز دنيا هنگامي از اين طمع سيري ناپذير خود دست برخواهند داشت که ملت ايران به چنان پيشرفت و قدرتي برسد که اميد آنها قطع شود.
ايشان با يادآوري اين نکته که مسير پيشرفت و قدرت ملت ايران در گرو حرکت بر چارچوب اصول و مباني مکتب فکري امام (ره) است، گفتند: با در نظر گرفتن اين مسائل، خطر تحريف شخصيت امام بزرگوار (ره) اهميت پيدا مي کند و بايد بعنوان يک هشدار جدي براي مسئولان، صاحبنظران فکري انقلاب، شاگردان قديمي امام، علاقه مندان به راه امام، و عموم جوانان و فرزانگان و دانشگاهيان و حوزويان، باشد. 
رهبر انقلاب اسلامي موضوع تحريف شخصيت امام (ره) را موضوعي با سابقه اي طولاني و از ابتداي انقلاب اسلامي دانستند وخاطر نشان کردند: تلاش دشمن از ابتداي انقلاب و در زمان حيات امام (ره) نيز اين بود تا در تبليغات جهاني، ايشان را يک انقلابي خشک و خشن و غير قابل انعطاف و بدون عاطفه معرفي کند. 
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: امام بزرگوار (ره) در مقابل قدرتهاي مستکبر، داراي شخصيتي قاطع و غير متزلزل بود اما در عين حال مظهر عاطفه و لطافت و محبت و دلدادگي در مقابل خدا وخلق خدا بويژه قشرهاي مستضعف بود.
ايشان با اشاره به تحريف دانسته يا ندانسته شخصيت امام در داخل گفتند: در زمان حيات امام (ره) عده اي هر حرفي را که به نظر آنها پسنديده مي آمد به امام نسبت مي دادند در حاليکه هيچ ارتباطي باشخصيت ايشان نداشت. 
 رهبر انقلاب اسلامي افزودند: بعد از رحلت امام (ره) اين جريان ادامه داشت تا جايي که برخي امام را بعنوان يک انسان ليبرال مسلک که هيچ قيد و شرطي در رفتارهاي سياسي، فکري و فرهنگي ايشان وجود ندارد معرفي مي کنند، در حاليکه اين نگاه بشدت غلط و خلاف واقع است.
حضرت آيت الله خامنه اي تنها راه شناخت صحيح و دقيق شخصيت امام (ره) را، شناخت و بازخواني اصول و مباني مکتب فکري ايشان برشمردند و تاکيد کردند: اگر شخصيت امام بر اساس اين روش شناخته نشود ممکن است عده اي امام را براساس سليقه هاي فکري خود معرفي کنند.
ايشان با تاکيد بر اينکه محبوبيت امام (ره) در ميان مردم ماندگار است و دشمن نتوانسته است اين محبوبيت را از بين ببرد، خاطر نشان کردند: بر همين اساس موضوع تحريف شخصيت امامِ نافذ در دلهاي مردم، خطر بزرگي است که بازخواني اصول و مباني فکري امام (ره) مانع از شکل گيري اين خطر مي شود. 
رهبر انقلاب اسلامي، اصول ومباني فکري امام (ره) را برگرفته از بيانات گوناگون ايشان در طول 15 سال نهضت اسلامي و 10 سال بعد از پيروزي انقلاب دانستند و افزودند: اگر اين اصول کنار يکديگر قرار گيرند، شاکله اي از شخصيت واقعي امام خميني (ره) شکل خواهد گرفت.
حضرت آيت الله خامنه اي قبل از تبيين 7 مورد از اصول و مباني فکري امام (ره) چند نکته را در خصوص اصول امام بيان کردند: 1- اين اصول بصورت مکرر در بيانات امام تکرار شده و جزو بيّنات امام است 2- اين اصول نبايد گزينشي انتخاب و بيان شوند 3- اصول امام منحصر در اين هفت مورد نيست و صاحبنظران مي توانند با چارچوب تعيين شده، اصول ديگري از مکتب فکري امام را نيز استخراج کنند. 
ايشان سپس به بيان اصول هفت گانه مکتب فکري امام بزرگوار (ره) پرداختند و گفتند: "اثبات اسلام ناب محمدي (ص) و نفي اسلام آمريکايي"، يکي از اين اصول است و امام (ره) همواره اسلام ناب را در مقابل اسلام آمريکايي قرار مي داد.
رهبر انقلاب اسلامي در تبيين ماهيت اسلام آمريکايي به دو شاخه آن يعني "اسلام سکولار" و "اسلام متحجر" اشاره و خاطر نشان کردند: امام (ره) همواره افرادي را که قائل به جدايي جامعه و رفتار اجتماعي انسانها از دين بودند در کنار افرادي قرار مي دادند که به دين نگاه عقب افتاده و متحجرانه و غيرقابل فهم براي انسانهاي نوانديش داشتند.
حضرت آيت الله خامنه با تاکيد بر اينکه هر دو شاخه اسلام آمريکايي همواره مورد حمايت زورگويان جهاني و آمريکا قرار داشته است، افزودند: امروز نيز جريان منحرف داعش و القاعده و همچنين جريانهاي به ظاهر اسلامي ولي بيگانه با فقه و شريعت اسلامي، مورد حمايت آمريکا و اسرائيل هستند.
ايشان گفتند: از ديدگاه امام (ره) اسلام ناب، اسلام مبتني بر کتاب و سنت است که با ديدگاهي روشن و متناسب با شرايط زمان و مکان، شناخت نيازهاي بالفعل جوامع اسلامي و بشر و در نظر گرفتن روشهاي دشمن با استفاده از شيوه و متد علمي جا افتاده و تکميل شده در حوزه هاي علميه بدست مي آيد.
رهبر انقلاب اسلامي تاکيد کردند: در مکتب فکري امام (ره)، اسلام آخوندهاي درباري و اسلام داعشي از يک طرف و اسلام بي تفاوت در برابر جنايتهاي رژيم صهيونيستي و آمريکا و چشم دوخته به قدرتهاي بزرگ از طرف ديگر، هر دو به يک نقطه مي رسند و هر دو مردود هستند.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطر نشان کردند: کسي که خود را پيرو امام (ره) مي داند بايد با اسلام متحجر واسلام سکولار مرزبندي داشته باشد.
ايشان "اتکال به کمک الهي و اعتماد به صدق وعده الهي و در مقابل بي اعتمادي به قدرتهاي مستکبر و زورگوي جهاني " را دومين اصل از اصول مباني فکري امام (ره) برشمردند وافزودند: امام بزرگوار (ره) همواره به وعده الهي و صدق آن اعتقاد داشت و در مقابل به وعده هاي مستکبران و قدرتمندان جهاني، مطلقا" اعتماد نداشت.
رهبر انقلاب اسلامي خاطر نشان کردند: اين ويژگي بارز امام (ره) موجب شده بود که ايشان مواضع خود را صريح و قاطع و بدون رودربايستي بيان کند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به پاسخ هاي امام (ره) به نامه هاي برخي سران مستکبر که با صراحت و قاطعيتي تمام و در عين حال با ادب واحترام نگاشته شده بودند، گفتند: امام(ره) توکل به خدا را همچون خوني در شريان ملت ايران جاري کرد و ملت نيز اهل توکل به خدا و معتقد به نصرت الهي شد. 
 ايشان با اشاره به بي اعتمادي مطلق امام (ره) به مستکبرين و بي اعتنايي کامل به وعده هاي آنها، افزودند: امروز ما اين موضوع را بطور کامل لمس کرده و متوجه شده ايم که چرا نمي توان به وعده هاي مستکبرين اعتماد کرد زيرا آنها در جلسات خصوصي صحبت هايي را مي کنند که در جلسات عمومي خلاف آن را مي گويند و عمل مي کنند.
رهبر انقلاب اسلامي با تاکيد بر اينکه "اعتماد به خدا و بي اعتمادي به مستکبرين " از اصول مسلم مباني فکري امام (ره) بود، خاطر نشان کردند: البته اين موضوع به معناي قطع رابطه با دنيا نبود زيرا ارتباط در حد معمول و محترمانه وجود داشت ولي هيچگونه اعتمادي به مستکبران و دنباله روهاي آنها وجود نداشت.
"اعتقاد به اراده و نيروي مردم و مخالفت با تمرکزهاي دولتي " سومين اصل از اصول مباني فکري امام (ره) بود که حضرت آيت الله خامنه اي به آن اشاره کردند. 
ايشان با تاکيد بر اينکه امام بزرگوار (ره) در مسائل مختلف اقتصادي، نظامي، سازندگي، تبليغاتي و از همه بالاتر در مسائل انتخابات، همواره بطور واقعي به نيرو و راي مردم اعتقاد داشت و معتقدِ تکيه به مردم بود، گفتند: در طول 10 سال حيات امام (ره) بعد از انقلاب که هشت سال آن دوران جنگ تحميلي بود، حدود 10 انتخابات برگزار شد که حتي براي يک روز هم زمان برگزاري اين انتخابات ها تغيير نکرد و در وقت مقرر خود برگزار شدند زيرا امام (ره) براي راي، افکار و تشخيص مردم به معناي واقعي کلمه، احترام قائل بود.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: حتي در مواردي ممکن بود تشخيص و انتخاب مردم با نظر امام (ره) يکسان نبود اما امام براي آراء مردم احترام قائل بود.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به سخنان امام (ره) که بارها مردم را ولي نعمت و خود را خادم مردم معرفي مي کرد، خاطر نشان کردند: اين تعابير نشان دهنده جايگاه برجسته مردم و افکار و آراء و حضور آنان در نظر امام است. البته مردم هم به اين ديدگاه پاسخ مناسب دادند و هرجا که انگشت اشاره امام (ره) بود، مردم با جان و دل در صحنه حاضر شدند.
ايشان در جمع بندي اين بخش از سخنان خود تاکيد کردند: ميان امام (ره) و مردم رابطه اي متقابل وجود داشت. امام مردم را دوست داشت و مردم هم امام را.
رهبر انقلاب اسلامي در ادامه به يکي از اصول مباني مکتب فکري امام (ره) اشاره کردند و افزودند: در بُعد مسائل داخلي، امام طرفدار جدي حمايت از محرومان و مستضعفان بود و نابرابري اقتصادي و اشرافي گري را با شدت و تلخي رد مي کرد.
حضرت آيت الله خامنه اي با تاکيد بر اينکه امام (ره) به معني واقعي کلمه طرفدار عدالت اجتماعي بود، اين موضوع را يکي از پر تکرارترين مطالب در بيانات امام و يکي از خطوط قطعي و روشن ايشان دانستند وگفتند: امام (ره) از يک طرف بر لزوم ريشه کن کردن فقر و محروميت زدايي تاکيد داشت و از طرف ديگر به مسئولان در خصوص خوي کاخ نشيني و اشرافي گري و تجمل گرايي هشدار مي داد.
ايشان با اشاره به تاکيد مکرر امام (ره) مبني بر اعتماد مسئولان به طبقات محروم و ضعيف، افزودند: امام بزرگوار (ره) همواره مي گفت، اين کوخ نشينان و فقرا هستند که بدون اظهار نارضايتي از مشکلات و سختي ها در صحنه حاضر هستند در حاليکه طبقات برخوردار، در مشکلات بيشتر ابراز نارضايتي مي کنند.
رهبر انقلاب اسلامي در بيان پنجمين اصل از مباني فکري امام (ره) خاطر نشان کردند: "در بعُد خارجي، امام (ره) صريحا" در جبهه مخالفِ قلدران بين المللي و مستکبران بود و در حمايت از مظلومان هيچ ملاحظه اي نمي کرد.
حضرت آيت الله خامنه اي با تاکيد بر اينکه امام (ره) با مستکبرين سرآشتي نداشت، واژه "شيطان بزرگ" براي آمريکا را يک ابداع عجيب از طرف امام (ره) دانستند و خاطر نشان کردند: امتداد معرفتي و عمليِ تعبير "شيطان بزرگ" بسيار زياد است زيرا وقتي به کسي لقب شيطان داده مي شود، رفتار و برخورد و احساسات بايد در چارچوب "شيطان صفتي" او باشد. 
ايشان افزودند: امام (ره) تا آخرين روز حيات خود، همين احساس را نسبت به آمريکا داشت و ضمن آنکه تعبير " شيطان بزرگ" را بکار مي برد، از بن دندان هم به آن اعتقاد داشت.
رهبر انقلاب اسلامي خاطر نشان کردند: در مقابل، از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي، عده اي به نقش آمريکا در تغذيه عقبه رژيم طاغوت که بدست ملت ايران ساقط شده بود، توجه نمي کردند و لذا با حضور آمريکاييها در کشور و حتي ادامه فعاليت برخي نهادهاي آمريکايي موافق بودند.
حضرت آيت الله خامنه اي اختلاف عمده دولت موقت با امام (ره) در سال هاي اول انقلاب را همين موضوع دانستند و افزودند: آنها توجه نداشتند که اگر به آمريکا مجال دوباره داده شود، ضربه خود را به ملت خواهد زد اما امام (ره) متوجه اين موضوع بود و بر همين اساس موضع گيري مي کرد و ديدگاه امام در قضيه تسخير لانه جاسوسي نيز در همين چارچوب بود.
ايشان به برخي حوادث سالهاي اخير منطقه و اعتماد برخي جريان ها به آمريکا و ضربه خوردن آنها از همين نقطه، اشاره کردند و گفتند: امام (ره) در چارچوب اين اصل فکري خود، همواره در مقابل آمريکا و دستگاه سياسي و امنيتي آن موضع گرفت و متقابلا" از ملت هاي مظلوم بويژه مردم فلسطين با کمال صميميت و قاطعيت حمايت کرد.
رهبر انقلاب اسلامي با تاکيد بر اينکه در چارچوب اين منطق امام (ره) مي توان قضاياي امروز منطقه و جهان را تحليل کرد، افزودند: ما امروز به همان اندازه که با رفتارهاي وحشيانه و ظالمانه جريان داعش در عراق و سوريه مخالفيم، با رفتار ظالمانه پليس فدرال آمريکا در داخل اين کشور مخالفيم و هر دو رفتار را همانند يکديگر مي دانيم.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطر نشان کردند: ما به همان اندازه که با محاصره ظالمانه مردم مظلوم غزه مخالفيم با بمباران مردم بي پناه يمن مخالف هستيم، به همان اندازه که با سخت گيري بر ضد مردم بحرين مخالفيم با حملات هواپيماهاي بدون سرنشين آمريکا به مردم افغانستان و پاکستان مخالفيم.
ايشان با تاکيد بر اينکه ما در چارچوب منطق صريح امام (ره) طرفدار مظلوم و مخالف ظالم هستيم، خاطر نشان کردند: به همين دليل است که مسئله فلسطين همچنان يک مسئله اصلي براي جمهوري اسلامي ايران است و هيچگاه از دستور کار نظام خارج نخواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامي تاکيد کردند: مسئله فلسطين عرصه يک مجاهدت واجب و لازم اسلامي است و هيچ حادثه اي ما را از مسئله فلسطين جدا نخواهد کرد.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: ممکن است کساني در صحنه فلسطين به وظيفه خود عمل نکنند اما آنچه مورد تاييد ما است، مردم و مجاهدان فلسطيني هستند.
"تأکيد بر استقلال و نفي سلطه‌پذيري" ششمين اصل از مکتب امام(ره) بود که رهبر انقلاب اسلامي به آن اشاره کردند.
حضرت آيت الله خامنه‌اي با تعريف استقلال به "آزادي در مقياس يک ملت" اين تناقض غيرقابل قبول را که برخي افراد ادعاي آزادي‌هاي فردي را دارند اما عليه استقلال کشور و آزاديهاي يک ملت حرف مي‌زنند، مورد توجه قرار دادند و افزودند: متأسفانه برخي براي نفي استقلال تئوري‌سازي مي‌کنند و از استقلال به عنوان «انزوا» يا يک مسئله کم ارزش ياد مي‌کنند، که اين خطايي بسيار مهم و خطرناک است.
ايشان با اشاره به اعتقاد راسخ امام بزرگوار به استقلال و رد سلطه، بسياري از فعاليتهاي دشمن نظير تهديدها و تحريمها را براي خدشه وارد کردن در اين اصل خواندند و گفتند: دشمن استقلال کشور را هدف گرفته و همه بايد ضمن شناخت اهداف دشمن، هوشيار باشند.
اصل «وحدت ملي و مقابله با توطئه‌هاي تفرقه‌افکن دشمن» آخرين اصل از اصول روشن مکتب امام خميني بود که رهبر انقلاب اسلامي بر آن تأکيد کردند.
ايشان تفرقه‌افکني مذهبي و قومي را جزو سياستهاي قطعي دشمن خواندند و افزودند: امام بزرگوار ما از ابتداي پيروزي انقلاب در مقابله با اين توطئه، تکيه کم نظيري بر وحدت ملي و اتحاد آحاد ملت داشتند.
رهبر انقلاب با اشاره به استمرار سياست تفرقه‌افکني، ايجاد تفرقه در دنياي اسلام را از سياستهاي اصلي استکبار و امريکا خواندند و خاطرنشان کردند: در مقابل اين توطئه، نگاه جمهوري اسلامي، نگاه «امت‌ساز» و در راستاي تحقق امت اسلامي است و ايران بر همين اساس، همان روابطي را که با برادران شيعه حزب الله داشت، با برادران فلسطيني سنّي مذهب داشته است.
حضرت آيت الله خامنه‌اي، طرح «هلال شيعي» توسط عوامل دست دوم امريکا و همچنين مماشات و يا کمک آمريکا به جريانهاي تروريستي در عراق و سوريه نظير داعش را از جمله شواهد سياست تفرقه‌‌افکني مذهبي استکبار برشمردند و افزودند: همه، چه سني و چه شيعه بايد توجه کنند که بازي دشمن را نخورند.
ايشان تأکيد کردند: هم آن تسنني که مورد حمايت امريکاست و هم آن تشيعي که از لندن به دنيا صادر مي‌شود، هر دو برادران شيطان و عوامل استکبار و غرب هستند.
رهبر انقلاب از همين زاويه، انتخاب شعار امسال يعني همدلي و همزباني و تأکيد بر آن را در مقابل توطئه تفرقه افکني دشمن خواندند و گفتند: دشمن اصل موجوديت اسلام را تهديد مي‌کند و همه اقوام و مذاهب بايد در کنار يکديگر با تشکيل «يد واحده» اجازه ندهند دشمن به قلمرو وسيع دنياي اسلام نفوذ کند.
حضرت آيت الله خامنه‌اي در جمع بندي اين بخش از سخنانشان، مبناي جاذبه و دافعه امام(ره) را همين اصول اساسي خواندند و افزودند: اصول امام منحصر در اين موارد نيست و صاحبنظران مي‌توانند در اين خصوص جستجو و تحقيق کنند اما کسي نبايد آنچه را که خود مي‌پسندد به امام(ره) نسبت دهد، بلکه اظهارات بايد بر مبناي اصولي باشد که در منابع مربوط به امام(ره) آنهم به صورت مستمر و مکرر از ايشان وجود دارد.
رهبر انقلاب در بخش پاياني بيانات خود، به يک واقعيت مهم اشاره و تأکيد کردند: همه بدانند که هدف دشمن بازگشت به دوران سلطه بي قيد و شرط خود بر اين کشور است و اخم، لبخند، وعده و تهديدهاي او نيز براي دستيابي به همين هدف است.
ايشان، اساس دشمني با اسلام را به دليل مخالفت با بازگشت همين سلطه‌گري خواندند و خاطرنشان کردند: دشمن با اسلام مخالف است، چون اسلام نيروي مقاوم در مقابل اين توطئه است، آنها با ملت ايران هم مخالفند، چون ملت مقابل آنها مثل کوه استوار ايستاده است.
حضرت آيت الله خامنه‌اي با اشاره به اظهارات يک سياستمدار قديمي امريکايي مبني بر اينکه گروههاي تروريستي تکفيري براي غرب اهميتي ندارند و بايد ايران را که به دنبال ايجاد تمدن عظيم اسلامي است، دشمن خود دانست، افزودند: اين سياست، اهميت و ضرورت امت سازي در دنياي اسلام را نشان مي‌دهد و همه بايد بدانند که دشمن تمام تلاش خود را مي‌کند که جلوي حرکت اسلامي و پيشرفت و ترقي ملت ايران را بگيرد.
ايشان تأکيد کردند: دشمن در ميان ملت با هر کسي ايستادگي بيشتري بکند، بيشتر مخالف است، آنها با عناصر مومن و حزب اللهي و سازمانها و نهادهاي انقلابي بيشتر مخالفند چون مي دانند که اين عناصر سدهاي محکم و مستحکمي در مقابل نفوذ دشمن هستند.
پيش از بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي، حجت الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني در سخناني ضمن خير مقدم به زائران بنيانگذار کبير انقلاب اسلامي، با اشاره به حوادث عراق، سوريه، يمن و بحرين و با بيان اينکه مرتجعين، منطقه را به آشوب کشانده اند، خاطرنشان کرد: جامعه اسلامي آبستن حوادث بسيار تلخي است و مسببان آن کساني هستند که سرشار از بغض و کينه نسبت به اسلام هستند.
توليت آستان مقدس حضرت امام خميني (ره) افزود: گروهي خشن همه تمدن اسلامي را به نام پيامبر (ص) و دين اسلام مورد هدف قرار داده، انسان‌کشي راه مي‌اندازند و با حمايت خارجي‌ها و صهيونيست‌ها فضاي بدي عليه اسلام راه انداخته اند.
حجت الاسلام سيد حسن خميني با تاکيد بر اينکه ايران سرزمين امام خميني (ره) است و همه دنيا ملت ايران را آزموده‌اند، تصريح کرد: اگر کسي چپ به مملکت نگاه کند، ملت زير سايه فرمانده کل قوا اجازه هيچ گونه تعدي به کشور را نخواهد داد و از تماميت ارضي و استقلال کشور دفاع خواهد کرد.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 16 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 7:8 توسط افشین |

 
درد دلهایی با امام زمان

 

 

پیامبر اکرم (ص) : مهدی از فرزندان من است اسم او اسم من و کنیه او کنیه من است ، از نظر اخلاق و رفتار شبیه ترین مردم به من است ، برای او غیبت و حیرتی است که امتها در آن گمراه شوند ، سپس مانند شهاب ثاقب پیش اید و زمین را پر از عدل و داد نماید همانگونه که پر از ظلم و جور شده باشد.

 امام محمد باقر (ع) از پیامبر اکرم (ص) روایت می کند که فرمود: خوشا بر احوال کسی که قائم اهل بیت مرا ادراک کرده و در غیبت و پیش از قیامش پیرو او باشد ، دوستانش را دوست بدارد و با دشمنانش دشمن باشد ، چنین کسی در روز قیامت از رفقا و دوستان من و گرامی ترین امت من خواهد بود.

امام علی (ع) از حضرت محمد (ص) روایت می کند که حضرت فرمودند : برترین عبادت انتظار فرج است.

 ابن عباس از رسول خدا (ص) روایت کرده که فرمود : علی بن ابی طالب پس از من امام امت و خلیفه من بر انان خواهد بود و قائم منتظری که زمین را پر از عدل و داد نماید همانگونه که پر از ظلم و جور شده باشد از فرزندان اوست و قسم به خدایی که مرا بشیر و نذیر مبعوث فرمود کسانی که در دوران غیبتش بر اعتقاد بدو ثابت باشند از کبریت احمر کمیاب ترند ؛  آنگاه جابربن عبدالله انصاری گفت : آیا قائمی که از فرزندان توست غیبت دارد؟ فرمود : به خدا چنین است تا در آن غیبت مومنان باز شناخته شده و کافران نابود شوند ، ای جابر! این امر از امور الهی و سری از اسرار ربوبی و مستور از بندگان خدا است ، مبادا در آن شک کنی که شک در امر خدای تعالی کفر است.

 از امام صادق (ع) روایت است که پیامبر اکرم (ص) به علی (ع) فرمود : ای علی ! بدان که شگفت انگیزترین مردم از جهت ایمان و عظیم ترین آنها از روی یقین ، مردمی هستند که در آخرالزمان خواهند بود پیامبر را ندیده اند و از امام نیز محجوبند ، اما به سوادی که بر بیاضی رقم خورده است ایمان دارند.

-----------------------------

منبع: کمال الدین و تمام النعمه ، ج 1، باب

 

برای ظهور آقا امام زمان (عج) دعا کنید

درد دلهایی با امام زمان




ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 11 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-امام زمان-نیمه شعبان-,

ساعت 19:9 توسط افشین |

 

مولای مهربان غزل های من، سلام!
سمت زلال اشک من آقای من سلام
.........................................

فضیلتهای شب نیمه شعبان

هر کس امشب را با منزه داشتن خداوند (تسبیح)، ذکر یگانگی او ، یاد بزرگی او(تکبیر)، راز و نیاز با او (دعا)، نماز، خواندن قرآن، نمازهای مستحب و آمرزش خواهی (استغفار) صبح کند، بهشت جایگاه و منزل او خواهد بود و خداوند همه آنچه را که پیش از این انجام داده و یا بعد از این انجام می‏دهد، خواهد بخشید..
مهر: نیمه شعبان علاوه بر اینکه روز و زمان خجسته میلاد امام عصر(عج) است، فرصت معنوی مناسب و ارزشمندی برای راز و نیاز با خالق هستی و نزدیکی هرچه بهتر و بیشتر به معبود و کسب برکات الهی است .

این شب از چنان اهمیتی برخوردار است که هم ردیف و هم پای شبهای قدر قرار دارد و از این موقعیت می توان چون شبهای قدر ماه مبارک رمضان، برای کسب خیرات و برکات معنوی بهره برد و نهایت تلاش را برای کسب فیض داشت.

از پیامبر اکرم در این زمینه روایتهای بسیاری نقل شده از جمله اینکه:

شب نیمه شعبان در خواب بودم که جبرئیل به بالین من آمد و گفت: ای محمد چگونه در این شب خوابیده‏ای؟ پرسیدم: ای جبرئیل مگر امشب چه شبی است؟ گفت: شب نیمه شعبان است. برخیز ای محمد، پس مرا از جایم بلند کرد و به سوی بقیع برد، در آن حال گفت: سرت را بلند کن امشب درهای آسمان گشوده می‏شوند، درهای رحمت باز می‏گردند و همه درهای خشنودی، آمرزش، بخشش، بازگشت، روزی، نیکی و بخشایش نیز گشوده می‏شوند.

... ای محمد، هر کس امشب را با منزه داشتن خداوند (تسبیح)، ذکر یگانگی او ، یاد بزرگی او(تکبیر)، راز و نیاز با او (دعا)، نماز، خواندن قرآن، نمازهای مستحب و آمرزش خواهی (استغفار) صبح کند، بهشت جایگاه و منزل او خواهد بود و خداوند همه آنچه را که پیش از این انجام داده و یا بعد از این انجام می‏دهد، خواهد بخشید... .(1)

پرسشی که با مطالعه روایتهای بالا به ذهن خطور می‏کند این است که چرا با این که در بسیاری از روایات تصریح شده که تعیین زمان مرگ مردمان و تقسیم روزی آنها در شب قدر و در ماه مبارک رمضان صورت می‏گیرد، در دو روایت یاد شده شب نیمه شعبان به عنوان زمان تقدیر امور مزبور ذکر شده است؟

مرحوم سید بن طاووس ( 664 قمری) در پاسخ به این پرسش که تفاوت شبهای قدر و شب نیمه شعبان برای تعیین سرنوشت چیست، گفته است:

"شاید مراد روایات مزبور این باشد که تعیین زمان مرگ و تقسیم‏روزی به صورتی که احتمال محو و اثبات آن وجود دارد، در شب نیمه شعبان صورت می‏گیرد اما تعیین حتمی زمان مرگ و یا تقسیم حتمی روزیها در شب قدر انجام می‏شود و شاید مراد آنها این باشد که در شب نیمه شعبان امور مزبور در لوح محفوظ تعیین و تقسیم می‏شوند، ولی تعیین و تقسیم آنها در میان بندگان در شب قدر واقع می‏شود.

این احتمال هم وجود دارد که تعیین و تقسیم امور یاد شده در شب قدر و شب نیمه شعبان صورت گیرد، به این معنا که در شب نیمه شعبان وعده به تعیین و تقسیم امور مزبور در شب قدر داده می‏شود. به عبارت دیگر اموری که در شب قدر تعیین و تقسیم می‏گردند، در شب نیمه شعبان به آنها وعده داده می‏شود. همچنان که اگر پادشاهی در شب نیمه شعبان به شخصی وعده دهد که در شب قدر مالی را به او می‏بخشد ... (2)

کمیل بن زیاد از یاران امام علی (ع) چنین روایت می‏کند که:

در مسجد بصره نزد مولایم امیرالمومنین نشسته بودم و گروهی از یاران آن حضرت نیز حضور داشتند، در این میان یکی از ایشان پرسید: معنای این سخن خداوند که: فیها یفرق کل امر حکیم؛ در آن شب هر امری با حکمت معین و ممتاز می‏گردد،(سوره دخان، آیه 44)چیست؟ حضرت فرمودند:

"قسم به کسی که جان علی در دست اوست همه امور نیک و بدی که بر بندگان جاری می‏شود، از شب نیمه شعبان تا پایان سال، در این شب تقسیم می‏شود. هیچ بنده‏ای نیست که این شب را احیاء دارد و در آن دعای خصر بخواند، مگر آن که دعای او اجابت شود.» پس از آن که امام از ما جدا شد، شبانه به منزلش رفتم. امام پرسید: چه شده است ای کمیل؟ گفتم ای امیرمومنان آمده‏ام تا دعای خصر را به من بیاموزی، فرمود:

بنشین ای کمیل هنگامی که این دعا را حفظ کردی خدا را در هر شب جمعه، یا در هر ماه یک شب، یا یک بار در سال یا حداقل یک بار در طول عمرت، با آن بخوان، که خدا تو را یاری و کفایت می‏کند و تو را روزی می‏دهد، و از آمرزش او برخوردار می‏شوی، ای کمیل به خاطر زمان طولانی که تو با ما همراه بوده‏ای بر ما لازم است که درخواست تو را به بهترین شکل پاسخ دهیم، آنگاه دعا را چنین انشاء فرمود...[متن دعای کمیل] (3)

امیرمومنان علی (ع) در روایتی دیگر در فضیلت شب نیمه شعبان چنین می‏گوید:

در شگفتم از کسی که چهار شب از سال را به بیهودگی بگذراند: شب عید فطر، شب عید قربان، شب نیمه شعبان و اولین شب از ماه رجب... .(4)

از امام صادق (ع) روایت شده که پدر بزرگوارشان در پاسخ کسی که از فضیلت شب نیمه شعبان از ایشان پرسیده بود فرمودند:

این شب برترین شبها بعد از شب قدر است، خداوند در این شب فضلش را بر بندگان جاری می‏سازد و از منت خویش گناهان آنان را می‏بخشد، پس تلاش کنید که در این شب به خدا نزدیک شوید. همانا این شب، شبی است که خداوند به وجود خود سوگند یاد کرده که در آن درخواست کننده‏ای را، مادام که درخواست گناه نداشته باشد، از درگاه خود نراند.

این شب، شبی است که خداوند آن را برای ما خاندان قرار داده است، همچنان که شب قدر را برای پیامبر ما قرار داده است. پس بر دعا و ثنای بر خداوند تعالی بکوشید، که هر کس در این شب صد مرتبه خداوند را تسبیح گوید، صد مرتبه حمدش را بر زبان جاری سازد، صد مرتبه زبان به تکبیرش گشاید و صد مرتبه ذکر یگانگی (لا اله الا الله) او را به زبان آورد، خداوند از سر فضل و احسانی که بر بندگانش دارد، همه گناهانی را که او انجام داده بیامرزد و درخواستهای دنیوی و اخروی او را برآورده سازد، چه درخواستهایی که بر خداوند اظهار کرده و چه درخواستهایی که اظهار نکرده و خداوند با علم خود بر آنها واقف است... .(5)

در یکی از دعاهایی که در شب نیمه شعبان وارد شده است چنین می خوانیم:

اللهم بحق لیلتنا هذه و مولودها و حجتک و موعودها التی قرنتَ إلی فضلها فضلاً فتمت کلمتک صدقا و عدلاً لامبدل لکلماتک... ؛ بار خدایا تو را می‏خوانیم به حق این شب و مولود آن، و به حق حجتت و موعود این شب، که فضیلتی دیگر بر فضیلت آن افزودی و سخن تو از روی راستی و عدالت به حد کمال رسیده و هیچ کس را یارای تبدیل و تغییر سخنان تو نیست.(6)

......

1 . ابن طاووس، علی بن موسی، اقبال الاعمال، ص 212; المجلسی، محمد باقر، بحارالانوار، ج98، ص413.
2 . همان، ص214.
3 . ابن طاووس، علی بن موسی، همان ص 220.
4 . مجلسی، محمد باقر، تفسیرالمیزان، ج94 ص87، ح12.
5 . ابن طاووس، علی بن موسی، همان، ص209; المجلسی، محمد باقر، همان، ج94، ص85، ح5; الصدوق، محمد بن علی بن الحسین، همان ج2، ص424، ح1.
6. ابن طاووس، همان ص219.
 

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 11 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-امام زمان-,

ساعت 18:49 توسط افشین |

 

چرا نباید برای دیدن بقیة‌الله(عج) اصرار کرد

*آیا دیدن امام زمان(عج) دارای شرایط خاصی است و نصیب هر کسی می‌شود؟ و آیا ندیدن آن حضرت مصلحتی دارد؟

دیدن امام زمان(عج) در عصر غیبت کبری امکان داشته و اگر کسی توفیق یابد، سعادت بزرگی نصیبش شده است، اما همه سعادت این نیست که انسان شبانه‌روز تلاش کند و خواهان دیدن امام باشد، البته دیدن حضرت سبب نمی‌شود که انسان گناه نکند؛ زیرا برخی انسان‌های معاصر دیگر امامان(ع) با وجد دیدن امام معصوم باز هم گناه می‌کردند و حتی گاهی با آنها مخالفت می‌کردند.

دیدن حضرت تأیید بر کردار درست انسان نیست؛ اگر چه نصیب هر کس نمی‌شود، ندیدن حضرت هم دلیل بر خرابی اعمال نیست، بسیاری از بزرگان، علما و مجتهدان، امام زمان(عج) را ندیدند، ولی چه بسا افرادی که مسلمان هم نبودند، ولی چون به مقام اضطرار رسیدند، حضرت از آنها دست‌گیری کرده و از این جهت امام را دیده باشند.

مهم این است که اگر ما او را نبینیم، او ما را می‌بیند و همین اعتقاد برای ترک گناه کافی است.

احمد ‌بن حسن بن ابی‌صالح خجندی، مدتی در جست‌وجوی امام زمان(عج) شهرها را می‌گشت و بسیار جدی بود و اصرار داشت که به حضور آن حضرت مشرف شود، عاقبت نامه‌ای از طریق حسین‌بن روح به این مضمون برای حضرت مهدی(عج) نوشت: «دل من، شیفته جمال تو گشته و همواره در فحص و طلب تو می‌کوشم، تمنا دارم جوابی مرحمت فرمایید که قلب من ساکن شود و دستوری در این باره فرمایید».

جواب آمد: «هر کس در خصوص من جست‌وجو و تجسس کند، مرا می‌طلبد و هر کس مرا بیابد، به دیگران بنماید و هر کس مرا به دیگران بنماید، مرا به کشتن دهد و هر کس مرا به کشتن دهد، مشرک شود».

بنابراین احتمال دارد که به صلاح ما نباشد آن حضرت را ملاقات کنیم، چه بسا دیدار حضرت مایه عجب، تکبر و خودپسندی ما شود که خود مایه هلاکت انسان است.

مطالب این پست بر گرفته از http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910712001043


 

 

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 11 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-امام زمان-,

ساعت 18:40 توسط افشین |


ظهور، قیام و تشکیل حکومت جهانی

 

 
برطبق روایاتی در شیعه مهدی در مسجدالحرام و در بین رکن (شماره ۸ یا ۱۱ در تصویر) و مقام ابراهیم (که در تصویر با شماره ۷ مشخص است) ظهور می‌کند.

در روایات شیعیان نشانه‌های متعددی برای ظهور مهدی قائم ذکر شده‌است از جمله: خروج یمانی، سفیانی، صیحه آسمانی که از آمدن قائم خبر می‌دهد، کشته‌شدن نفس زکیه در مکه تنها ۱۵ روز قبل از ظهور قائم، فرورفتن سرزمین بیداء (فرورفتن ارتش سفیانی در زمین در هنگام رژه در مکه). هر چند توسی، نعمانی و صدوق در ترتیب اتفاق افتادن این نشانه‌ها با هم یک نظر نیستند. هر سه ذکر می‌کنند که این نشانه‌ها در یک سال اتفاق می‌افتد.[در این روایات مهدی در بین رکن‌ها و مقام ابراهیم، در کعبه ظهور می‌کند. روز ظهور مقارن با عاشورا است. مرکز حکومت وی در کوفه قرار دارد. وی مقر حکومتش را در مسجد کوفه برپا می‌کند و خزانه اش را در مسجد سهله مستقر می‌کنددر روایات شیعه، شیعیان از تعیین وقت ظهور مهدی برحذر داشته شده‌اند، و تعیین‌کنندگان وقت ظهور، دروغگو دانسته شده‌اند.در میان روایات شیعه، اجماعی در مورد مدت زمان حکمرانی مهدی پس از ظهورش نیست. برای مثال حدیثی از محمد باقر، امام پنجم شیعه نقل شده‌است که مدت زمان حکومت مهدی را پس از ظهور ۳۰۹ سال ذکر کرده‌است. حدیثی دیگر به نقل از صادق نقل شده‌است که این مدت را هفت سال ذکر کرده‌است اما به گفتهٔ جعفر صادق، امام ششم شیعیان امامی، هر سال این حکومت به اندازه هفتاد سال عادی خواهد بود. در حدیثی دیگر که ابن بابویه از صادق نقل کرده‌است او از وجود دوازده مهدی پس از قائم (و نه دوازده امام) خبر داده‌است. این مهدی‌ها از میان شیعیان امام زمان خواهند بود.

طبق نظر علی کورانی در کتاب عصر ظهور بر اساس جمع‌بندی روایات شیعه و سنی در خصوص ظهور و قیام مهدی موعود، ظهور مهدی از ابتدا تا تشکیل حکومت چهارده ماه طول می‌کشد. ظهور از ماه رجب و با خروج سفیانی آغاز می‌شود. در شش ماه نخست، ظهور مهدی غیرعلنی است و او در اضطراب و نگرانی است و امور را به طور مخفیانه توسط یارانش رهبری می‌کند. سپس در روز عاشورا از ماه محرم قیام قائم از مکه در مسجدالحرام در کنار کعبه با ۳۱۳ تن از یارانش آغاز می‌شود؛ درحالی که پرچم حضرت محمد در غزوه بدر را در دست دارد که بر آن نوشته شده است: [؛ سپس از آنجا رهسپار مدینه، و بعد عراق و نهایتاً شام می‌شود. او طی هشت ماه دشمنانش را شکست می‌دهد و جهان اسلام را یکپارچه تحت فرمان حکومت خود در می‌آورد. سرانجام وارد قدس می‌شود. آنگاه با رومیان (که به نظر کورانی مقصود غربیان هستند) پیمان آتش‌بس می‌بندد.در این اثنا طبق روایات مسلمانان عیسی از ملکوت فرود می‌آید، تا حجت بر یهودیان و مسیحیان تمام شود. ترتیب حوادث فرود مسیح و آتش‌بس میان مسلمانان و رومیان (غربیان) در روایات دقیقاً مشخص نیست. به هر حال مسیح به مهدی می‌پیوندد و پشت سر مهدی نماز می‌خواند. سپس رومیان پیمان آتش‌بس را نقض می‌کنند و جنگ بسیار بزرگی در ساحل شرقی مدیترانه رخ می‌دهد و مهدی پیروز می‌شود.

پس‌آیند اعتقاد به امام دوازدهم در طول تاریخ و مسائل امروزی

 
در روز جمعه شاه والاجاه بجانب مسجد جمعه تبریز رفته فرمودند تا خطیب آنجا که یکی از اکابر شیعه بود، بر سر منبر رفت و شاه خود برفراز منبر برآمد. شمشیر حضرت صاحب الامر علیه السلام را برهنه نمود و چون آفتاب تابان ایستاد.
 

نگاره‌ای درباره اعلام شیعه بعنوان مذهب رسمی ایران توسط شاه‌اسماعیل صفوی در مسجد جامع تبریز در سال ۱۵۰۱ میلادی. زمانی که شاه اسماعیل صفوی ایران را تسخیر نمود بسیاری از هواداران شاه اسماعیل، او را همان مهدی موعود دانستند.[۱۶۵]
 
مسجد جمکران محلی که بر طبق برخی روایات متأخر شیعه به خواست حجه ابن الحسن بنا شده‌است و مورد توجه وی می‌باشد

برای بیشتر از یک هزاره، ایده ظهور مهدی در آینده روزنه امیدی برای مذهب شیعه به ارمغان آورده است. امید به ظهور امام در آینده به عنوان نیروئی متعادل کننده در میان شیعیان عمل نموده تا هر فعالیت سیاسی را تا ظهور امام مورد انتظار به تعویق بیندازند. موعود گرایی دوازده امامی جنبشی آرامش طلب است که به دنبال حضور صلح آمیز در جامعه مسلمانان در عین نگاه داشتن ویژگی‌های اختصاصی خود در زمینه امامت و مخصوصاً امامت حجت غائب است.

محمد حسین طباطبایی در خصوص آثار باور به امام غائب از نظر شیعه می‌نویسد: تصور ظهور مهدی در ردیف تصور قیامت می‌باشد که مشابه اعتقاد به پاداش و جزای اعمال موجب حفاظت حیات معنوی مسمانان می‌شود. این باور مربوط به دو قرن و نیم پس از ظهور اسلام نیست بلکه پیامبر پیش از ولادتش بشارت داده که برای شیعیان معتقد از آغاز نقطه امید بوده‌است. باور به ظهور مهدی به انسان نوید می‌دهد که جهان بشری سرانجام به روزی به کمال مطلوب که حیات سراسر سعادت و خوشبختی و کامیابی است دست خواهد یافت. با وجود ایمان به چنین حقیقتی تصور شکست خوردن و بی فایده بودن تلاش برای انسان مسلمان محال است. با چنین ایمان مسلمان پیوسته خود را کامیاب می‌یابد و هرگز در اثر انباشت مشکلات و گرفتاری‌ها امید نجات و رستگاری را از دست نخواهد داد.

در قرن چهارم هجری و هنگامی سلسله شیعه آل بویه بر عراق و ایران مسلط شدند. هفتاد سال از غیبت امام شیعه می‌گذشت و یک امام غایب محدودیتی برای آل‌بویه بوجود نمی‌آورد؛ بنابراین آل‌بویه که در ابتدا شیعه زیدی بودند، به شیعه دوازده امامی گرایش یافتند و از آن حمایت نمودند .از طرف دیگر فشارها و سرکوب‌های عباسیان با یک احساس شدید یاس در میان شیعیان امامیه که برخلاف بسیاری از شیعیان زیدیه از به چنگ آوردن قدرت از طریق روش‌های انقلابی باز مانده‌بودند، همراه و همزمان بود. برای آنها امام غائب، جاذبه‌های فکری و سیاسی آشکاری به دنبال‌داشت. این امر امامیه را قادر ساخت تا حکومت طرفدار شیعه آل بویه را به رسمیت بشناسد و با آن همکاری کند، بدون آنکه وفاداری خود را نسبت به امام غایب خود فدای این کار سازند. این همکاری با آل‌بویه توانست شیعیان را به مرکز قدرت نزدیکتر نماید. با اعلام وفاداری به آل بویه، شیعیان توانستند در تقاضای حقوق خود صریحتر و بی پرواتر باشند. به نظر کولبرگ در این دوران شیعیان با تقویت پایگاه خود در مراکز حساس مالی و حکومتی، شاید در پی این بودند که از یک سو امتیازاتی از شکل موجود حکومت به دست آورند و از سوی دیگر نهایتاً مذهب تسنن را از درون تضعیف کنند.

هنگاهی که ترکان سلجوقی از شمال شرق ایران به پیش آمدند و سرزمین‌های اسلامی مسخر کردند. براساس شعرهای منسوب به زمان جعفر صادق، نویسندگان اسلامی ترکان را زمینه ساز ظهور مهدی می‌دانستند. هنگامی که مغولان به ایران حمله نمودند دوباره چنین اعتقاداتی در مورد مغولان در بین شیعیان که در آن زمان در ایران کماکان در اقلیت بودند، جاری شد. شیعیان پرنفوذی مانند نیز با مغولان همکاری نمودند.در طول تاریخ شیعه افراد متعددی بوده‌اند که با نام مهدی قیام کرده‌اند و در مواردی خود توانسته‌اند نظامی نو به وجود آورند. بنابر گفته از زمان تبیین دکترین غیبت توسط روحانیت شیعه، با هدف محدود کردن جنبش‌ها و قیام‌های سیاسی تحت نام مهدی، روحانیت شیعه کوشش کرد که خود تنها نهادی باشد که وظیفه تفسیر نشانه‌ها و زمان ظهور را به عهده داشته باشد. اما این تلاش روحانیت شیعه برای کنترل جنبش‌های سیاسی تحت نام مهدی همیشه موفقیت آمیز نبوده‌است. برای مثال زمانی که شاه اسماعیل صفوی ایران را تسخیر نمود. بسیاری از هواداران شاه اسماعیل، او را همان مهدی موعود دانستند. هرچند بعد از شکست شاه صفوی از ترکان عثمانی او مجبور شد از جاه‌طلبی‌های خود عدول کند. از آن پس شاه اسماعیل در نزد طرفدارانش به عنوان نماینده امام زمان شناخته می‌شد. جنبش بابی بدون شک شاخص‌ترین جنبش‌های موعودگرایی شیعه پس از ظهور صفویان بود. این جنبش نتیجه حدود نیم قرن انتظار برای ظهور امام زمان بدنبال فرارسیدن هزاره مهدی و تعالیم و آموزه‌های درون و برون جنبش شیخیه بود. علی محمد باب ابتدا ادعا نمود که بابِ امام زمان است و سپس در سال ۱۲۶۴ ه. ق. /۱۸۴۸ م. آشکارا ادعا نمود که مهدی موعود است. این جنبش در نهایت به گسست از شیعه و تشکیل آیینی جدید منجر شد.

در دوران معاصر جنبش‌های متعددی در بین شیعیان لبنان، عراق و ایران شکل گرفته‌است که یا خود را نماینده امام زمان یا هموارکننده زمینه‌های ظهور امام زمان دانسته‌اند یا مدعی هدایت و تأثیرگیری جنبش توسط امام زمان بودند. چنین رویکردی را در دوران معاصر در جنبش‌ها و نظام‌هایی مانند نظام جمهوری اسلامی ایران، جیش المهدی به رهبری مقتدی صدر و حزب‌الله لبنان می‌توان دید.

هزاران نفر از شیعیان به مسجد جمکران در حوالی قم و در مسیر راه قم-کاشان می‌روند. به خصوص در سه شنبه شب و روزی که در روایات شیعه، مهدی در این روز و در این محل ظاهر شده است.  در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، او عنوان می‌کرد که امام مهدی فعالیت‌های روزانه دولت او را حمایت می‌کند و به او در مواجهه با فشارهای بین‌المللی کمک می‌نماید. یا در سخنرانی دیگری عنوان نمود که دلیل حمله آمریکا به عراق این بوده‌است که آنها دریافته بودند که امام زمان قرار است که در عراق ظهور کند. این اظهار نظرهای احمدی نژاد با انتقادهای زیادی از جانب منتقدین وی و روحانیان شیعه مواجه شده‌است. در سال ۲۰۱۱ میلادی مستند جنجالی ظهور بسیار نزدیک است باعث جنجال‌های بسیار شد. تا آنجا که منابع دولتی در ایران از ممنوعیت انتشار و توزیع این مستند خبر دادند. در کنار جمکران مکان‌های دیگری به‌خاطر ارتباطش با امام دوازدهم شیعیان مورد توجه قرار گرفته‌است و قداست یافته‌است. مانند کوه سفید جنب مسجد جمکران که در بین باورمندان به محل پادگان سپاه مهدی در هنگام ظهور شهرت یافته‌است یا مسجد محدثین در شمال ایران و در شهر بابل که مشهور است که به دستور امام زمان ساخته شده‌است.

اعتقاد به ظهور امام غایب (به عنوان مهدی)، شیعیان را در تحمل شرایط دشوار یاری نموده و به آنها امید آینده‌ای سرشار از دادگری داده است. مبالغه آمیز نیست اگر گفته شود بدون اعتقاد به چنین نقشی برای امام دوازدهم، مذهب شیعه نمی‌توانست در مقابل آزار و اذیت سلسله‌های مختلف در تاریخ اسلام - تا پیش از تشکیل صفویه در قرن شانزدهم- دوام بیاورد. بنابرین غیبت امام به عنوان نیروی خلّاقی در جانهای شیعیان عمل نمود تا نه تنها در مقابل مشکلات زمان صبور باشند، بلکه آنها را آماده نمود تا وظیفه تاریخی خود در تاسیس حکومت اسلامی حتی پیش از آنکه امام رهبری شیعیان را بر عهده بگیرد را به انجام برسانند.

دیدگاه اهل سنت

با توسعه دکترین مهدویت در نزد شیعیان، فقه سنت سعی نمود تا از اعتقاد به مهدی فاصله بگیرد. با وجود حمایت از اعتقاد به مهدی توسط بعضی محدثین مهم اهل سنت، اعتقاد به مهدی هیچگاه بعنوان مبانی اصلی فقه اهل سنت در نیامده‌است. در اعتقادات اهل سنت به مهدی اشاره شده‌است، ولی بصورت نادر. بسیاری از علمای مشهور اهل سنت مانند محمد غزالی از بحث کردن در مورد این موضوع اجتناب کرده‌اند. البته به گفته مادلانگ این اجتناب کمتر بخاطر عدم اعتقاد به مهدی و بیشتر (بگفته رضا اصلان بخشی) بخاطر برنیانگیختن شورش‌ها و جنبش‌های اجتماعی بوده‌است. هر چند همچنان بحث‌های شدیدی بین علمای سنی در خصوص نقش مهدوی و سیاسی وی وجود دارد. موارد استثنایی مانند ابن خلدون در کتاب مقدمه وجود دارد که آشکارا با اعتقاد به مهدی مخالفت می‌کند و تمام احادیث مربوط به مهدی را ساختگی می‌داند. در میان محدثین و علمایی که به مهدی پرداخته‌اند دیدگاه‌های مختلفی وجود دارد. در احادیثی در کتاب‌های اهل سنت مهدی همان عیسی مسیح است. در روایاتی دیگر حرفی از هویت فرد نیست و یا گفته شده‌است که به همراه عیسی قیام می‌کند. همچنین مهدی از نسل حسین، نسل حسن و یا فرزند حسن عسکری، امام یازدهم شیعه دوازده امامی، ذکر شده‌است.

طبق گفتهٔ ویلفرد مادلونگ در دانشنامهٔ اسلام، بین قرون هفتم تا سیزدهم هجری برخی علمای اهل سنت از این عقیده که حجت بن حسن همان مهدی منتظر است حمایت کردند:

در سال ۶۴۸ (ه. ق). /۱۲۵۰(م). محدث سوری شافعی مذهب، محمد ابن یوسف الگنجی القریشی، کتابی تالیف کرد با عنوان «البیان فی اخبار صاحب الزمان» که در آن با استناد به احادیث اهل تسنن اثبات نمود امام دوازدهم همانا مهدی است.

  • در سال ۶۵۰(ه. ق). /۱۲۵۲(م). کمال الدین محمد اهوازی، دانشمند شافعی، کتاب مطالب السوال فی مناقب آل رسول، را در شهر حلب تکمیل نمود. در این کتاب وی از امامت دوازده امام پشتیبانی نمود و به مخالفت‌های اهل تسنن در زمینه اعتقاد به اینکه امام دوازدهم همان مهدی است پاسخ داد.
  • سبط ابن جوزی، کمی پیش از وفات خود در سال ۶۵۴ (ه. ق). در دمشق، کتاب تذکره خواص العلما را نوشت که در آن گزارش‌های منابع اهل تسنن را در بیان فضائل علی و فرزندانش به خصوص دوازده امام را گرد آوری نمود و در پایان تصریح نمود که امام دوازدهم همانا صاحب عصر، و مهدی موعود است.
  • در دایره صوفیان نیز منابعی در تایید مهدی بودن امام دوازدهم وجود دارد. ابو بکر بیهقی (وفات ۴۵۸/۱۰۶۶) بیان نموده است که برخی از مشایخ صوفیه نظر امامیه در مورد هویت مهدی و غیبت او را قبول دارند. صوفی ایرانی، صدر الدین ابراهیم الهموی (اواخر ساده ۷/۱۳) از نظر امامیه در کتابش، فرائض السیمتین پشتیبانی نمود. صوفی مصری، الشعرانی، با وجود اینکه عموماً هیچ موافقتی با شیعه نشان نمی‌داد، در کتاب یواقیت و الجواهر (نوشته شده در سال ۹۵۸/۱۵۵۱) تصریح نمود که مهدی پسر امام حسن عسکری است که در سال ۲۵۵/۸۶۹ به دنیا آماده است و تا زمان ملاقات با عیسی زنده خواهد ماند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 11 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-امام زمان-، ظهور و نشانه‌های ظهور قائم,

ساعت 7:34 توسط افشین |

 

    تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

 

 

 

 «أفضلُ الاعمال اِنتظارُ الفَرج» بهترين عمل، انتظار آمدن حضرت مهدي عليه السلام است

هر جمعه می گوییم برای ظهورش صلوات - کاش این جمعه بگوییم به یمن حضورش صلوات

کاش از قلبم به قلبش راه داشت،کاش زهرا(س)هم زیارتگاه داشت 

اللهم اغْنِني بِحلالِكَ عَن حرامكَ وبفضلِكَ عَمَّنْ سِواكِ "

 

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه سی ام مرداد ۱۳۹

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 11 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-امام زمان-,

ساعت 7:28 توسط افشین |

وبلاگ مهدي طاووس اهل جنت - Www.TavooseJannat.BlogFa.Com

 

 

جهت دیدن شش گوشه دلم تاب ندارد


نگهم خواب ندارد


قلمم گوشه ی دفتر غزل ناب ندارد


همه گویند به انگشت اشاره مگر این عاشق دیوانه دلسوخته ارباب ندارد؟؟


تو کجایی ؟


شده ام باز هوایی


چه شود جمعه ی این هفته بیایی ؟


به جمالتبه جلالتدل ما را بربایی

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 10 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,-امام زمان,

ساعت 8:13 توسط افشین |

شهادت یکی از فرماندهان دفاع مقدس در رمادی

سیاست > نظامی - ایسنا نوشت:
 

سیدجاسم نوری، از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس به جمع شهدای مدافع حرم پیوست.

 
  این مدافع حرم، روز پنجشنبه (6 خردادماه) در منطقه الرمادی در محور سامرا مورد اصابت ترکش قرار گرفت و به فیض شهادت نائل شد.
 
پیکر شهید نوری از عراق به تهران منتقل شده است و پس از انتقال به اهواز، مراسم وداع با شهید در مسجد شهدای اهواز برگزار خواهد شد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 10 خرداد 1394برچسب:-پاتوق نارنجی-سپاه پاسداران - ,

ساعت 7:54 توسط افشین |

ارزان‌ترین و گران‌ترین آپارتمان فروخته‌شده در تهران

اقتصاد > مسکن - روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:
 

بازار مسکن با رونق اندکی روبه‌رو شده است که این رونق تنها به واحدهای مسکونی ارزان‌قیمت محدود نمی‌شود و شواهد در معاملات انجام شده نشان می‌دهد در مقابل متقاضیانی که این روزها در بازار مسکن به دنبال فایل‌های اکازیون از لحاظ قیمت هستند، خریدارانی هم هستند که از لحاظ مالی در مضیقه نیستند و مي‌توانند آپارتمان‌هايي با حداقل 4 برابر ميانگين قيمت مسكن، خريداري كنند. 

طبق اطلاعات ثبت شده در سامانه بازار املاک ایران، هفته گذشته یک واحد مسکونی 170 متری، یک‌سال ساخت در خیابان شریعتی در محدوده پل رومی، متری 17 میلیون و 250 هزار تومان معامله شده است. علاوه بر این خریدار دیگری بابت هر متر مربع از یک واحد مسکونی 224 متری، 11 میلیون و 546 هزار تومان پرداخت کرده است.  واحد مذکور 5 سال ساخت و در خیابان محمودیه است. از طرف دیگر، فروشنده‌ای در شهرک غرب، قیمت هر متر از واحد 121 متری خود را که 14 سال از عمربنای آن می‌گذرد 11 میلیون و 805 هزار تومان تعیین کرده بود که به متقاضی با همین قیمت تحویل داده شده است! این 3 فایل واحد مسکونی طبق سامانه بازار املاک ایران از بالاترین قیمت قطعی فروش طی چند روز گذشته برخوردار بوده‌اند. همچنین بر اساس آمار سامانه مذکور در چند روز قبل واحدهایی هم بودند که قیمت قطعی فروش هر متر آنها کمتر از 2 میلیون تومان برآورد شده است.

برای مثال: در یکی از فرعی‌های خیابان جوادیه واحدی به متراژ 54 متر مربع 14 سال ساخت متری یک میلیون و 803 هزار تومان معامله شده است. از سوی دیگر یک میلیون و 676 هزار تومان به‌عنوان قیمت قطعی واحدی 68 متری 8 سال ساخت در محله خانی‌آباد، خیابان دولت‌آباد در سامانه بازار املاک ایران ثبت شده است. در بین جدول قیمت‌های قطعی فروش، اکثر قیمت‌های معامله شده بر اساس مترمربع، بین 2 میلیون تا 5 میلیون تومان در محله‌های مختلف تهران است.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 10 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی -بازار مسکن تهران - قیمت مسکن - مسکن -,

ساعت 7:44 توسط افشین |

شاهزاده اردنی از دور دوم انصراف داد/مجمع فیفا به تداوم دیکتاتوری بلاتر رای داد

ورزش > فوتبال جهان - انتخابات ریاست فیفا به دور دوم کشید. هیچ یک از دو کاندیدا نتوانستند رای لازم را بیاورند. سپ بلاتر برای انتخاب در یک مرحله ، 6 رای کم آورد و حالا پروسه رای گیری از نو آغاز می شود.
 

 

مهدیه جباری- خبرآنلاین: شصت و پنجمین کنگره فیفا در دل تمام اتهامات فساد برگزار شد تا فوتبال دنیا رئیس 4 سال آینده اش را بشناسد. بلاتر 80 ساله در آخر هم ایستاد تا در رای گیری بماند. او که بیش از 14 همکارش را به جرم فساد گرفتند. 14 نفری که متهمند با دریافت 150 میلیون دلار رشوه در 20 سال در انتخاب میزبانان جام های جهانی دست کاری کرده اند. در دادن حق پخش بازی ها به شبکه های مختلف تلویزیونی نقش ایفا کردند و شبکه ای از فساد مالی و پول شویی را به راه انداخته اند. بلاتر که سالهاست از سوی بزرگان فوتبال دنیا از فیگو گرفته تا مارادونا به داشتن شبکه فاسد و دیکتاتوری متهم می شود اما چون سندی علیه او بدست نمی آمد ، نمی توانستند متهمش کنند ، این بار با حمله پلیس آمریکا می رفت که روی پل برود اما با حمایت روس ها ایستاد و در انتخابات شرکت کرد. او که از سوی روسها و اسرائیلی ها به شدت حمایت می شد ، شانس آورده بود که رقیبش شاهزاده جوان اردنی بود. کسی که حتی منتقدان سرسخت پیرپرد سوئیسی به این جمع بندی نمی رسیدند تا رای شان را به نام او بنویسند و در صندوق بیاندازند. اتفاقات 48 ساعت آخر اما دنیا را علیه بلاتر متحد کرده بود. او که به سختی خودش را تا انتخابات کشید ، برایش تقریبا مسجل شده بود اگر بماند هم ماندگاری اش خیلی طولانی نیست و نمی تواند تا 4 سال روی این صندلی بماند. بلاتر از یک سال قبل می دانست برای ماندن در صندلی اش نیاز به یک متحد قوی دارد. او نیاز به کسی داشت که سودای ریاست داشته باشد اما هنوز نتواند وارد بازی رقابت شود. شیخ کویتی عاشق فوتبال بهترین گزینه برای اتحاد بود. درحالی که بلاتر می دانست اروپایی ها و آمریکایی ها از این دیکتاتوری 17 ساله او خسته شده اند و دیگر حاضر نیستند بگذارند او در پست ریاست بماند ، به دنبال گزینه دیگری رفت. او به سراغ شیخ کویتی رفت. بلاتر با کمک شیخ احمد کویتی که رئیس آنوک بود و با پول های نفتی اش می توانست خیلی راحت رای های روسای کشورهای کوچک را جذب کند ، اینگونه توانست آرای زیادی از 46 رای آسیا و 50 رای آفریقا را داشته باشد. آنها اگرچه آرای اروپایی زیادی نداشتند اما می توانستند صاحب 21 رای آمریکای جنوبی و اقیانوسیه هم باشند اما به یکباره بازی شان را دستگیری های فیفا خراب کرد. ورود چهره های سیاسی مهم دنیا مثل کامرون ، اوباما ، پوتین و آنکلا مرکل برای حرف زدن به سود یا علیه بلاتر ، نشان از اهمیت انتخابات فیفا داشت.

بازی دشواری که باید سرانجامش یکی از این دو نامزد رئیس می شدند. میشل پلاتینی فرانسوی که به دلیل ترس از رقابت با بلاتر ، وارد بازی رقابت با او نشده بود ، تازه بعد از بالا گرفتن موضوع فساد بود که به خود لرزید که چرا ریسک کرده و نامزد نشده است. این همان حسی بود که دیگر نامزدهای اروپایی چون فیگو و رئیس فدراسیون فوتبال هلند داشتند. در سوی دیگر اما درحالی که انگلیسی ها و یوفا رسما تهدید کرده بودند اگر بلاتر رای بیاورد ، بازی های جام جهانی روسیه را تحریم می کنند ، پا به میدان رای گیری گذاشتند. جایی که علی کفاشیان ، رئیس فدراسیون ایران یکی از آنهایی بود که به سود بلاتر رای می داد. کفاشیانم که مدت هاست شده لیدر کمپین بلاتر در منطقه غرب و میانه آسیا ، از زمانی که با شیخ احمد کویتی بسته ، مدام برای بلاتر تبلیغ می کند. او حتی برای اولین بار رایش را پیش از انداختن به صندوق اعلام کرد و با صراحت گفت انتخابش بلاتر است و اصلا با الگوی او به دنبال ادامه حضور در فوتبال ایران است.

رای گیری از ساعت 4 بعد از ظهر به وقت گرینویچ در سوییس آغاز شد و کشور ها یک به یک رفتند و رای شان را به صندوق انداختند تا نفر پیروز اعلام شود. بعد از 3 ساعت رای گیری ، در نهایت آرا اعلام شد و بلاتر نتوانست 139 رای لازم را برای پیروزی در دور اول کسب کند. او 133 رای آورد و آرای پرنس علی 73 تا بود. برای دور دوم رای گیری ، بار دیگر همین پروسه تکرار می شود اما این بار رای گیری نسبی است و هر کسی یک رای بیشتر بیاورد برنده است. میزان آرا نشان می دهد اگر اتفاقی عجیب نیفتد ، بلاتر رئیس 4 سال اینده فوتبال می شود.

اگرچه دقایقی بعد پرنس علی که می دید شانس بالایی برای رای آوردن ندارد ، از انتخابات انصراف داد و به شدت تشویق شد. او که قمار بزرگی برای رقابت با بلاتر انجام داده بود ، دیگر پستی در هیات اجرایی فیفا هم ندارد و پستش را به شیخ سلمان بحرینی داده که پشتش را در انتخابات خالی کرده بود. شاهزاده اردنی در صورت حمایت آسیا می توانست به سادگی رئیس آینده فیفا باشد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 9 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی- سپ بلاتر - فیفا - ,

ساعت 7:33 توسط افشین |

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
 
راه حل موضوع هسته ای، تقویت درون است/ کمبود منابع گرهِ باز نشدنی نیست راه علاج آن انضباط مالی است/ مواضع ما در مسائل هسته ای همان مطالبی است که علناً برای مردم بیان کرده ایم/ مذاکره‌کنندگان با پافشاری بر مواضع اساسی مصلحت کشور را تأمین کنند (۱۳۹۴/۰۳/۰۶ - ۱۴:۰۶)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر لزوم استمرار کار و تلاش جدی در یکسال پایانی مجلس نهم و قرار نگرفتن تحت تأثیر عامل انتخابات، تعامل با دیگر قوا بخصوص دولت، اهتمام ویژه به موضوع اقتصاد مقاومتی بخصوص در بررسی قانون برنامه ششم و بودجه سال 1395، و پافشاری بر مواضع و مبانی اصلی نظام و انقلاب را از مهمترین وظایف نمایندگان مجلس برشمردند و تأکید کردند: کلید حل مشکلات اقتصادی کشور و همچنین موضوع هسته ای، تکیه بر ظرفیت های درونی و باور به اقتصاد مقاومتی است. در کشور بن بستی وجود ندارد، راه علاج مشکلات تقویت تولید داخلی و رعایت انضباط مالی است.
حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار با قدردانی از تلاشها و اقدامات خوب نمایندگان مجلس نهم، آنان را به مغتنم شمردن فرصت باقیمانده یکسال آخر توصیه و خاطرنشان کردند: مراقب باشید، در این مدت، عامل انتخابات آخر سال بر گفتار و رفتار شما تأثیرگذار نباشد و معیار را فقط، حق قرار دهید.
توصیه دوم رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس، توجه ویژه به برنامه ششم و مراقبت از دچار نشدن به آفتِ بی حوصلگی در سال آخر مسئولیت، در بررسی قانون این برنامه بود.
حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: قانون برنامه ششم مهم است زیرا دولت ها موظف به تبعیت از آن خواهند بود و زندگی مردم نیز تحت تأثیر این قانون قرار خواهد گرفت.
ایشان توصیه سوم خود را به موضوع تعامل با دیگر قوا بویژه دولت اختصاص دادند و افزودند: دولت مسئولیت میانداری را در میان قوا و دستگاههای دیگر به عهده دارد و عملکرد موفق آن در حرکت سایر دستگاهها تأثیرگذار خواهد بود، بنابراین تعامل با دولت لازم و مظهر واقعی همدلی و هم زبانی است.
رهبر انقلاب اسلامی یکی از لوازم تعامل را «حسن ظن» دانستند و خاطرنشان کردند: تعامل با سوءظن و بنا را بر سازش، خیانت و سوءاستفاده طرف مقابل گذاشتن، بوجود نخواهد آمد ضمن آنکه حسن ظن به معنای خوش باوری و فریب خوردن نیز نیست.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه تعامل با گروکشی متفاوت است، گفتند: مبنای نمایندگان و وزرا در تعامل، باید وظیفه قانونی و مصالح کشور باشد و نه گروکشی از یکدیگر.
ایشان برخورد محترمانه و همراه با ادب، با وزرا بخصوص در کمیسیونها را یکی دیگر از ضروریات تعامل برشمردند و افزودند: نه نمایندگان باید نگاه تحقیرآمیز و همراه با اهانت داشته باشند و نه دولت و وزرا، نگاه سلطنت مآبانه. در همه مراحل باید ادب رعایت شود.
توصیه چهارم رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس، موضوع اقتصاد مقاومتی بود.
حضرت آیت الله خامنه ای در این خصوص به نکته ای ظریف اشاره کردند و گفتند: در کشور، در موضوع اقتصاد مقاومتی هم زبانی وجود دارد اما باید همدلی هم بوجود آید و از بُنِ دندان به اقتصاد مقاومتی باور پیدا کنیم.
ایشان با تأکید بر اینکه کلید حل مشکلات داخلی کشور اقتصاد مقاومتی و تقویت تولید است، از تصویب قانون رفع موانع تولید در مجلس قدردانی کردند و افزودند: اگر ما تولید را تقویت و از ظرفیت های داخلی استفاده کنیم علاوه بر حل مشکلات داخلی، حل مسائل بیرونی همچون موضوع هسته ای نیز آسان خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: برای موضوع هسته ای راه حل هایی وجود دارد که همه آنها منوط به تکیه بر ظرفیت های داخلی و تقویت تولید است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در چارچوب مسائلی که با امریکا، غرب و صهیونیسم داریم، غیراز موضوع هسته ای، مسایل پی درپی دیگری همچون حقوق بشر را نیز پیش بینی می کنیم، اما اگر بر توان داخلی متمرکز شویم و مشکلات داخلی را حل کنیم، حل این مسائل نیز آسان خواهد شد.
ایشان خطاب به نمایندگان مجلس گفتند: بر همین اساس باید در بررسی قانون برنامه ششم و بودجه سال آینده، با نگاه ویژه به موضوع اقتصاد مقاومتی، خلاءهای موجود بر طرف شوند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: دوستان دولت درخصوص تقویت تولید مکرر می گویند ما دچار کمبود منابع هستیم. بنده هم این موضوع را می دانم و تحریم ها نیز بر این کمبود منابع تأثیرگذار بوده است اما در چنین شرایطی آیا نباید دنبال راه علاج بود ؟
حضرت آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه راه علاج وجود دارد خاطر نشان کردند: کمبود منابع گرهِ باز نشدنی نیست و راه علاج آن اولویت بندی در تخصیص منابع داخلی و انضباط مالی است.
ایشان گفتند: در چنین شرایطی، در جاهایی پول هایی خرج می شود که نباید بشود، لذا باید دولت، مجلس، قوه قضاییه و نیروهای مسلح، با مدیریت صحیح و رعایت انضباط مالی، منابع را بصورت مناسب و اولویت بندی شده تقسیم کنند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به برخی دستگاه ها بخصوص در بخش هایی از نیروهای مسلح که بدون هیچ افزایش بودجه، توانایی ها و کارکرد خود را مضاعف کرده اند، افزودند: این نمونه ها نشان می دهد که می توان در شرایط کمبود منابع، مسائل و مشکلات را حل کرد.
توصیه دیگر حضرت آیت الله خامنه ای به نمایندگان پافشاری بر مواضع اصولی نظام بود.
ایشان با اشاره به مواضع قابل قبول و مثبت و بعضاً کاملا پیشرفته مجلس نهم در مسائل اصلی و مبانی نظام و انقلاب خاطرنشان کردند: شاکله مجلس باید همواره بنای مرتفع مواضع اصولی نظام باشد و در این خصوص معیار فرمایشات امام بزرگوار (ره) و وصیت نامه ایشان است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اگر مجلس همواره بر مواضع اصولی و اساسی نظام پافشاری کند، خطر فروغلتیدن به پرتگاه هولناک نظام سلطه وجود نخواهد داشت اما اگر خدایی نکرده چنین ایستادگی وجود نداشته باشد، خطرها زیاد خواهند بود.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه به موضوع هسته ای نیز اشاره کردند و گفتند: مواضع ما در مسائل هسته ای همان مطالبی است که علناً برای مردم بیان کرده ایم و همین مطالب بصورت شفاهی و کتبی دقیقاً به مسئولین نیز گفته شده است. البته برخی مطالب هم برای تاکید و تبیین مواضع اصولی، خصوصی و غیرعلنی نیز گفته شده است.
ایشان با تأکید بر اینکه مسئولین و مذاکره کنندگان مشغول کار و تلاش سخت هستند، افزودند: آنها باید بر مواضعی که اعلام شده است پافشاری کنند و امیدواریم بتوانند، مصلحت کشور و نظام را تأمین کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای در ابتدای سخنان خود با اشاره به فرصت های بزرگ ماه های رجب، شعبان و رمضان همه مسئولین کشور از جمله نمایندگان را نیازمند مستحکم تر کردن ارتباط خود با خدا دانستند و گفتند: باید با استفاده از دعاهای وارده در این ماهها، و انس بیشتر با قرآن و نوافل، زمینه ارتباط نزدیک تر با خدا را فراهم کنیم.
ایشان با تأکید بر اینکه همه ما باید در قبال عملکرد خود در دوران مسئولیت، در پیشگاه خداوند پاسخگو باشیم، سال آخر مسئولیت نمایندگان را مهم برشمردند و افزودند: باید تلاش کنیم تا همواره حرکت ما در چارچوب رعایت حق الهی، زبان صادق و نگاه حقیقت آمیز باشد.
پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان گزارشی از اقدامات سه سال گذشته مجلس نهم گفت: در این مدت 120 قانون به تصویب رسیده است که بیشتر آنها با رویکرد رفع نیازهای اقتصادی و بخش تولید بوده اند.
رییس مجلس شورای اسلامی به تصویب قوانین رفع موانع تولید، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تامین کالاهای اساسی برای اقشار آسیب پذیر و قوانین بودجه در مجلس نهم اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به بخش سلامت، تقویت بنیه دفاعی کشور و ایجاد زمینه برای امکان واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی از دیگر اقدامات موثر مجلس بوده است. آقای لاریجانی به اقدامات نظارتی مجلس و همچنین عملکرد دیوان محاسبات، مرکز پژوهش های مجلس، کمیسیون اصل 90 و هیات تطبیق قوانین نیز اشاره کرد و در خصوص رویکرد مجلس نهم در مسایل اصلی و موضوعات منطقه ای و بین المللی تاکید کرد: راهبرد مجلس نهم «دفاع حقوقی همه‌جانبه از ملت در مقابل بیگانگان» بر مبنای تفکر اصیل امام خمینی(ره) و همچنین تمرکز بر اقتصاد درونی و موضوع هسته ای است.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 9 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 7:19 توسط افشین |

تغییرات اقلیمی یا داعش؛ مسأله این نیست!

 روز گذشته سخنان سناتور بانفوذ آمریکایی در اردوگاه جنگ‌افروزان جمهوری‌خواه، بازتاب گسترده‌ای در محافل رسانه‌ای بین‌المللی و داخلی داشت؛ از آنجا که آن سخنان سناتور مک کین، آشکارا یک لکنت جدی در آموزش و فهم ناچیز بوم‌شناختی را در بین برخی از دولتمردان آمریکایی، آشکار می‌کند؛ تحلیلی بر آنچه که در طول 24 ساعت گذشته در کره زمین رخداده، انگیزه‌ی این نوشتار را شکل داده تا دریابیم که به راستی خطر تغییر اقلیم مهم‌تر است یا داعش؟!
 

    روز گذشته، سناتور جمهوری‌خواه، جان مک کین در مقام ریاست کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا، ضمن انتقاد شدید به سیاست‌های اوباما در مهار جنگ‌افروزی‌های داعش، گفت: « ما شاهد گزارش‌های وحشتناک در پالمیرا هستیم، در حالی که جنگجویان دولت اسلامی (داعش) شهروندان سوری را اعدام کرده و اجسادشان را در خیابان‌ها رها می‌کنند؛ رئیس جمهور آمریکا می‌گوید: بزرگترین دشمنی که ما داریم تغییرات اقلیمی است
    این جمله‌ی به ظاهر احساسی به نظر می‌رسد نه‌تنها می‌تواند آرای جنگ‌طلبان در آمریکا و اروپا را به خود جلب کرده و احتمال پیروزی دموکرات‌ها را در برابر رقیب سنتی‌شان در انتخابات آینده کاخ سفید کاهش دهد، بلکه حتی شاید با نظر یا راهبرد برخی محافل تندرو داخلی هم اشتراک‌هایی داشته باشد!
    و البته راست آن است که باید بپذیریم: آنچه مک کین در قالب یک جمله‌ی معترضه بیان داشت، جای تأمل فراوان دارد؛ چرا که ریشه‌اش به یک جدال طولانی و تاریخی بین طبیعت‌باوران و درخت‌افکنان می‌رسد.
    دقت کنیم در همان دوره‌ی زمانی که داعشی‌ها ده‌ها نفر از اهالی بیگناه پالمیرا را وحشیانه به قتل رسانده‌اند؛ یعنی 24 ساعت گذشته؛ از برخی ایالت‌های هند خبر می‌رسد که شمار کشته شدگان ناشی از گرمای بی‌سابقه از مرز 430 نفر هم گذشته است ! سیل در جنوب آمریکا و به ویژه ایالت تکزاس، صدها نفر را بی‌خانمان کرده و میلیاردها دلار خسارت به بارآورده است ؛ 105 نفر در سیل چین کشته و 115 نفر هم ناپدید شده‌اند ؛ و نظیر چنین حوادثی، پرشمار دارد در جای جای کره‌ی زخم خورده‌‌ی زمین در هر ساعت از شبانه روز تکرار می‌شود. این در حالی است که در این مجال قصد ندارم تا به دیگر تبعات فرآیند ویرانگر تغییر اقلیم، چون خشکسالی، آلودگی هوا و طغیان آفت، ریزگردها و ظهور بیماری‌های ناشناخته اشاره‌ کنم. چون تا همینجا هم مشخص است که بزرگترین دشمن و تهدید شماره‌ی یک زمین چیست یا کیست؟! کافی است به یاد آوریم که در ماجرای توفان سندی، روزانه 10 میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا ضربه خورد و یا در فاجعه‌ی نیروگاه فوکوشیما، تا همین امروز، ابعاد تازه‌ای از خسارت به اقتصاد ژاپن و امنیت روانی شهروندان آن کشور ‌وارد شده که شاید ابعاد کامل آن را هرگز نتوان با زبان اقتصاد رایج دنیا کمی کرد.
    نکته‌ی جالب‌تر ماجرا هنگامی برای ما ملموس‌تر به نظر خواهد رسید که بدانیم با همان چماق، برخی از افراد حقیقی یا حقوقی در داخل کشور، طرفداران محیط زیست یا سازمان‌های مرتبط با این حوزه را به باد انتقاد یا تمسخر گرفته و می‌گیرند. به عنوان مثال، همین چندی پیش بود که یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در انتقادی آشکار از معصومه ابتکار بیان داشت که ابتکار برای گربه‌سانان بیشتر از ریزگردها و مردم اهواز نگران است! و یا در ماجرای اعتراض گروهی از شهروندان به رفتارهای غیراخلاقی با سگ‌ها در شیراز، باز بودند شخصیت‌هایی که از این دل‌نگرانی‌های اخلاق‌گرایانه و ارزشمند با عنوان سگواپسان یاد کرده و چنین حرکت‌هایی را به سخره گرفتند. در ماجرای آشوراده هم سخنی از قول یکی از علاقه‌مندان به توسعه‌ی طرح‌های گردشگری مطرح شد با این مضمون که در آشوراده فقط شغال و انار ترش وجود دارد و بنابراین ارزشی ندارد!!
    این در حالی است که اینک ثابت شده، تخریب محیط زیست، افت سطح آب‌های زیرزمینی، خشکی دریاچه‌ها و تالاب‌ها، تشدید فرسایش بادی و اضمحلال زیگونگی در هر سرزمین - که ناشی از تغییرات اقلیمی در حال تشدید هستند - مقدمه‌ی شروع تنش‌های اجتماعی، ناامنی و جنگ است. از قضا ناامنی‌های رخداده در خاورمیانه و آسیای جنوب غربی و آفریقا که سبب ظهور گروه‌های تندرو و تروریستی چون بوکوحرام، داعش، القاعده، طالبان و ... شده، خود شاهدی انکارناپذیر براین مدعاست. علاوه بر این موج مهاجرت از کشورهای فقیر آفریقایی به اروپا از طریق مدیترانه یا از آسیا به استرالیا و نظایر آن، آشکارا نشان دهنده‌ی این واقعیت است که دیگر آن دوره گذشت که بتوان با برقراری امنیت به هر قیمتی و با هر هزینه‌ای در چارچوب مرز سیاسی، اطمینان از ثباتی پایدار در منطقه داشت.
    بنابراین، آقای مک کین و همفکرانش، اگر راست می‌گویند و واقعاً دلشان برای مردم بیگناهی که در عراق، سوریه، یمن، افغانستان، پاکستان و ... قربانی خشونت‌ و جنگ و ترور شده، می‌سوزد؛ باید از قضا بیشترین تلاش خود را صرف مهار فرآیند ویرانگر تغییر اقلیم، بیابان‌زایی و دیگر پدیده‌های شوم و کاهنده‌ی کارایی سرزمین در میان‌رودان، شمال آفریقا و باختر شبه‌قاره هند کنند و بر طبل بیودموکراسی کوبیده، بکوشند تا فرصت‌های برابر اجتماعی برای همه‌ی ساکنان زمین ایجاد شود.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 6 خرداد 1394برچسب: پاتوق نارنجی-داعش - جان مک کین - باراک اوباما - محیط زیست - ,

ساعت 7:25 توسط افشین |

منصوریان: ما آمده ایم عربستان فوتبال بازی کنیم/منتظر اشتباهات الاهلی هستیم

ورزش > فوتبال ملی - سرمربی نفت تهران گفت: نباید ماموران پشت گیت فرودگاه، در رشد فوتبال آسیا تاثیر منفی داشته باشند.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین علیرضا منصوریان سرمربی نفت تهران در نشست خبری قبل بازی با الاهلی در عربستان گفت: قبل از پرداختن به مسائل فنی می خواهم درباره معطلی پنج ساعته در فرودگاه صحبت کنم.ما ساعت 6:30 عصر وارد فرودگاه شدیم و ساعت 11:30 شب از فرودگاه خارج شدیم.من در عربستان دوستان خوبی هم چون سامی جابر و خالد مسعد دارم.ما با عربستانی ها برادر هستیم و آمده ایم فوتبال بازی کنیم.این معطلی در فرودگاه غیر قابل توجیه است.نماینده AFC چند دقیقه بعد از ورود ما به فرودگاه توسط نماینده الاهلی از فرودگاه خارج شد. متاسفانه پلیس عربستان نهایت کارشکنی را در حق تیم نفت انجام داد.»
یکی از خبرنگاران عربستانی در واکنش به این صحبت‌های منصوریان اعلام کرد که در تهران هم چنین مشکلاتی برای تیم الاهلی پیش آمد اما سرمربی تیم نفت با تسلط خوب به زبان انگلیسی به این خبرنگار گفت: متأسفانه شنیدیم که در تهران یکی از کارمندان فرودگاه باعث بروز مشکلاتی برای تیم الاهلی شد اما این دلیل نمی‌شود که ما هم در اینجا چنین مشکلاتی را تجربه کنیم. اگر می‌خواهیم فوتبال در آسیا پیشرفت کند، این مسائل باید یک جا متوقف شود، چه در اینجا، چه در تهران و چه هرکجای دیگر.افراد پشت گیت نباید آنقدر قدرتمند باشند که بتوانند در روند رشد فوتبال آسیا تاثیر منفی بگذارند.»
منصوریان درباره تاکتیک تیم نفت در بازی فردا گفت: « تاکتیک تیم من را فردا خواهید دید.ما منتظر اشتباهات بازیکنان الاهلی خواهیم بود.اگر الاهلی اشتباه کند خواهید دید که چطور از این اشتباه استفاده خواهیم کرد.»
وی در بخش دیگر صحبت‌هایش خطاب به مسئولان حاضر در جلسه که آنها را هم تحت تأثیر قرار داد، گفت: ما به عربستان آمده‌ایم که فقط فوتبال بازی کنیم و با هیچ مسئله جانبی هم کاری نداریم. در فوتبال یک اصل به نام فرپلی وجود دارد که برای ما لازم است آن را در برابر الاهلی رعایت کنیم و همچنین برای الاهلی مقابل تیم نفت ایران.
منصوریان به مسئول AFC و افراد حاضر در جلسه، با صدایی بلند و شمرده شمرده، گفت: بیایید کمک کنیم یک بار برای همیشه داستان معطلی تیم‌ها در فرودگاه‌ها تمام شود، چون ما فقط می‌خواهیم فوتبال بازی کنیم، آن هم دوستانه و برادرانه.
در پایان نشست خبری، مسئول AFC و مدیران باشگاه الاهلی که تحت تأثیر سخنان سرمربی نفت ایران قرار گرفته بودند، به دلجویی از او پرداختند.
گفتنی است که در دیدار رفت دو تیم و در شرایطی که نایب رئیس باشگاه الاهلی بدون ID کارت در ورزشگاه آزادی حاضر شده بود، علیرضا منصوریان در اقدامی کم سابقه و نادر در دنیای فوتبال حرفه ای، ID کارت خود را به وی اهداء کرد. در غیر این صورت پلیس از حضور وی در رختکن الاهلی جلوگیری می‌کرد.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 6 خرداد 1394برچسب: پاتوق نارنجی, باشگاه نفت تهران - علیرضا منصوریان - ,

ساعت 7:22 توسط افشین |

زندگينامه
 
سيد على حسینی خامنه‌اى فرزند مرحوم حجت‌الاسلام‌ و المسلمين حاج سيد جواد حسينى خامنه‌اى، در فروردین ماه سال ۱۳۱۸ شمسی برابر با ۱۳۵۸ قمرى در مشهد مقدس چشم به دنيا گشود. او دومين پسر خانواده بود و زندگى مرحوم سيد جواد خامنه‌اى هم مانند بيشتر روحانيون و مدرسان علوم دينى، بسيار ساده: «پدرم روحانى معروفى بود، اما خيلى پارسا و گوشه‌گير [...] زندگى ما به‌سختى مى‌گذشت. من يادم هست شب‌هايى اتفاق مى‌افتاد كه در منزل ما شام نبود. مادرم با زحمت براى ما شام تهيه مى‌كرد. [...] آن شام هم نان و كشمش بود.»
امّا خانه اى را که خانواده سيّد جواد در آن زندگى مى کردند، رهبر انقلاب چنين توصيف مى کنند:
«منزل پدرى من که در آن متولد شده ام، تا چهارـ پنج سالگى من، يک خانه 60 ـ 70 مترى در محّله فقير نشين مشهد بود که فقط يک اتاق داشت و يک زير زمين تاريک و خفه اى! هنگامى که براى پدرم ميهمان مى آمد (و معمولاً پدر بنا بر اين که روحانى و محل مراجعه مردم بود، ميهمان داشت) همه ما بايد به زير زمين مى رفتيم تا مهمان برود. بعد عدّه اى که به پدر ارادتى داشتند، زمين کوچکى را کنار اين منزل خريده به آن اضافه کردند و ما داراى سه اتاق شديم
رهبرانقلاب از دوران کودکى در خانواده اى فقير امّا روحانى و روحانى پرور و پاک و صميمي، اينگونه پرورش يافت و از چهار سالگى به همراه برادر بزرگش سيد محمد به مکتب سپرده شد تا الفبا و قرآن را ياد بگيرند. سپس، دو برادر را در مدرسه تازه تأسيس اسلامى «دارالتعّليم ديانتى» ثبت نام کردند و اين دو دوران تحصيل ابتدايى را در آن مدرسه گذراندند.
در حوزه علميه
ايشان از دوره دبيرستان، خواندن «جامع المقدمات» و صرف و نحو را آغاز کرده بود. سپس از مدرسه جديد وارد حوزه علميه شد و نزد پدر و ديگر اساتيد وقت ادبيات و مقدمات را خواند.
درباره انگيزه ورود به حوزه علميه و انتخاب راه روحانيت مى گويند: «عامل و موجب اصلى در انتخاب اين راه نورانى روحانيت پدرم بودند و مادرم نيز علاقه مند و مشوّق بودند».
ايشان کتب ادبى ار قبيل «جامع المقدمات»، «سيوطى»، «مغنى» را نزد مدرّسان مدرسه «سليمان خان» و «نوّاب» خواند و پدرش نيز بر درس فرزندانش نظارت مى کرد. کتاب «معالم» را نيز در همان دوره خواند. سپس «شرايع الاسلام» و «شرح لمعه» را در محضر پدرش و مقدارى را نزد مرحوم «آقا ميرزا مدرس يزدى» و رسائل و مکاسب را در حضور مرحوم حاج شيخ هاشم قزوينى و بقيه دروس سطح فقه و اصول را نزد پدرش خواند و دوره مقدمات و سطح را بطور کم سابقه و شگفت انگيزى در پنچ سال و نيم به اتمام رساند. پدرش مرحوم سيد جواد در تمام اين مراحل نقش مهّمى در پيشرفت اين فرزند برومند داشت. رهبر بزرگوار انقلاب، در زمينه منطق و فلسفه، کتاب منظومه سبزوار را ابتدا از «مرحوم آيت الله ميرزا جواد آقا تهرانى» و بعدها نزد مرحوم «شيخ رضا ايسى» خواندند.
 در حوزه علميه نجف اشرف
آيت الله خامنه اى که از هيجده سالگى در مشهد درس خارج فقه و اصول را نزد مرجع بزرگ مرحوم آيت الله العظمى ميلانى شروع کرده بودند. در سال 1336 به قصد زيارت عتبات عاليات، عازم نجف اشرف شدند و با مشاهده و شرکت در درسهاى خارج مجتهدان بزرگ حوزه نجف از جمله مرحوم سيد محسن حکيم، سيد محمود شاهرودى، ميرزا باقر زنجانى، سيد يحيى يزدى، و ميرزا حسن بجنوردى، اوضاع درس و تدريس و تحقيق آن حوزه علميه را پسنديدند و ايشان را از قصد خود آگاه ساختند. ولى پدر موافقت نکرد. پس از مدّتى ايشان به مشهد باز گشتند.
 در حوزه علميه قم
آيت الله خامنه اى از سال 1337 تا 1343 در حوزه علميه قم به تحصيلات عالى در فقه و اصول و فلسفه، مشغول شدند و از محضر بزرگان چون مرحوم آيت الله العظمى بروجردى، امام خمينى، شيخ مرتضى حائرى يزدى وعلـّامه طباطبائى استفاده کردند. در سال 1343، از مکاتباتى که رهبر انقلاب با پدرشان داشتند، متوجّه شدند که يک چشم پدر به علت «آب مرواريد» نابينا شده است، بسيار غمگين شدند و بين ماندن در قم و ادامه تحصيل در حوزه عظيم آن و رفتن به مشهد و مواظبت از پدر در ترديد ماندند. آيت الله خامنه اى به اين نتيجـه رسيدند که به خاطر خدا از قــم به مشهد هجرت کنند واز پدرشان مواظبت نمايند. ايشان در اين مـورد مى گويند:
«به مشهد رفتم و خداى متعال توفيقات زيادى به ما داد. به هر حال به دنبال کار و وظيفه خود رفتم. اگر بنده در زندگى توفيقى داشتم، اعتقادم اين است که ناشى از همان بّرى «نيکى» است که به پدر، بلکه به پدر و مادر انجام داده ام». آيت الله خامنه اى بر سر اين دو راهى، راه درست را انتخاب کردند. بعضى از اساتيد و آشنايان افسوس مى خوردند که چرا ايشان به اين زودى حوزه علميه قم را ترک کردند، اگر مى ماندند در آينده چنين و چنان مى شدند!... امّا آينده نشان داد که انتخاب ايشان درست بوده و دست تقدير الهى براى ايشان سر نوشتى ديگر و بهتر و والاتر از محاسبات آنان، رقم زده بود. آيا کسى تصّور مى کرد که در آن روز جوان عالم پراستعداد 25 ساله، که براى رضاى خداوند و خدمت به پدر و مادرش از قم به مشهد مى رفت، 25 سال بعد، به مقام والاى ولايت امر مسلمين خواهد رسيد؟! ايشان در مشهد از ادامه درس دست برنداشتند و جز ايام تعطيل يا مبازره و زندان و مسافرت، به طور رسمى تحصيلات فقهى و اصول خود را تا سال 1347 در محضر اساتيد بزرگ حوزه مشهد بويژه آيت الله ميلانى ادامه دادند. همچنين ازسال 1343 که در مشهد ماندگار شدند در کنار تحصيل و مراقبت از پدر پير و بيمار، به تدريس کتب فقه و اصول و معارف دينى به طلـّاب جوان و دانشجويان نيز مى پرداختند.
 مبارزات سياسى
آيت الله خامنه اى به گفته خويش «از شاگردان فقهى، اصولى، سياسى و انقلابى امام خمينى (ره) هستند» امـّا نخستين جرقـّه هاى سياسى و مبارزاتى و دشمنى با طاغوت را مجاهد بزرگ و شهيد راه اسلام شهيد «سيد مجتبى نوّاب صفوى» در ذهن ايشان زده است، هنگاميکه نوّاب صفوى با عدّه اى از فدائيان اسلام در سال 31 به مشهد رفته در مدرسه سليمان خان، سخنرانى پر هيجان و بيدار کننده اى در موضوع احياى اسلام و حاکميت احکام الهى، و فريب و نيرنگ شاه و انگليسى و دروغگويى آنان به ملـّت ايران، ايراد کردند. آيت الله خامنه اى آن روز از طـّلاب جوان مدرسه سليمان خان بودند، به شدّت تحت تأثير سخنان آتشين نوّاب واقع شدند. ايشان مى گويند: «همان وقت جرقه هاى انگيزش انقلاب اسلامى به وسيله نوّاب صفوى در من به وجود آمده و هيچ شکى ندارم که اولين آتش را مرحوم نوّاب در دل ما روشن کرد».
 همراه با نهضت امام خمينى (قدس سره)
آيت الله خامنه اى از سال 1341 که در قم حضورداشتند و حرکت انقلابى واعتراض آميز امام خمينى عليه سياستهاى ضد اسلامى و آمريکا پسند محمد رضا شاه پهلوى، آغاز شد، وارد ميدان مبارزات سياسى شدند و شانزده سال تمام با وجود فراز و نشيب هاى فراوان و شکنجه ها و تبعيدها و زندان ها مبارزه کردند و در اين مسير ازهيچ خطرى نترسيدند. نخستين بار در محرّم سال 1383 از سوى امام خمينى (قدس سره) مأموريت يافتند که پيام ايشان را به آيت الله ميلانى و علماى خراسان در خصوص چگونگى برنامه هاى تبليغاتى روحانيون در ماه محرّم و افشاگرى عليه سياست هاى آمريکايى شاه و اوضاع ايران و حوادث قم، برسانند. ايشان اين مأموريت را انجام دادند و خود نيز براى تبليغ، عازم شهر بيرجند شدند و در راستاى پيام امام خمينى، به تبليغ و افشاگرى عليه رژيم پهلوى و آمريکا پرداختند. بدين خاطر در 9 محرّم «12 خرداد 1342» دستگير و يک شب بازداشت شدند و فرداى آن به شرط اينکه منبر نروند و تحت نظر باشند آزاد شدند. با پيش آمدن حادثه خونين 15خرداد، باز هم ايشان را از بيرجند به مشهد آورده، تحويل بازداشتگاه نظامى دادند و ده روز در آنجا با سخت ترين شرايط و شکنجه و آزارها زندانى شدند.
 دوّمين بازداشت
در بهمن 1342 - رمضان 1383- آيت الله خامنه اى با عدّه اى از دوستانشان براساس برنامه حساب شده اى به مقصد کرمان حرکت کردند. پس از دو ـ سه روز توقف در کرمان و سخنرانى و منبر و ديدار با علما و طلـّاب آن شهر، عازم زاهدان شدند. سخنرانى ها و افشاگرى هاى پرشور ايشان بويژه درايـّام ششم بهمن ـ سالگرد انتخابات و رفراندوم قلـّابى شاه ـ مورد استقبال مردم قرار گرفت. در روزپانزدهم رمضان که مصادف با ميلاد امام حسن (ع) بود، صراحت و شجاعت و شور انقلابى ايشان در افشاگرى سياستهاى شيطانى و آمريکايى رژيم پهلوى، به اوج رسيد و ساواک شبانه ايشان را دستگير و با هواپيما روانه تهران کرد. رهبر بزرگوار، حدود دو ماه ـ به صورت انفرادى ـ در زندان قزل قلعه زندانى شدند و انواع اهانت ها و شکنجه ها را تحمّل کردند.
 سوّمين و چهارمين بازداشت
کلاسهاى تفسير و حديث و انديشه اسلامى ايشان در مشهد و تهران با استقبال کم نظير جوانان پرشور و انقلابى مواجه شد. همين فعاليت ها سبب عصبانيت ساواک شد و ايشان را مورد تعقيب قرار دادند. بدين خاطر در سال 1345 در تهران مخفيانه زندگى مى کردند و يک سال بعد ـ 1346ـ دستگير و محبوس شدند. همين فعاليّت هاى علمى و برگزارى جلسات و تدريس و روشنگرى عالمانه و مصلحانه بود که موجب شد آن بزرگوار بار ديگر توسط ساواک جهنّمى پهلوى در سال 1349 نيز دستگير و زندانى گردند.
 پنجمين بازداشت
حضرت آيت الله خامنه اى «مد ظله» درباره پنجمين بازداشت خويش توسط ساواک مى نويسد:
«از سال 48 زمينه حرکت مسلحانه در ايران محسوس بود. حساسيّت و شدّت عمل دستگاههاى جارى رژيم پيشين نيز نسبت به من، که به قرائن دريافته بودند چنين جريانى نمى تواند با افرادى از قبيل من در ارتباط نباشد، افزايش يافت. سال 50 مجدّداً و براى پنجمين بار به زندان افتادم. برخوردهاى خشونت آميز ساواک در زندان آشکارا نشان مى داد که دستگاه از پيوستن جريان هاى مبارزه مسلـّحانه به کانون هاى تفـّکر اسلامى به شدّت بيمناک است و نمى تواند بپذيرد که فعاليّـت هاى فکرى و تبليغاتى من در مشهد و تهران از آن جريان ها بيگانه و به کنار است. پس از آزادى، دايره درسهاى عمومى تفسير و کلاسهاى مخفى ايدئولوژى و... گسترش بيشترى پيدا کرد».
 بازداشت ششم
در بين سالهاى 1350ـ1353 درسهاى تفسير و ايدئولوژى آيت الله خامنه اى در سه مسجد «کرامت» ، «امام حسن» و «ميرزا جعفر» مشهد مقدس تشکيل مىشد و هزاران نفر ازمردم مشتاق بويژه جوانان آگاه و روشنفکر و طلـّاب انقلابى و معتقد را به اين سه مرکز مى کشاند و با تفکّرات اصيل اسلامى آشنا مى ساخت. درس نهج البلاغـه ايشان از شور و حال ديگـرى برخوردار بود و در جزوه هاى پلى کپى شده تحت عنوان: «پرتوى از نهج البلاغه» تکثير و دست به دست مى گشت. طلـّاب جوان و انقلابى که درس حقيقت و مبارزه را از محضر ايشان مى آموختند، با عزيمت به شهرهاى دور و نزديکِ ايران، افکار مردم را با آن حقايق نورانى آشنا و زمينه را براى انقلاب بزرگ اسلامى آماده مى ساختند. اين فعاليـّت ها موجب شد که در دى ماه 1353 ساواک بى رحمانه به خانه آيت الله خامنه اى در مشهد هجوم برده، ايشان را دستگير و بسيارى از يادداشت ها و نوشته هايشان را ضبط کنند. اين ششمين و سخت ترين بازداشت ايشان بود و تا پاييز 1354 در زندان کميته مشترک شهربانى زندان بودند. در اين مدت در سلولى با سخت ترين شرايط نگه داشته شدند. سختى هايى که ايشان در اين بازداشت تحمّل کردند، به تعبير خودشان «فقط براى آنان
که آن شرايط را ديده اند، قابل فهم است». پس از آزادى از زندان، به مشهد مقدس برگشتند و باز هم همان برنامه و تلاش هاى علمى و تحقيقى و انقلابى ادامه داشت. البته ديگر امکان تشکيل کلاسهاى سابق را به ايشان ندادند.
 در تبعيد
رژيم جنايتکار پهلوى در اواخر سال 1356، آيت الله خامنه اى را دستگير و براى مدّت سه سال به ايرانشهر تبعيد کرد. در اواسط سال 1357 با اوجگيرى مبارزات عموم مردم مسلمان و انقلابى ايران، ايشان از تبعيدگاه آزاد شده به مشهد مقدس بازگشتند و در صفوف مقدم مبارزات مردمى عليه رژيم سفـّاک پهلوى قرار گرفتند و پس از پانزده سال مبارزه مردانه و مجاهدت و مقاومت در راه خدا و تحمّل آن همه سختى و تلخى، ثمره شيرين قيام و مقاومت و مبارزه؛ يعنى پيروزى انقلاب کبير اسلامى ايران و سقوط خفـّت بار حکومتِ سراسر ننگ و ظالمانه پهلوى، و برقرارى حاکميت اسلام در اين سرزمين را ديدند.
 در آستانه پيروزى
درآستانه پيروزى انقلاب اسلامى، پيش از بازگشت امام خمينى از پاريس به تهران، «شوراى انقلاب اسلامى» با شرکت افراد و شخصيت هاى مبارزى همچون شهيد مطهرى، شهيد بهشتى، هاشمى رفسنجانى و... از سوى امام خمينى در ايران تشکيل گرديد، آيت الله خامنه اى نيز به فرمان امام بزرگوار به عضويت اين شورا درآمد. پيام امام توسط شهيد مطهرى «ره» به ايشان ابلاغ گرديد و با دريافت پيام رهبر کبير انقلاب، از مشهد به تهران آمدند.
 پس از پيروزى
آيت الله خامنه اى پس از پيروزى انقلاب اسلامى نيز همچنان پرشور و پرتلاش به فعاليّت هاى ارزشمند اسلامى و در جهت نزديکتر شدن به اهداف انقلاب اسلامى پرداختند که همه در نوع خود و در زمان خود بى نظير و بسيار مهّم بودند که در اين مختصر فقط به ذکر رؤوس آنها مى پردازيم:
٭ پايه گذارى «حزب جمهورى اسلامى» با همکارى و همفکرى علماى مبارز و هم رزم خود: شهيد بهشتى، شهيد باهنر، هاشمى رفسنجانى و... دراسفند 1357.
٭ معاونت وزارت دفاع در سال 1358.
٭ سرپرستى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى، 1358.
٭ امام جمعه تهران، 1358.
٭ نماينده امام خميني«قدّس سرّه» در شوراى عالى دفاع ، 1359.
٭ نماينده مردم تهران در مجلس شوراى اسلامى، 1358.
٭ حضور فعّال و مخلصانه در لباس رزم در جبهه هاى دفاع مقدس، در سال 1359 با شروع جنگ تحميلى عراق عليه ايران و تجاوز ارتش متجاوز صّدام به مرزهاى ايران؛ با تجهيزات و تحريکات قدرت هاى شيطانى و بزرگ ازجمله آمريکا و شوروى سابق.
٭ ترور نافرجام ايشان توسط منافقين در ششم تيرماه 1360 در مسجد ابوذر تهران.
٭ رياست جمهورى؛ به دنبال شهادت محمد على رجايى دومّين رئيس جمهور ايران، آيت الله خامنه اى در مهر ماه 1360 با کسب بيش از شانزده ميليون رأى مردمى و حکم تنفيذ امام خمينى (قدس سره) به مقام رياست جمهورى ايران اسلامى برگزيده شدند. همچنين از سال 1364 تا 1368 براى دوّمين بار به اين مقام و مسؤوليت انتخاب شدند.
٭ رياست شوراى انقلاب فرهنگ، 1360.
٭ رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام، 1366.
٭ رياست شوراى بازنگرى قانون اساسى، 1368.
٭ رهبرى و ولايت امّت، که از سال 1368، روز چهاردهم خرداد پس از رحلت رهبر کبيرانقلاب امام خمينى (قدس سره) توسط مجلس خبرگان رهبرى به اين مقام والا و مسؤوليت عظيم انتخاب شدند، و چه انتخاب مبارک و درستى بود که پس از رحلت امام راحل، با شايستگى تمام توانستند امّت مسلمان ايران، بلکه مسلمانان جهان را رهبرى نمايند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در چهار شنبه 6 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 7:18 توسط افشین |

 
 
شرايط رهبرى

دو شرط اساسى

شرايطى كه براى زمامدار ضرورى است مستقيماً ناشى از طبيعت طرز حكومت اسلامى است. پس از شرايط عامه مثل عقل و تدبير، دو شرط اساسى وجود دارد كه عبارتند از:
1- علم به قانون
2- عدالت
چنانكه پس از رسول اكرم «صلى الله عليه وآله» وقتى در آن كسى كه بايد عهده‏دار خلافت شود، اختلاف پيدا شد باز در اينكه مسئول امر خلافت بايد فاضل باشد، هيچ گونه اختلاف نظرى ميان مسلمانان بروز نكرد. اختلاف فقط در دو موضوع بود.
1- چون حكومت اسلام حكومت قانون است، براى زمامدار علم به قوانين لازم مى‏باشد، چنانكه در روايات آمده است. نه فقط براى زمامدار بلكه براى همه افراد، هر شغل يا وظيفه و مقامى داشته باشند چنين علمى ضرورت دارد. منتهى حاكم بايد افضليت علمى داشته باشد. ائمه ما براى امامت خودشان به همين مطلب استدلال كردند كه امام بايد فضل بر ديگران داشته باشد. اشكالاتى هم كه علماى شيعه بر ديگران نموده‏اند در همين بوده كه فلان حكم را از خليفه پرسيدند نتوانست جواب بگويد، پس لايق خلافت و امامت نيست. فلان كار را بر خلاف احكام اسلام انجام داد، پس لايق امامت نيست .... (1)
قانوندانى و عدالت از نظر مسلمانان، شرط و ركن اساسى است. چيزهاى ديگر در آن دخالت و ضرورت ندارد. مثلاً علم به چگونگى ملائكه، علم به اينكه صانع تبارك و تعالى داراى چه اوصافى است، هيچ يك در موضوع امامت دخالت ندارد. چنانكه اگر كسى همه علوم طبيعى را بداند و تمام قواى طبيعت را كشف كند يا موسيقى را خوب بلد باشد، شايستگى خلافت را پيدا نمى‏كند و نه به اين وسيله بر كسانى كه قانون اسلام را مى‏دانند و عادلند، نسبت به تصدى حكومت، اولويت پيدا مى‏كند.
آنچه مربوط به خلافت است و در زمان رسول اكرم «صلى الله عليه وآله وسلّم» و ائمه ما «عليهم السلام» درباره آن صحبت و بحث شده و بين مسلمانان هم مسلّم بوده اين است كه حاكم و خليفه اولاً بايد احكام اسلام را بداند يعنى قانوندان باشد و ثانياً عدالت داشته، از كمال اعتقادى و اخلاقى برخوردار باشد. عقل همين اقتضا را دارد. زيرا حكومت اسلامى حكومت قانون است، نه خودسرى و نه حكومت اشخاص بر مردم.
اگر زمامدار مطالب قانونى را نداند، لايق حكومت نيست. چون اگر تقليد كند، قدرت حكومت شكسته مى‏شود و اگر نكند، نمى‏تواند حاكم و مجرى قانون اسلام باشد. و اين مسلّم است كه «الفقهاء حكام على السلاطين»(2)، سلاطين اگر تابع اسلام باشند بايد به تبعيت فقها درآيند و قوانين و احكام را از فقها بپرسند و اجرا كنند. در اين صورت حكام حقيقى همان فقها هستند، پس بايستى حاكميت رسماً به فقها تعلق بگيرد، نه به كسانى كه به علت جهل به قانون مجبورند از فقها تبعيت كنند.
2- زمامدار بايستى از كمال اعتقادى و اخلاقى برخوردار و عادل باشد و دامنش به معاصى آلوده نباشد. كسى كه مى‏خواهد حدود جارى كند، يعنى قانون جزاى اسلام را به مورد اجرا گذارد، متصدى بيت المال و خرج و دخل مملكت شود، و خداوند اختيار اداره بندگانش را به او بدهد بايد معصيت كار نباشد و «لا ينالُ عَهدى الظالمين»(3) خداوند تبارک و تعالى به جائر چنين اختيارى نمى‏دهد.
زمامدار اگر عادل نباشد در دادن حقوق مسلمين، اخذ مالياتها و صرف صحيح آن و اجراى قانون جزا، عادلانه رفتار نخواهد كرد و ممكن است اعوان و انصار و نزديكان خود را بر جامعه تحميل نمايد و بيت المال مسلمين را صرف اغراض شخصى و هوسرانى خويش كند. (4)

شرط مرجعيت لازم نيست.

من از ابتدا معتقد بودم و اصرار داشتم كه شرط مرجعيت لازم نيست. مجتهد عادل مورد تأييد خبرگان محترم سراسر كشور كفايت مى‏كند. اگر مردم به خبرگان رأى دادند تا مجتهد عادلى را براى رهبرى حكومتشان تعيين كنند. وقتى آنها هم فردى را تعيين كردند تا رهبرى را به عهده بگيرد، رهبرى او مورد قبول مردم است. در اين صورت او ولى منتخب مردم مى‏شود و حكمش نافذ است. (5)

الگوى رهبرى

رهبر در محكمه

در صدر اسلام در دو زمان، دو بار حکومت اصيل اسلام محقق شد، يک زمان رسول‌الله «صلى الله عليه وآله وسلّم» و ديگر وقتى که در کوفه على بن ابى‌طالب سلام‌الله عليه حکومت مى‌کرد. در اين دو مورد بود که ارزش‌هاى معنوى حکومت مى‌کرد. يعنى يک حکومت عدل برقرار و حاکم ذره‌اى از قانون تخلف نمى‌کرد. حکومت در اين دو زمان حکومت قانون بوده است و شايد ديگر هيچ وقت حاکميت قانون را بدانگونه سراغ نداشته باشيم، حکومتى که ولىّ امرش ـ که حالا به سلطان يا رئيس جمهور تعبير مى‌کنند ـ در مقابل قانون با پايين‌ترين فردى که در آنجا زندگى مى‌کند على السواء باشد. در حکومت صدر اسلام اين معنى بوده است. حتى قضيه‌اى از حضرت امير در تاريخ است: در وقتى که حضرت امير سلام‌الله عليه حاکم وقت و حکومتش از حجاز تا مصر و تا ايران و جاهاى بسيارى ديگر بسط داشت، قضات هم از طرف خودش تعيين مى‌شد، در يک قضيه‌اى که ادعايى بود بين حضرت امير و يک نفر يمنى که آن هم از اتباع همان مملکت بود قاضى حضرت امير را خواست. در صورتى که قاضى دست نشانده خود او بود، و حضرت امير بر قاضى وارد شد و قاضى خواست به او احترام بگذارد، امام فرمود که در قضا به يک فرد احترام نکنيد، بايد من و او على‌السواء باشيم. و بعد هم که قاضى بر ضد حضرت امير حکم کرد، با روى گشاده قبول کرد.
اين حکومتى است که در مقابل قانون همگى على‌السواء حاضرند، براى اينکه قانون اسلام قانون الهى است و همه در مقابل خداى تبارک و تعالى حاضرند، چه حاکم، چه محکوم، چه پيغمبر و چه امام و چه ساير مردم. (6)

رهبر بين مردم

حاکم اسلام مثل حاکم‌هاى ديگر از قبيل سلاطين يا رؤساى جمهورى نيست. حاکم اسلام، حاکمى است که در بين مردم، در همان مسجد کوچک مدينه مى‌آمد و به حرف‌هاى مردم گوش مى‌کرد و آنهايى که مقدرات مملکت دستشان بود، مثل ساير طبقات مردم در مسجد اجتماع مى‌کردند و اجتماعشان به صورتى بود که کسى که از خارج مى‌آمد نمى‌فهميد که کى رئيس مملکت است و کى صاحب منصب است و چه کسانى مردم عادى هستند. لباس، همان لباس مردم، معاشرت، همان معاشرت مردم و براى اجراى عدالت طورى بود که اگر چنانچه يک نفر از پايين‌ترين افراد ملت، بر شخص اول مملکت ادعايى داشت و پيش قاضى مى‌رفت، قاضى شخص اول مملکت را احضار مى‌کرد و او هم حاضر مى‌شد. (7)

ولايت فقيه ضد ديکتاتورى

در اسلام قانون حكومت مى‏كند. پيغمبر اكرم هم تابع قانون بود، تابع قانون الهى، نمى‏توانست تخلف بكند. خداى تبارک و تعالى مى‏فرمايد كه اگر چنانچه يك چيزى بر خلاف آن چيزى كه من مى‏گويم تو بگويى من تو را اخذ مى‏كنم و «وتينت» را قطع مى‏كنم،(8) اگر پيغمبر يك شخص ديكتاتور بود و يك شخصى بود كه از او مى‏ترسيدند كه مبادا يك وقت همه قدرت‏ها كه دست او آمد ديكتاتورى بكند، اگر او شخص ديكتاتور بود، آن وقت فقيه هم مى‏تواند باشد. (9)
فقيه، مستبد نمى‏شود، فقيهى كه اين اوصاف را دارد عادل است، عدالتى كه غير از عدالت اجتماعى، عدالتى كه يك كلمه دروغ او را از عدالت مى‏اندازد، يك نگاه به نامحرم او را از عدالت مى‏اندازد، يك همچو آدمى نمى‏تواند خلاف بكند، خلاف نمى‏كند. (10)

اختيارات رهبرى و حکومت

اگر فرد لايقى كه داراى اين دو خصلت باشد، بپا خاست و تشكيل حكومت داد، همان ولايتى را كه حضرت رسول اكرم «صلى الله عليه وآله وسلّم» در امر اداره جامعه داشت، دارا مى‏باشد و بر همه مردم لازم است كه از او اطاعت كنند.
اين توهّم كه اختيارات حكومتى رسول اكرم ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» بيشتر از حضرت امير «عليه السلام» بود، يا اختيارات حكومتى حضرت امير «عليه السلام» بيش از فقيه است، باطل و غلط است. البته فضائل حضرت رسول اكرم «صلى الله عليه وآله وسلّم» بيش از همه عالم است و بعد از ايشان فضائل حضرت امير - عليه السلام - از همه بيشتر است; لكن زيادى فضائل معنوى، اختيارات حكومتى را افزايش نمى‏دهد. همان اختيارات و ولايتى كه حضرت رسول و ديگر ائمه «صلوات الله عليهم» در تدارك بسيج و سپاه، تعيين ولات و استانداران، گرفتن ماليات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختيارات را براى حكومت فعلى قرار داده است، منتهى شخص معينى نيست، روىِ عنوانِ «عالمِ عادل» است.
وقتى مى‏گوييم ولايتى را كه رسول اكرم ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» و ائمه «عليهم السلام» داشتند، بعد از غيبت، فقيه عادل دارد، براى هيچ كس اين توهم نبايد پيدا شود كه مقام فقها همان مقام ائمه ـ عليهم السلام ـ و رسول اكرم ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» است. زيرا اينجا صحبت از مقام نيست، بلكه صحبت از وظيفه است. ولايت ‏يعنى حكومت و اداره كشور و اجراى قوانين شرع مقدس، يك وظيفه سنگين و مهم است نه اينكه براى كسى شان و مقام غير عادى به وجود بياورد و او را از حد انسان عادى بالاتر ببرد. به عبارت ديگر ولايت مورد بحث، يعنى حكومت و اجرا و اداره، بر خلاف تصورى كه خيلى افراد دارند امتياز نيست، بلكه وظيفه‏اى خطير است.
يكى از امورى كه فقيه متصدى ولايت آن است، اجراى حدود (يعنى قانون جزاى اسلام) است. آيا در اجراى حدود بين رسول اكرم ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» و امام و فقيه امتيازى است؟ يا چون رتبه فقيه پائين‏تر است، بايد كمتر بزند؟ حد زانى كه صد تازيانه است اگر رسول اكرم ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» جارى كند 150 تازيانه مى‏زند و حضرت امير المؤمنين «عليه السلام» 100 تازيانه و فقيه 50 تازيانه؟ يا اينكه حاكم، متصدى قوه اجرائيه است و بايد حد خدا را جارى كند، چه رسول الله ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» باشد و چه حضرت امير المؤمنين «عليه السلام» ، يا نماينده و قاضى آن حضرت در بصره و كوفه، يا فقيه عصر.
ديگر از شؤون رسول اكرم ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» و حضرت امير «عليه السلام» اخذ ماليات، خمس، زكات، جزيه و خراج اراضى خراجيه است. آيا رسول اكرم ‏«صلى الله عليه وآله وسلّم» اگر زكات بگيرد، چقدر مى‏گيرد؟ از يك جا، ده يك و از يك جا، بيست يك؟
حضرت امير المؤمنين «عليه السلام» خليفه شدند، چه مى‏كنند؟ جناب عالى فقيه عصر و نافذ الكلمه شديد، چطور؟ آيا در اين امور، ولايت رسول اكرم «صلى الله عليه وآله وسلّم» با حضرت امير المؤمنين «عليه السلام» و فقيه، فرق دارد؟ خداوند متعال رسول اكرم «صلى الله عليه وآله وسلّم» را «ولى‏» همه مسلمانان قرار داده و تا وقتى آن حضرت باشند، حتى بر حضرت امير ‏«عليه السلام»‏ ولايت دارند. پس از آن حضرت، امام بر همه مسلمانان حتى بر امام بعد از خود ولايت دارد، يعنى اوامر حكومتى او درباره همه نافذ و جارى است و مى‏تواند والى نصب و عزل كند.
همانطور که پيغمبر اکرم «صلى الله عليه وآله وسلّم» مأمور اجراى احکام و برقرارى نظامات اسلام بود و خداوند او را رئيس و حاکم مسلمين قرار داده و اطاعتش را واجب شمرده است فقهاى عادل هم بايستى رئيس و حاکم باشند و اجراى احکام کنند و نظام اجتماعى اسلام را مستقر گردانند. (11)

حکومت از احکام اوليه و مقدم بر احکام فرعيه است

اگر اختيارات حكومت در چارچوب احكام فرعيه الهيه است، بايد عرض حكومت الهيه و ولايت مطلقه مفوّضه به نبى اسلام ـ صلى الله عليه و آله ـ يك پديده بى معنى و محتوا باشد.
حكومت كه شعبه‏اى از ولايت مطلقه رسول الله «صلى الله عليه وآله وسلّم» است، يكى از احكام اوليه اسلام است و مقدم بر تمام احكام فرعيه حتى نماز و روزه و حج است. حاكم مى‏تواند مسجد يا منزلى را كه در مسير خيابان است خراب كند و پول منزل را به صاحبش رد كند، حاكم مى‏تواند مساجد را در موقع لزوم تعطيل كند و مسجدى كه ضرار باشد در صورتى كه رفع بدون تخريب نشود، خراب كند. حكومت مى‏تواند قراردادهاى شرعى را كه خود با مردم بسته است، در موقعى كه آن قرارداد مخالف مصالح كشور و اسلام باشد يك جانبه لغو كند و مى‏تواند هر امرى را چه عبادى و يا غير عبادى است كه جريان آن مخالف مصالح اسلام است، از آن، مادامى كه چنين است جلوگيرى كند. حكومت مى‏تواند از حج كه از فرايض مهم الهى است، در مواقعى كه مخالف صلاح كشور اسلامى دانست موقتاً جلوگيرى كند. (12)

ولايت و حق تحديد مالکيت

در اسلام اموال مشروع و محدود به حدودى است يكى از چيزهايى كه مترتب بر ولايت فقيه است و مع الأسف اين روشنفكرهاى ما نمى‏فهمند كه ولايت فقيه يعنى چه، يكى‏اش هم تحديد اين امور است.
مالكيت را در عين حال كه شارع مقدس محترم شمرده است، لكن ولى امر مى‏تواند همين مالكيت محدودى كه ببيند خلاف صلاح مسلمين و اسلام است، همين مالكيت مشروع را محدودش كند به يك حد معيّنى و با حكم فقيه از او مصادره بشود. (13)

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1ـ بحارالانوار، ج25، ص116؛ نهج البلاغه، ص588، خطبه 172؛ الاحتجاج، ج1، ص229.
2ـ مستدرک الوسائل، ج17، ص321، «کتاب القضاء»، «ابواب صفات قاضى»، باب 11، حديث33.
3ـ سوره بقره/ 124.
4- ولايت فقيه – ص61ـ 58
5- صحيفه نور جلد 21- ص 129 – تاريخ 9/2/68
6- صحيفه نور جلد 10ـ ص169ـ168 ـ تاريخ:17/8/58
7- صحيفه نور جلد 3ـ ص84ـ تاريخ: 18/8/57
8- اشاره به آيات مبارکه 44- 46 سوره الحاقة است که مى‌فرمايد: وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ * لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالْيَمِينِ * ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ .«و اگر (محمد) به ما به دروغ سخنانى را مى‌بست، قطعاً ما او را به قهر مى‌گرفتيم و شاهرگش را قطع مى‌کرديم.»
9- صحيفه نور جلد 10- ص 29 – تاريخ: 30/8/58
10- صحيفه نور جلد 11ـ ص 133 ـ تاريخ: 7/10/58
11- ولايت فقيه ـ ص 93-92
12- صحيفه نور ج 20- ص 170- تاريخ: 16/10/66
13- صحيفه نور جلد 10 – ص 138 – تاريخ 14/8/58


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 5 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 16:7 توسط افشین |

مرور تصاویری با عابدزاده از بمب باران آبادان تا کری خوانی برای پروین و خداحافظی جنجالی از تیم ملی

ورزش > فوتبال ملی - بی شک خداحافظی ستاره محبوب ایران از تیم ملی، همچنان یکی از مبهم ترین بخش های زندگی اوست که هنوز کسی پاسخ روشنی به آن نداده است.
 

 4 خرداد تولد احمدرضا عابدرزاده بود، چهره محبوب فوتبال ایران. به همین بهانه سراغ زندگی فوتبالی و خصوصی او می رویم. قصه از آبادان و دمای 55 درجه شروع می شود و در آخر به ماجرای حکم شلاق احمدرضا می رسد. این فراز و نشیب هایی از زندگی یک چهره دوست داشتنی است.

پسر آبادانی
شروع احمدرضا عابدزاده. 4 خرداد 1345. در آبادان. در گرمای بالای 50 درجه. احمدرضا بزرگ می شود، به مدرسه سعی می رود و زندگی تازه ای آغاز می کند. کودکی که فوتبال را از زمین تختی اهواز یاد می گیرد. عابدزاده می گوید: «برایتان بگویم که گرما بالای 55 درجه هم می رفت. پایمان را می گذاشتیم روی آسفالت و قیر، گیر می کرد. در محله ما دو باشگاه بود. یکی باشگاه جم و دیگری جوانان. من در تیم جوانان بازی می کردم...» به فلکه پل خرمشهر و یک خانه ویلایی برمی گردیم. جایی که احمدرضا درباره اش می گوید: «مثل خانه های ویلایی شهرک غرب بود.» جایی که احمدرضا بزرگ می شود. او تعریف می کند از دوچرخه ای که داشت و با آن سر تمرین می رفت. عابدزاده می گوید: «از همان روزها وحشتناک تمرین می کردم. یادش به خیر... تیر دروازه هم نداشتیم. از اینطرف و آنطرف آهن جور می کردیم و می گذاشتیم تیر دروازه...»

عابدزاده چطور دروازه بان شد؟
کودکی که در میانه های میدان، نقش هافبک دفاعی را باز می کند احمدرضا عابدزاده است. او فوتبال را از این پست آغاز می کند اما یک اتفاق، یکی از بزرگترین گلرهای تاریخ ایران را متولد می کند. یک مصدومیت. احمدرضا تعریف می کند: «9 سالم بود. بچه های دیگر همه از من سن و سال شان بیشتر بود. یک روز دست دروازه بان تیم شکست. گفتند چه کسی را بگذاریم؟ آخرش من را انتخاب کردم.» احمدرضا این پست را دوست ندارد و اعتراض می کند اما بچه ها تصمیم شان را گرفته اند، تصمیمی که احمدرضا بعدها می فهمد در سرنوشت اش چقدر تاثیرگذار بود: «خلاصه زود من را دروازه بان گذاشتند. از آن روز رفتم درون دروازه و دیگر بیرون نیامدم! در همان بازی اول من کلی توپ گرفتم و دیگر جا خوش کردم.»

کوچ در آن شب سخت
زندگی ادامه پیدا می کند و ناگهان به توپ و خمپاره می رسد. به صدای گلوله. شروع جنگ تحمیلی و فرار از آبادان. احمدرضا می گوید: «13 سالم بود که جنگ شروع شد. در خانه حبس شده بودیم. پدرم گفت اینجا دیگر جای ماندن نیست.» پس، کوچ می کنند. از آبادان می روند تا به اصفهان برسند. مسیر دلهره آور. احمدرضا از آن شب یاد می کند: «نیروهای نظامی گفتند چراغ خاموش بروید. چراغ روشن می کردیم، عراقی ها با موشک ماشین را می زدند. عراقی ها همه نوع تجهیزات داشتند. خیلی شب سختی بود. ما رفتیم ولی خیلی از اقوام، فامیل و دوستان در آبادان شهید شدند.»

ماجرای کفش های بسکتبال و آن استوک آدیداس
حضور در اصفهان و یک زندگی نو. خانه و کاشانه عوض می شود اما راه زندگی نه. احمدرضا به تیم هلال احمر می رود و زیر نظر احمدرضا بهنام کارش را شروع می کند. با خنده از آن روزها می گوید: «همان روزهای اول برگشت به من گفت چرا خسته نمی شوی پسر؟» او خاطره ای تعریف می کند: «یادم هست کفش نداشتم. یک کفش بسکتبال پایم می‌کردم. گفت با اینکه نمی‌توانی فوتبال بازی کنی. بعد از سه ماه برای من یک کفش آدیداس با پرچم کرواسی گرفتند که تقریباً این کفش را 3 سال پوشیدم. مدام پاره می‌شد و آن را می‌دوختم و پر از بخیه بود.»

اصفهان و خوشبحتی احمدرضا
عابدزاده از هلال احمر به تام اصفهان می رود. تصمیمی که به ناگهان سرنوشتش را عوض می کند. کار زیر نظر حسین چرخابی. احمدرضا می گوید: «خیلی تمرین می کردم. می گفتم من باید یک روز بهترین دروازه بان ایران شوم.» عابدزاده نزدیک به 6 سال در تام می ماند. آنجا اتفاق های مثبت زندگی اش می افتد. عابدزاده شکل می گیرد. دست فروشی می کند، در بازار مسگرها مشغول می شود، پول در می آورد، به قهرمانی لیگ اصفهان و جام حذفی اصفهان می رسد و به تیم ملی می رسد. او در سال 63 ابتدا به تیم جوانان اصفهان دعوت می شود و سپس به تیم ملی جوانان. یک اتفاق تاریخی در تیم ملی، عابدزاده را هم تحت تاثیر قرار می دهد. قبل از المپیک سئول با استعفای دسته جمعی ملی پوش ها، مرحوم دهداری عابدزاده را به تیم ملی دعوت می کند. حالا او از تام به همه چیز رسیده است. احمدرضا در مقدماتی بازی ها اولین بازی ملی اش را مقابل کویت انجام می دهد.

جام ملت ها و آن دستبند جنجال ساز
جام ملت‏هاى 1988 قطر از راه می رسد و مرحوم دهدار از عابدزاده به عنوان شماره یک استفاده می کند. تنها در بازی با کره جنوبی سجادی در ترکیب ثابت قرار می گیرد که تا دقیقه 62 سه گل می خورد. دهداری دوباره احمدرضا را به زمین می فرستد. ایران در پایان مسابقات به مقام سومی می رسد. در بازی رده بندی، عابدزاده جوان چهره جدیدی از خود نشان می دهد و به ناگهان حصارها را می شکند. او سه پنالتی مهار می کند و سر زبان ها می افتد. لقب عقاب آسیا کنار نام احمدرضا می چسبد و مردم برایش سر و دست می شکنند. ستاره محبوب در بازگشت از قطر، به تلویزیون می رود. احمدرضا دستبند به دست دارد که جنجال ساز می شد. خبر مثل بمب صدا می کند و هرکس از راه می رسد، موضعی می گیرد که «آی بازیکن ملی باید در تلویزیون دستبند بیاندازد؟»

جواب تاریخی احمدرضا به پروین
سال 1568. علی پروین سرمربی تیم ملی می شود. لیست 104 نفره برای تیم ملی می دهد. 7 گلر در لیست هستند اما نامی از عابدازده نیست. احمدرضا که شاکی است، یکی از به یاد ماندنی ترین مصاحبه های عمرش را انجام می دهد: «به تهران می آیم و با پیراهن استقلال ثابت می کنم بهترین گلر ایران هستم.» عابدزاده البته این مصاحبه را تکذیب می کند اما اتفاقی که پیش بینی می کند، رخ می دهد.

احمدرضا چطور به استقلال رفت؟
سال 69 می رسد. سال وفا به عهد. عابدزاده از تام به استقلال می رسد. پسر بد بدن چشم منصور پورحیدری را می گیرد. درخشش با پیراهن تام اصفهان مقابل استقلال و پیشنهاد سرمربی آن روزهای استقلال: «آقای حسین چرخابی گفت این پسر را می‌خواهم و باید بماند. اصرار داشت که با من هنوز با زیاد کار دارد.» بعدها، انگار این چوب‌خط پر شد. احمدرضا عابدزاده به تهران آمد و استقلال. در ایامی که شایعه اولین اختلاف پروین و احمدرضا عابدزاده در محافل جرقه خورد. می‌گفتند او که از بچگی پرسپولیسی بود، به خاطر لج و لجبازی با پروین به استقلال رفت. احمدرضا اما گفت: «این اصطلاحی که به‌کار بردید، درست نیست. من همیشه به پروین احترام می‌گذارم. حتی اگر صدبار از مقابلم رد شود، بلند می‌شوم. مگر مثل پروین چندتا در این فوتبال داریم؟» اما کیست که شایعات آن روزها را فراموش کند؟ اینکه عابدزاده فقط از پروین دلخور بود و پدرزن استقلالی اش چگونه از رفتن او استقبال می کند. 

بر بام آسیا...
سال 69،70 و 71. سه سال آبی برای احمدرضا. او با استقلال انواع و اقسام قهرمانی ها را به دست می آورد. قهرمانی در باشگاههای تهران، قهرمانی لیگ آزادگان، قهرمان جام استقلال قطر و قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا. شاهکار عابدزاده در جام قطر شاهکار عجیبی می کند. او در مسابقه فینال، سه پنالتی پشت سر هم را مهار می کند تا ستقلال با وجود خراب کردن دو پنالتی، در نهایت 3 بر 2 برنده باشد. احمدرضا و استقلال در فینال جام باشگاهها لیائونگ چین را می برند و قهرمان آسیا می شوند.

مهار سه پنالتی به یاد ماندنی فینال پکن
مهر ماه دوستی پروین و عابدزاده. خبری از اختلاف ها نیست و اسطوره پرسپولیسی ها، احمدرضای جوان را تحویل می گیرد. مهرماه می رسد و ایران به رقابت های آسیایی پکن می رود. عابدزاده که در استقلال ستاره است، گلر شماره یک ایران می شود. سال 69 است و احمدرضا همراه با تیم ملی عازم پکن می شود. برد پشت برد و درخشش پشت درخش. ایران مالزی و کره شمالی را می برد. در یک چهارم نهایی یک گل به ژاپن می زند. در نیمه نهایی کره را با گل سیروس قایقران شکست می دهد و به فینال می رسد. چین در بازی آخر منتظر ایران است. بازی دو تیم در 120 دقیقه بدون گل به پایان می رسد و کار به پنالتی می کشد. سیروس قایقران، محمدحسن انصاری فرد، سید علی افتخاری و مجید نامجو مطلق 4 ضربه پنالتی ایران را گل می کنند... و اما در آن سو. احمدرضا عابدزاده سه پنالتی کره را مهار می کند تا تبدیل به یک ابر قهرمان شود. هزاران کیلومتر اینطرفتر در خاک وطن مردم برای او فریاد می کشند. عادبدزاده ناگهان محبوب قلب ها می شود.

دلخوری از مدیران استقلال و قرارداد چند ده میلیونی
به ناگهان مرد محبوب به روی زمین می افتد. سال 72 و بازی ایران و تایوان. احمدرضا بر اثر یک حرکت آکروباتیک رباط زانویش پاره می شود. پزشک ها می گویند سه سال باید دور از میادین باشد. اشک های احمدرضا و گلایه های او از مدیران وقت استقلال و سپاهان. عابدزاده وقتی از استقلال جدا می شود با قراردادی دو ساله به سپاهان می رود. او با قراردادی 35 میلیونی گران ترین بازیکن لیگ می شود اما مصدومیت کار را خراب می کند. نه سپاهان او را می خواهد و نه استقلال. عابدزاده توقع دارد آبی ها در این روزهای سخت به کمکش بیایند اما حاصل «بی مهربی» آنها را با یک تصمیم جواب می دهد. امیر عابدینی که برای یکی مثل نامجو مطلق ستاره استقلال هم این کار را کرده بود، احمدرضا را با هزینه باشگاه پرسپولیس به آلمان می فرستد تا مداوا شود. احمدرضا خیلی زود خوب می شود و در بازگشت به ایران سال 73 با پرسپولیس قرارداد می بندد. انتقال او به پرسپولیس، هواداران استقلال را شوکه می کند اما احمدرضا به مرور اتفاقات بعد از مصدومیتش می پردازد تا آبی ها مدیران باشگاه را سیبل کنند.

از پرسپولیس تا آن شب تاریخی ملبورن
عابدزاده در پرسپولیس هم می درخشد. در سال 74 همراه با این تیم قهرمان لیگ آزادگان می شود. رکورد منحصر به فرد 18 بازی و 5 گل، از او یک بت می سازد. خیلی ها به عشق عابدزاده پرسپولیسی می شوند. احمدرضا از همان روزها مهر سکوت بر دوران حضورش در استقلال می زند. او حالا پرسپولیسی است و محبوب هوادارانش پس نباید درباره موفقیت های بزرگش در دوران حضور در استقلال حرفی بزند. آذرماه 76 از راه می رسد و آن بازی تاریخی مقابل استرالیا. احمدرضا با آن لبخندهای به یاد ماندنی برای همیشه در ذهن هوادران نقش می بندد. به خاطر حرکاتی که انجام می داد و آن مهار یک دستی توپ. عابدزاده درباره حماسه ملبورن می گوید: «قبل از بازی همه اعضای تیم مبهوت فضای ورزشگاه ملبورن شده بودند و اصلاً کسی خودش را درست و حسابی گرم نکرد. من مربی دروازه‌بان‌ها را صدا زدم و گفتم بیا مرا گرم کن چون او هم داشت مثل بقیه تماشاگران را نگاه می‌کرد و اگر اشتباه نکنم، فقط من بدنم را گرم کردم و انگار بقیه با دیدن جو استادیوم و بالا رفتن ضربان قلب، خود به خود داغ کرده بودند.» ایران مساوی می کند و به جام جهانی می رسد. شایعات نگران کننده هر روز جدی تر می شود. اینکه پای احمدرضا خراب است. عابدزاده بازی یوگسلاوی را در جام جهانی از دست می دهد ولی مقابل آمریکا به میدان می رود و بدون اینکه بداند، آخرین بازی ملی اش را مقابل آلمان انجام می دهد.

خداحافظی جنجالی از تیم ملی
جام جهانی که تمام می شود، همه همچنان نگران احمدرضا هستند. قبل از جام ملت های لبنان، شایعات به اوج می رسد. عابدزاده مصدوم است، عابدزاده نمی تواند، وضعیت مرموز پای احمدرضا و هزار شایعه دیگر. در نهایت او به خاطر بی مهری ها با یک خط بیانیه از تیم ملی خداحافظی می کند. عابدزاده جلال طالبی را عامل اصلی خداحافظی اش می داند و با دل پری درباره اش می گوید: «گذشته‌ها، گذشته اما او هیچ‌وقت نمی‌توانست تیم را مدیریت کند. آن برش را میان بازیکنان نداشت. نمی‌توانست. گاهی بچه‌ها هم اذیتش می‌کردند. آن زمان در تیم ‌ملی باندبازی داشتیم...»
عابدزاده پس از بازگشت تیم ملی از جام جهانی مصدوم است و یک سال به خاطر مصدومیت و جراحی زانو، دور از میادین. در اواخر سال 78 او دوباره بازمی گردد. بازی های درخشانش در پرسپولیس باعث می شود تا رسانه ها به جلال طالبی فشار بیاورند که چرا عابدزاده دعوت نمی شود. قبل از جام ملت ها، تیم ملی برای انجام یک بازی دوستانه راهی قطر می شود. عابدزاده هم در این سفر کنار تیم ملی است. طالبی در آن بازی احمدرضا را بازی نمی دهد و در بازگشت به تهران او با صدور بیانیه ای یک خطی، از تیم ملی خداحافظی می کند. این خداحافظی جنجال ساز می شود. جلال طالبی می گوید چون پاسپورت او مشکل داشت، نمی توانست به لبنان برود! عابدرزاده اما جو نامناسب تیم ملی را سبب خداحافظی اش اعلام می کند. عابدزاده در توضیح آن اتفاقات می گوید: «یکی از دلایل کنارگذاشتنم بازوبند کاپیتانی بود. می‌خواستند بازوبند را از من بگیرند. دوم اینکه، در جام‌جهانی‌ به فدراسیون 2 میلیون و 500 هزار یورو پاداش داده بودند. پول برای ما بود. من رفتم به آقای نوآموز گفتم پول را بدهید. به مذاق آقای صفایی خوش نیامد. نخواستند در تیم‌ ملی باشم.»
اما جلال طالبی هیچگاه نمی پذیرد که او عامل خداحافظی احمدرضا بوده است. او می گوید: «پس از جام جهانی یکی از بازیکنان جوان که هم اتاق عابدزاده بود به من گفت احمدرضا میخواهد خداحافظی کند. از سویی پزشک ها عکس های پای احمدرضا را به من نشان دادند و گفتند دیگر نمی تواند بازی کند ولی تصمیم گیرنده شما هستید! در واقع من را قربانی خداحافظی عابدزاده کردند. در حالی که بنده دوست داشتم احمدرضا کنار تیم ملی بماند.»

شب نحس حمله مغزی
تنها یک سال پس از خداحافظی جنجالی. شب نحس از راه می رسد. 12/12/1380. خبر بد خیلی زود مخابره می شود. چهره محبوب روی تخت بیمارستان. حمله مغزی، چغر بد بدن را از پا در می آورد. احمد رضا که اشک در چشمهایش حلقه زده، می گوید: «از این دنیا رفتم و با خواست پروردگار و دعای خالصانه مردم ایران برگشتم. پزشکانم و بیمارستان کسری هم برایم سنگ‌تمام گذاشتند. بعدها در سوئد پزشکان گفتند نزدیکی دو رگ در مغزم باعث این مشکل شده و تأکید کردند از هر چند میلیون ‌نفر فقط یک نفر این مشکل را دارد و گفتند با افزایش فشارم، رگ‌ها باز شده بودند. این هم قسمت من بوده و گلایه‌ای ندارم و هرگز فراموش نمی‌کنم میلیون‌ها نفر در ایران و خارج از ایران چگونه پیگیر اوضاعم بودند و برای سلامتی‌ام دستان‌شان را به سمت پروردگار دراز کردند و دست تک‌تک آنها را می‌بوسم.» دعای مردم جواب می دهد و عابدزاده به این دنیا بازمی گردد.

چرا اینقدر محبوبیت؟
عابدزاده حتی 9 سال بعد از خداحافظی از فوتبال هم، محبوب است. سال 88 برنامه 90 نظرسنجی محبوب ترین بازیکن سه دهه اخیر فوتبال ایران را برگزار می کند و عابدزاده در پایان محبوب ترین می شود. کسی به گرد پای او نمی رسد. عابدرزاده در این باره می گوید: «مردم به من لطف دارند. برخورد آدم‌‌هاست که در دل مردم می‌ماند. باید تصویری از خودتان در ذهن‌شان بسازید که مثبت باشد. من به این باور رسیدم که کار خوب همیشه می‌ماند. من با استقلال در زمین دیهیم، پایین میدان رسالت تمرین می‌کردم. مهدی فنونی‌‌زاده شوت می‌زد، بدجور. پسر کوچکی در حد 13، 14 ساله ایستاده بود کنار زمین. یکی از شوت‌ها رفت و خورد کنار این بچه. اینقدر ترسیده بود که نفسش بالا نمی‌آمد. سریع رفتم بالای سرش. به او آب دادم و گفتم حالت خوب است؟ این اتفاق تمام شد و رفت. 22 سال بعد یک‌بار جایی بودم، یک جوانی آمد کنارم و گفت من همان پسر بچه هستم که دستم را گرفتی و بلندم کردی. گفت هنوز رفتارت در یادم هست. کاری که کردی در دلم مانده. من کاری نکردم ولی آدم‌ها این چیزها در ذهن‌شان می‌ماند.»

بازی خداحافظی
۲۳ دی ماه سال ۱۳۸۴؛ بازی خداحافظی احمدرضا. او در میان تشویق هزاران پرسپولیس و پس از بدرقه الیور کان، در بازی بایرن مونیخ و پرسپولیس به رختکن بازمی گردد. بازی خداحافظی با تاخیر.

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 5 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی -عابدزاده,

ساعت 15:55 توسط افشین |

تاکید وزیر دفاع بر مصون‌سازی کشور در برابر تهدیدات

سیاست > نظامی - ایسنا نوشت:
 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ‌ با تاکید بر لزوم رعایت اصول و راهبردهای پدافند غیرعامل گفت: باید به گونه‌ای از راهبردهای پدافند عامل و پدافند غیرعامل استفاده کنیم که بتوانیم مجموعه‌های خود را از تهدیدات احتمالی مصون سازیم و دشمن از فکر کردن به این که می‌تواند با کمترین هزینه اقدام موثری علیه کشورمان انجام دهد باز بماند.

 سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اولین کنفرانس علمی مدیریت ریسک در کشور با اشاره به معنای لغوی واژه‌ی ریسک گفت:‌ وقتی که واژه ریسک مطرح می‌شود با نوعی عدم اطمینان مواجه هستیم.

وی افزود: اگر شرایطی که در آن قرار می‌گیریم و یا در آینده با آن مواجه می‌شویم برای ما روشن باشد و همچنین پیامدهای تصمیماتی که اتخاذ می‌کنیم قابل پیش بینی باشد در شرایط اطمینان قرار می‌گیریم اما در شرایط عدم اطمینان با پیامدهایی احتمالی تصمیمات خود مواجه می‌شویم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان این که میزان ریسک قابل پیش بینی بودن احتمال وقوع یک پیامد است گفت: بر اساس یک اصل منطقی ، اگر احتمال وقوع یک رخدادی به هر میزان وجود داشته باشد و پیامدهای تاثیر گذاری داشته باشد ، باید آن رخداد را جدی تلقی کرد و خود را برای احتمال وقوع آن و شرایط بعد از آن آماده کرد.

وی با تاکید بر این که ما به دنبال این هستیم که همواره حرکتی همراه با امنیت و پایداری داشته باشیم اظهار کرد:‌اگر زمانی مشکلی در عملکردمان به وجود آید باید به گونه‌ای عمل کنیم که امکان ترمیم آن وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به تغییر تهدیدات در عصر حاضر خاطر نشان کرد:‌امروز و به ویژه پس از پایان جنگ سرد، صورت جدیدی از تهدیدات رخ نمایی می‌کند. ما امروز کمتر شاهد تهدیدات سخت هستیم و این تهدیدات امروزه شکلی نرم به خود گرفته‌اند.

وی افزود:‌امروز به دلیل وجود فضای سایبر و همچنین فناوری اطلاعات و ارتباطات ، فضایی در دنیا به وجود آمده است که در پی آن عملا مرزها برداشته شده است.

دهقان با تاکید بر لزوم مقابله با تهدیدات جدید گفت: فضایی که امروز به وجود آمده ، چهره‌ی تهدیدات راتغییر داده است در همین راستا باید برای مقابله با این تهدیدات ما نیز اقدامات متفاوتی انجام دهیم.

وی با بیان اینکه امروز منظور از صحب‌کردن درباره‌ی تهدیدات و مقابله با آنها ، این است که کدام اقدام می‌تواند بیشتری تاثیر و احتمال کسب موفقیت و بیشترین نقش در عرصه‌ی مقاومت را داشته باشد اظهار کرد:امروز با توجه به وجود فضای سایبر و همچنین فضای فیزیکی اگر ملتی بخواهد خود را در مقابل تهدیدات حفظ کند باید قادر باشد که تهدیدات مربوط به زیر ساختهای خود و همچنین ارتباطات مواصلاتی مربوط به خود را کاملا به صورت پیشگیرانه دفع کند.

وی با تاکید بر این که باید بر روی مقابله با تهدیدات موجود در یک مجموعه نقاط حیاتی آن مجموعه را پیدا کرده و از آنها حفاظت کنیم اظهار کرد: ما امروز نیازمند هستیم تا با آینده پذیری به سمتی حرکت کنیم که تهدیدات مدیریت و مسیر زندگی امن خود را شناسایی کنیم.

وی با تاکید بر این که باید در زیر ساختهای کشور نوعی پراکندگی و عدم تمرکز وجود داشته باشد گفت:‌باید امکانات و زیر ساختهای موجود در کشور را خارج از دسترس نگه داریم. تا در صورت وقوع اتفاق همه این مجموعه به یک باره مورد هدف قرار نگیرند.

وی در پایان با تاکید بر لزوم رعایت اصول و راهبردهای پدافند غیر عامل خاطر نشان کرد: باید به گونه‌ای از راهبردهای پدافند عامل و پدافند غیر عامل استفاده کنیم که بتوانیم مجموعه‌های خود را از تهدیدات احتمالی مصون سازیم.باید به گونه‌ای عمل کنیم که دشمن از فکرکردن به این که می‌تواند با کمترین هزینه اقدام موثری علیه کشورمان انجام دهد باز بماند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 5 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,وزیردفاع-,

ساعت 15:48 توسط افشین |

هشدار برای آندرویدی‌ها: اطلاعات شخصی حتی بعد از ریست گوشی به تنظیمات کارخانه، حذف نمی‌شوند

فناوری اطلاعات > سخت افزار - فارس نوشت:
 

بررسی‌های یک موسسه امنیتی ثابت کرده حتی با اعمال تنظیمات کارخانه بر روی گوشی‌های اندروید هم داده‌های شخصی کاربران از این گوشی‌ها حذف نمی‌‌شود.

به نقل از سی‌نت، سیستم عامل اندروید در بخش تنظیمات خود دارای گزینه‌ای موسوم به بازگشت به تنظیمات کارخانه است که در صورت اعمال آن ظاهرا تمامی داده‌های شخصی و تنظیمات تغییر یافته کاربر حذف شده و گوشی به وضعیت اولیه تولید شده باز می‌گردد.

اما تحقیقات شرکت Avast ثابت می‌کند که این قابلیت کارآیی چندانی ندارد و حتی با استفاده از آن هم داده‌های شخصی افراد قابل بازیابی خواهند بود. لذا اگر فردی تصور کند از این طریق گوشی خود را به طور کامل پاکسازی کرده و سپس آن را در اختیار دیگر افراد قرار دهد، کاملا در اشتباه خواهد بود.

کارشناسان Avast با خرید ۲۰ گوشی دست دوم اندروید از سایت ای - بی و بررسی آن‌ها توانستند چهل هزار عکس را بازیابی کنند که در میان آن‌ها عکس‌های بسیار شخصی افراد نیز وجود داشتند. همچنین ۷۵۰ ایمیل و پیامک، ۲۵۰ شماره تماس و هویت چهار مالک قبلی این گوشی‌ها نیز در دسترس قرار گرفت. جالب آن که در یک مورد فرم کامل و پرشده تقاضای دریافت وام یک کاربر سابق این گوشی‌ها نیز علی‌رغم اعمال تنظیمات کارخانه در گوشی دست دوم وجود داشت.

به گفته صاحب نظران اعمال تنظیمات کارخانه تنها باعث حذف اطلاعات در لایه خود برنامه‌های همراه و نه بر روی حافظه یا RAM گوشی می‌شود و لذا این اطلاعات به سادگی با جستجویی مختصر قابل دسترسی خواهند بود. این شرکت به کاربران گوشی‌های هوشمند هشدار داده قبل از فروش آن‌ها حتما با مشاوره با افراد متخصص از پاک شدن کامل داده‌های شخصی خود مطمئن شوند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 5 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی-آندروید - گوشی هوشمند - ,

ساعت 10:2 توسط افشین |

دسترسی ارتش سایبری یمن به هزاران اسناد محرمانه آل سعود

بین الملل > خاورمیانه -
ایرنا نوشت: رسانه های خبری گزارش دادند که «ارتش سایبری یمن»، با نفوذ به سایت های دولتی عربستان از جمله سایت وزارت امور خارجه این کشور و دسترسی به هزاران سند محرمانه، صدها مورد آن را منتشر کرده است.
 

به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های منطقه، یک فعالی کویتی درحساب تویتر خود نوشته که جنبش مردمی انصارالله یمن با نفود به سایت وزارت امورخارجه و وزارت کشور عربستان، اطلاعات مربوط به دهها کارمند، شماری از سفرا، شاهزاده ها و تعدادی از پیام های محرمانه و غیره را منتشر کرده است.

عبدالله العلی گفته، انتشار اطلاعات مربوط به زیر ساخت های وزارت امور خارجه عربستان، نامه نگاری ها و تلگرام های محرمانه، یک فاجعه ملی است.

در میان اسناد منتشر شده، نامه نگاری های عادل الجبیر(سفیرسابق عربستان درآمریکا) وزیر امورخارجه فعلی و سعود الفیصل وزیر خارجه سابق، درخواست های مربوط به ازدواج با خارجیان و پرونده صدها کارمند اعزامی دیده می شود.

وی افزود در حالی که عربستان در وضعیت جنگ بسر می برد، درهای وزارت امور خارجه اش به روی فضای اینترنتی باز است.

العلی این اقدام را ضربه ای سخت به عربستان توصیف کرده و از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خواسته است تا امنیت سایبری خود را بالا ببرند.

وی گفته است که قدرت انصارالله یمن در این زمینه را نباید نادیده گرفت.

وی یاد آور شده که ارتش سایبری سوریه نیز تاکنون بارها، مراکز بین المللی و غربی را هک و به درون آنها نفوذ کرده است.

از سوی دیگر رسانه ها گزارش دادند که هکرهای یمنی با نفود به پایگاههای اینترنتی عربستان سعودی توانستند حدود سه هزار رایانه دولتی را هک و با این کار به هزاران سند محرمانه دسترسی پیدا کنند.

رایانه های هک شده به وزارتخانه های مختلف عربستان سعودی از جمله وزارت کشور و وزارت امورخارجه این کشور تعلق داشته است.

اطلاعات مربوط به دیپلماتها و ماموران مخفی دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی ازجمله اطلاعات هک شده در این عملیات است.

هکرهای یمنی تهدید کرده اند که اگر ریاض به تجاوز خود علیه یمن پایان ندهد، ارتش سایبری یمن دامنه فعالیتهای خودش را گسترش خواهد داد.

تجاوز نظامی عربستان و ائتلاف کشورهای عربی - آمریکایی علیه مردم یمن که از ششم فرودین آغاز شده، شهادت بیش از سه هزار و 800 یمنی و آوارگی حدود 100 هزار یمنی را درپی داشته است.

بنابر اعلام منابع خبری، شمار مجروحان این تجاوز نیز به بیش از هشت هزار نفر رسیده است که 2 هزار و 800 نفر از آنها به رسیدگی فوری نیاز دارند، اما به دلیل نبود دارو و برق این امکان وجود ندارد.

اکثر شهدا و مجروحان یمنی ناشی از بمباران جنگنده های عربستان و ائتلاف عربی - آمریکایی را کودکان و زنان بی دفاع تشکیل می دهند.

از مجموع کشته های تجاوز نظامی به یمن، دستکم 503 نفر کودک و 218 نفر زن بودند و از میان زخمی ها نیز بیش از یک هزار نفر کودک و نزدیک به 725 نفر زن هستند.

در این مدت 560 محل مسکونی هدف حملات هوایی و موشکی قرار گرفته و 932 مرکزغیرنظامی، خدماتی، موسسه عمومی و خصوصی، 54 بیمارستان و درمانگاه، 26 مسجد و 168 مرکز آموزشی نیز بمباران شده است.

عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به جز عمان از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای علیه یمن به اجرا گذاشت تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی یمن را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انقلابیون یمنی که امنیت شهرهای آن کشور را تامین می کنند، جلوگیری کند.

کارشناسان، حمله های عربستان به یمن و محاصره مردم این کشور را به جنایات رژیم صهیونیستی در قبال ساکنان غزه، تشبیه کرده اند.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 5 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی-یمن - انصارالله - یمن - عربستان - ,

ساعت 10:0 توسط افشین |

درباره «بریلو» سیستم عامل جدید گوگل چه می دانید؟

فناوری اطلاعات > نرم افزار - گوگل در حال ساخت سیستم عامل جدیدی بنام «بریلو» است. هفته آینده در کنفرانس توسعه دهندگان نرم افزاری گوگل بنام I/O جدیدترین تحولات نرم افزاری را شاهد خواهیم بود.
 

به گزارش خبرآنلاین این سیستم عامل که مختص اینترنت اشیاء / Internet of things ساخته می شود با ابزارهایی با حداقل 32 مگابایت رم کار می کند در حالی که اندروید گوگل با گوشی هایی دست کم با 512 مگابایت رم کار می کند.


«بریلو» همان طور که گفته شد برای ابزاری در فضای «اینترنت اشیاء» کار می کند و بنابراین چارچوبی برای نست/Nest خواهد بود.

گفتنی است شرکت «نست» به عنوان اتوماسیون خانه هوشمند توسط گوگل خریداری شده است.


هفته آینده در کنفرانس I/O در سان فرانسیسکو از بریلو رونمایی می شود. همچنین قرار است اندروید ام / Android M نیز به صورت بومی از حسگر اثر انگشت پشتیبانی فنی کند و بدین ترتیب این نقیصه در اندروید بر طرف شود. نکسوس 6 جدید ظاهرا با این سیستم کار می کند.

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 5 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,اندروید- گوشی-,

ساعت 9:52 توسط افشین |

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دانشگاه افسری امام حسین(ع):
 
اجازه هیچگونه بازرسی از هیچ‌یک از مراکز نظامی داده نخواهد شد/ اجازه نمی‌دهم از دانشمندان هسته‌ای و فرزندان عزیز این ملت بازجویی کنند (۱۳۹۴/۰۲/۳۰ - ۱۳:۴۷)
در آستانه روز پاسدار و همچنین سوم خرداد سالروز عملیات غرور آفرین بیت المقدس و فتح خرمشهر، صبح امروز (چهارشنبه) مراسم دانش آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین (ع) با حضور حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم کل قوا برگزار شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای ورود به میدان، با حضور بر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه، برای شهدای دفاع مقدس علوّ درجات را مسألت کردند.
فرمانده کل قوا سپس از یگانهای حاضر در میدان سان دیدند.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین جانبازان سرافراز حاضر در میدان را مورد تفقد قرار دادند.
حضرت آيت الله خامنه اي در اين مراسم در سخناني با اشاره به «گفتمان نوين اسلامي» و «گفتمان جاهليت» به‌عنوان دوگفتمان اصلي دنياي امروز، نزديکي و آشتي اين دوگفتمان را غيرممکن دانستند و با اشاره به زياده خواهي هاي جديد در مذاکرات هسته اي از جمله درخواست براي بازرسي از مراکز نظامي و گفتگو با دانشمندان ايراني، تأکید کردند: اين اجازه مطلقا داده نخواهد شد و دشمنان بدانند که ملت و مسئولان ايران در مقابل زياده خواهي ها و زورگويي ها بهيچ وجه کوتاه نخواهند آمد.
فرمانده کل قوا همچنين با اشاره به اخباري مبني بر تلاش بدخواهان ملت و برخي مسئولان منطقه خليج فارس براي کشاندن جنگ هاي نيابتي به مرزهاي ايران، گفتند: اگر شيطنتي صورت بگيرد، واکنش جمهوري اسلامي ايران بسيار سخت خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامي در اين مراسم، رويکرد انجام کارهاي نو، ابتکاري، و پرمغز را در همه مسايل مورد تأکید قرار دادند و با اشاره به وجود اين ويژگي ها در مراسم امروز دانشگاه امام حسين (ع)، خاطرنشان کردند: بايد از انجام کارهاي سطحي در همه مسايل پرهيز کرد.
حضرت ايت الله خامنه اي با تأکید بر اينکه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي شجره طيبه اي است که به مرحله قابل قبولي از توانايي ها و پيشرفت و بلوغ فکري و عملي رسيده است، افزودند: دانشگاه امام حسين(ع) يکي از نشانه هاي تکامل و حرکت روبه جلو سپاه است.
ايشان عقبه اين دانشگاه را، عمليات هاي مهم دوران دفاع مقدس و مجاهدت و فداکاري پيشکسوتان سپاه برشمردند و خطاب به دانشجويان اين دانشگاه گفتند: امروز پرچم حرکت انقلاب عظيم اسلامي که پرچم گفتمان نوين اسلامي است، بدست شما رسيده و بايد آن را همانند گذشتگان خود، با قدرت و استحکام به پيش ببريد.
رهبر انقلاب اسلامي، پرچم گفتمان نوين اسلامي را براي سعادت بشريت راهگشا و براي نسل جوان دنيا، پرکشش و پرجاذبه دانستند و خاطر نشان کردند: اين حرکت پرافتخار، با رهبري امام بزرگوار ما بوجود آمد و ملت ايران با ازخود گذشتگي و فداکاري، از اين حرکت پاسداري و اين پرچم را بلند کرد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به وجود گفتمان ديگري تحت عنوان «گفتمان جاهليت»، افزودند: گفتمان جاهليت امروز که گفتماني ظالمانه، زورگويانه، متکبرانه و خودخواهانه و از جانب قدرتهاي سلطه گر جهان است، در مقابل گفتمان اسلامي قرار دارد که طرفدار عدالت، آزادي بشر و از بين رفتن زمينه هاي استثمار و استعمار، و نابودي نظام سلطه است.
ايشان با تأکید بر اينکه چشمان تيزبين ملتها قادر به تشخيص اين دو گفتمان و شناخت حرکت منافقانه و رياکارانه گفتمان جاهليت، تحت پوشش الفاظي همچون «حقوق بشر» و «عدم خشونت»، است، گفتند: امکان آشتي و نزديکي اين دوگفتمان به يکديگر هيچگاه وجود نخواهد داشت زيرا يک گفتمان قائل به ظلم و ستيزه گري با ملت ها است، درحالي‌که گفتمان ديگر، قائل به حمايت از مظلومان و مقابله با ظالمان است.
رهبر انقلاب با اشاره به تبليغات دشمنان مبني بر منزوي بودن جمهوري اسلامي ايران، خاطر نشان کردند: نظام اسلامي از ابتدا تاکنون همواره در دل ملت ها جاي داشته است و نشانه بارز آن، ابراز علاقه و شيفتگي مردم کشورهاي مختلف دنيا نسبت به روساي جمهور ايران، در طول سي و شش سال گذشته است.
حضرت آيت الله خامنه اي، نام ملت ايران را در ميان ملتها و حتي دولتمردان منصف و مستقل و آزادگان جهان، نامي بلند آوازه و پرافتخار خواندند و تأکید کردند: منزوي کساني هستند که فقط مي توانند با زور و دلار، برخي افراد را جذب خود کنند.
ايشان با تأکید بر اينکه ملت ايران، عزت خود را به‌وسيله اسلام و حرکت و آرمان هاي انقلابي بدست آورده است، به وجود برخي چالش ها در مقابل نظام اسلامي اشاره کردند و گفتند: ما از اين چالشها هيچ ابا و واهمه اي نداريم زيرا وجود چالش نشان دهنده تحرک، زنده و فعال بودن، و حرکت روبه رشد است.
رهبر انقلاب تأکید کردند: ملت ايران، از اين چالشها، باقدرت و با توکل بر خدا و با اعتماد به نفس، عبور خواهد کرد.
حضرت آيت الله خامنه اي يکي از اين چالشها را زورگويي ها و زياده خواهيهاي طرف مقابل در مذاکرات هسته اي دانستند و خاطر نشان کردند: دشمنان، همچنان ملت ايران و مسئولان را به خوبي نشناخته اند که حرف زور مي زنند زيرا ملت و دولت ِ برآمده از اين ملت، هيچگاه تسليم حرف زور نخواهند شد.
ايشان با تأکید بر اينکه هر مقدار در مقابل زياده خواهي هاي طرف مقابل کوتاه آمده شود، آنها جلوتر خواهند آمد، خاطرنشان کردند: بايد در مقابل اين زياده خواهي ها، ديواره مستحکمي از عزم و توکل و اقتدار ملي بوجود آيد.
رهبر انقلاب يک نمونه از زياده خواهي هاي طرف مقابل در مذاکرات هسته اي را، درخواست براي بازرسي از مراکز نظامي و گفتگو با دانشمندان و محققان ايراني بيان کردند و افزودند: همانگونه که قبلا هم گفته شد، اجازه هیچگونه بازرسی از هيچيک از مراکز نظامي و همچنين گفتگو با دانشمندان هسته اي و ساير رشته هاي حساس و اهانت به حريم آنها، داده نخواهد شد.
حضرت آيت الله خامنه اي تأکید کردند: من اجازه نخواهم داد که بيگانگان بيايند و با دانشمندان و فرزندان عزيز و برجسته اين ملت صحبت و از آنان بازجويي کنند.
ايشان با تأکید براينکه هيچ ملت و دولت عاقلي اجازه چنين کاري را نمي دهد، گفتند: دشمن پررو و وقيح، انتظار دارد که ما اجازه دهيم آنها با دانشمندان و محققان ما درباره يک پيشرفت اساسيِ بومي و علمی گفتگو کنند اما مطلقاً چنين اجازه اي داده نخواهد شد.
رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: اين موضوع را دشمنان نظام اسلامي و همه کساني که منتظر تصميم نظام هستند، به روشني متوجه شوند.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: مسئولين عزيز کشور که با شجاعت در اين ميدان حرکت مي کنند، بدانند که تنها راه مقابله با دشمن وقيح، عزم راسخ و عدم انفعال است.
ايشان تأکید کردند: مسئولان و مذاکره کنندگان بايد پيام عظمت ملت ايران را در مذاکرات نشان دهند.
رهبر انقلاب با تأکید بر اينکه همه مسئولان به برکت انقلاب اسلامي است که صاحب مسئوليت شده اند، خاطر نشان کردند: همه ما خدمتگزار مردم هستيم و وظيفه داريم که در مقابل زورگويي، وقاحت، توقعات بي جا و توطئه ها با کمال استقامت بايستيم.
حضرت آيت الله خامنه اي در ادامه به برخي خبرها مبني بر تلاش مشترک دشمنان و برخي مسئولان سفيه منطقه خليج فارس براي کشاندن جنگهاي نيابتي به نزديکي مرزهاي ايران اشاره و تأکید کردند: پاسداران انقلاب اسلامي و همه پاسداران حريم امنيت ملي در نيروهاي مسلح هوشيار و بيدارند و اگر شيطنتي صورت بگيرد، واکنش جمهوري اسلامي ايران بسيار سخت خواهد بود.
ايشان با تأکید بر اينکه ملت ايران با اميدواري کامل به حرکت در مسير افق روشن خود ادامه خواهد داد، خاطر نشان کردند: پيمودن مسير حرکت به سمت آرمانهاي والا، قطعا همراه با هزينه هايي است و در طول تاريخ نيز ملتهايي مدال لياقت گرفته اند که در مقابل چالشها به زانو درنيامدند و در مقابل هرگونه تجاوز سخت و نرم، حصار مستحکم عزم و اقتدار ملي را نشان دادند.
رهبر انقلاب، ملت ايران را در زمره چنين ملت هايي دانستند و در پايان اظهار اميدواري کردند که جوانان عزيز و نسل نورسيده، بار سنگين امانتي را که از نسل گذشته به آنها رسيده، بهتر و مستحکم تر از قبل به پيش برند.
در این مراسم سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، هدف از ارتقای سطح آمادگی‌های همه جانبه سپاه را دفاع از انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن دانست و تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با درک شرایط محیطی انقلاب اسلامی و تقابل دو جبهه مستضعفین و مستکبران به دنبال تولید قدرت روزافزون درونی با تکیه بر معنویت، ایمان، عقلانیت و هوشمندی و استفاده از فناوری‌های دفاعی و امنیتی و بروز رسانی تاکتیکهای نبرد نامتقارن است.
سرلشکر جعفری با تاکید بر اینکه سلحشوری جزئی از پاسداری است، افزود: پاسداری انقلاب اسلامی در برابر دشمنان در سایه برق شمشیرهایمان و قدرتِ ایمان و فناوری‌هایی است که توازن وحشت و خطر را برای دشمنان برقرار می سازد.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه دشمنان با زبان سلاح بیشتر آشنا هستند و ما هم قصد داریم با همین زبان با آنان روبرو شویم، تاکید کرد: سلاح سپاه برای عدالت خواهی و ظلم ستیزی بکار می رود.
سردار دریادار پاسدار مرتضی صفاری فرمانده دانشگاه امام حسین(ع) نیز گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات علمی و فرهنگی این دانشگاه بیان کرد.
در این مراسم دو تن از فرماندهان، دو تن از اساتید و پژوهشگران و نماینده دانش آموختگان و دانشجویان نمونه دانشگاه امام حسین(ع) هدایای خود را از دست فرمانده معظم کل قوا دریافت کردند و نماینده دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) نیز مفتخر به دریافت سردوشی شد.
اجراي طرح «شجره طیبه» از جمله برنامه هاي مراسم امروز ميثاق پاسداري دانشجويان دانشگاه افسري امام حسين (ع) بود.
همچنين در اين مراسم، دانشجويان دانشگاه افسري امام حسين(ع)، نمايش رزمي اعتماد به نفس را اجرا کردند.
در این مراسم، یگانهای حاضر در میدان از مقابل فرمانده کل قوا رژه رفتند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 3 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 16:11 توسط افشین |

 
 
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار شرکت کنندگان در مسابقات بین المللی قرآن کریم:
 
هر حنجره‌ای در جهت اختلاف‌افکنی کار کند، بلندگوی دشمن است/ نسخه علاج مشکلات، تسليم در برابر قرآن و تسليم نشدن در برابر تحميل‌های جاهليت مدرن (۱۳۹۴/۰۳/۰۲ - ۱۳:۰۷)
در سالروز ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام، فضای حسینیه امام خمینی(ره) آکنده از عطر دل انگیز آیات روح بخش کلام الله مجید شد و اساتید، قاریان و حافظان برترِ سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم، محفل نورانی انس با قرآن را در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر پا کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي در این ديدار با تأکيد بر لزوم حضور قرآن در تمام ابعاد زندگي فردي و اجتماعي مسلمانان، لازمه رسيدن به اين هدف والا را دو عنصر «بصيرت» و «عزم» دانستند و گفتند: نسخه علاج مشکلات کنوني دنياي اسلام، تسليم بودن در برابر دستورات قرآن و تسليم نشدن در برابر تحميلهاي جاهليت مدرن و مقاومت در برابر زورگويي هاي اين جاهليت است.
ايشان تلاوت و حفظ قرآن را مقدمه تخلق به اخلاق قرآني و شکل گيري جامعه اي بر اساس دستورات قرآني برشمردند و افزودند: امروز متأسفانه دنياي اسلام از ضعف و فقر و اختلاف و جنگهاي داخلي ناشي از فشار نظام‌هاي جاهلي به‌شدت رنج مي برد که تنها راه مقابله با اين فشارهاي تحميلي، تسليم شدن در برابر قرآن و عزم جدي براي حرکت به سمت اهداف والاي آن است.
رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: اگر يک قدم به سمت اهداف قرآني برداشته شود، خداوند نيروي مضاعفي خواهد بخشيد و اين، موضوعي است که ملت ايران تجربه کرده و با مقاومت در برابر زورگويي‌ها، به توانايي‌ها و اميد بيشتري دست پيدا کرده است.
حضرت آيت الله خامنه اي استفاده از تجربه ملت ايران در ايستادگي مقابل قدرت ها را نسخه علاج مشکلات دنياي اسلام دانستند و گفتند: ايجاد اختلاف و دو دستگي در ميان امت اسلامي، امروز يکي از برنامه هاي اصلي دشمنان است، بنابراين همه بايد مراقب باشند تا مبادا فرياد اختلاف سر دهند و بلندگوي دشمنان اسلام و قرآن شوند.
ايشان با تاکيد بر اينکه هر حنجره اي که در جهت اختلاف‌افکني کار کند، بلندگوي دشمن است، خاطر نشان کردند: ايجاد اختلاف تحت عناوين شيعه و سني، عرب و عجم، و قوميتها و مليتها و تعصبهاي ناسيوناليستي، در دستور کار بدخواهان امت اسلامي قرار دارد که بايد با «بصيرت» و «عزم» در مقابل آن ايستاد.
رهبر انقلاب، بصيرت و تشخيص صحيحِ «دوست» و «دشمن» را بسيار ضروري دانستند و تأکيد کردند: هنگامي که عزم و اراده در کنار بصيرت قرار گيرد، پيمودن مسير و ايستادگي در برابر فشارها و تحميل‌ها و توطئه‌ها، آسان خواهد شد و اين، همان نصرت الهي است.
حضرت آيت الله خامنه اي گسترش روزافزون انس با قرآن در جامعه را نويدبخش و اميدوار کننده خواندند و با تأکيد بر لزوم اهتمام جدي مسئولان به موضوع قرآن، گفتند: بايد جوانان و روشنفکران، انس بيشتري با قرآن پيدا کنند، زيرا غني شدن ذهن از معارف قرآن، تاثير خود را بر گفتار و رفتار و تصميم گيريهاي کلان خواهد گذاشت.
ايشان انس با قرآن را تضمين کننده آينده روشن و همراه با سعادت دانستند و تأکيد کردند: امروز خوشبختانه حرکت به سمت اسلام و قرآن در ميان جوامع اسلامي نيز شروع شده که بيداري اسلامي از برکات آن است.
رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: بيداري اسلامي حقيقتي است که از بين رفتني نيست و آثار آن روزبروزگسترش خواهد يافت.
حضرت آيت الله خامنه اي وظيفه علما، روشنفکران، نويسندگان، دانشجويان، دانش پژوهان و قاريان و حافظان قرآن را در گسترش روزافزون بيداري اسلامي، مضاعف برشمردند و تأکيد کردند: بايد مردم را به راهي که قرآن بشارت مي دهد، اميدوار کرد.
ايشان در پايان اظهار اميدواري کردند دولتهاي اسلامي بيشتر از آنکه درباره قرآن حرف بزنند، در عمل با آن آشنا شوند و دستورات آن را اجرا کنند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجت الاسلام و المسلمین محمدی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تبریک اعیاد شعبانیه، گزارشی از روند برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآنی بیان کرد.
وی با بیان اینکه مسابقات قرآنی امسال در مقایسه با سال گذشته از لحاظ کمی و کیفی از امتیازات بیشتری برخوردار بود، گفت: توجه بدون تبعیض به همه شرکت‌کنندگان در مسابقات و انس و الفت میان آنان، حضور قاریان نوجوان، برگزاری محافل انس با قرآن کریم در استان‌ها با حضور قاریان خارجی، تجلیل از بانوان فعال در عرصه قرآنی و حضور پرشور مردم و مسئولان در مسابقات از مهمترین ویژگی‌ها و برنامه‌های این دوره از مسابقات بود.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 3 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 16:8 توسط افشین |

 
با اعزام هیئت‌هایی از جانب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در روز جانباز انجام شد؛
 
تجلیل و قدردانی رهبر معظم انقلاب اسلامی از رشادت و ایثارگری جانبازان سرافراز کشور (۱۳۹۴/۰۳/۰۲ - ۱۴:۰۵)
در سالروز ولادت با سعادت قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز، صبح امروز (شنبه) چهار هیأت از جانب حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منازل تعدادی از جانبازان در تهران از رشادت، صبر و استقامت ایثارگران تجلیل کردند.
حجج اسلام و المسلمین آقایان شهیدی محلاتی، تقوی، قمی و حاج‌علی‌اکبری به نمایندگی از رهبر انقلاب، با حضور در منازل تعدادی از جانبازان ضمن گفتگو با آنان و کسب اطلاع از شرایط زندگی، درمان، کار و مشکلاتشان، از ایثارگری و فداکاری جانبازان سرافراز دفاع مقدس قدردانی کردند.
همچنین نمایندگان ولی فقیه در مراکز استان‌ها و ائمه جمعه سراسر کشور نیز به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب اسلامی با حضور در منازل تعدادی از جانبازان سراسر کشور از این یادگاران گرانقدر دفاع مقدس تجلیل کردند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 3 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی ,آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب - ,

ساعت 16:6 توسط افشین |

 
 
به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سوم خرداد ماه سالروز آزادی خرمشهر؛
رهبر معظم انقلاب با عفو یا تخفيف مجازات تعدادی از محكومان سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت کردند (۱۳۹۴/۰۳/۰۳ - ۱۰:۲۴)
حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با پیشنهاد عفو یا تخفیف مجازات ۱۰۲ نفر از محكومان سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت كردند.
آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و سوم خرداد ماه سالروز آزادی خرمشهر، پیشنهاد عفو یا تخفیف مجازات ۱۰۲ نفر از محكومان سازمان قضایی نیروهای مسلح را كه در كمیسیون مرکزی عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شده اند، ارائه كرد كه این پیشنهاد مورد موافقت رهبر انقلاب قرار گرفت.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 3 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی-رهبری,

ساعت 15:58 توسط افشین |

 

ارمنی بود و ارمنی زاده،
ظرف خالی گرفت در دستش
آمد و توی صف نذری گفت:
السلام علیک یا دردانه


پچ پچی دور او براه افتاد، 
عده ای خنده ، عده ای مبهوت
زیر لب دختری غضب میکرد:
مردک ارمنی دیوانه!


سرخود را گرفت پایین تر، 
بغض تلخی گرفت جانش را:
من محب حسین و اولادش...
آشنایم نه اینکه بیگانه


صف دلواپسی جلو می رفت،
ارمنی در دلش چه غوغا بود
روضه خوان از رقیه بانو خواند، 
از سه ساله میانه ویرانه




ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 2 خرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی,امام ,

ساعت 11:24 توسط افشین |

تمامي مطالب اين وبلاگ محفوظ مي باشد
طراحي شده توسط مولا مهدی گل یاس

منوي اصلي

صفحه نخست
تماس با ما
پروفايل مدير وبلاگ
پست الکترونيک
عناوين مطالب وبلاگ

درباره ي وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

لحظات انتظار

آرشيو مطالب

بهمن 1399
دی 1399
آذر 1399
آبان 1399
مهر 1399
شهريور 1399
مرداد 1399
تير 1399
خرداد 1399
ارديبهشت 1399
فروردين 1399
اسفند 1398
بهمن 1398
دی 1398
آذر 1398
آبان 1398
مهر 1398
شهريور 1398
مرداد 1398
تير 1398
خرداد 1398
ارديبهشت 1398
فروردين 1398
اسفند 1397
بهمن 1397
دی 1397
آذر 1397
آبان 1397
مهر 1397
شهريور 1397
مرداد 1397
تير 1397
خرداد 1397
ارديبهشت 1397
فروردين 1397
اسفند 1396
بهمن 1396
دی 1396
آذر 1396
آبان 1396
مهر 1396
شهريور 1396
مرداد 1396
تير 1396
خرداد 1396
ارديبهشت 1396
فروردين 1396
اسفند 1395
بهمن 1395
دی 1395
آذر 1395
آبان 1395
مهر 1395
شهريور 1395
مرداد 1395
تير 1395
خرداد 1395
ارديبهشت 1395
فروردين 1395
اسفند 1394
بهمن 1394
دی 1394
آذر 1394
آبان 1394
مهر 1394
شهريور 1394
مرداد 1394
تير 1394
خرداد 1394
ارديبهشت 1394
فروردين 1394
اسفند 1393
بهمن 1393
دی 1393
آذر 1393
آبان 1393
مهر 1393
شهريور 1393
مرداد 1393
تير 1393
خرداد 1393

موضوعات

آخرين پست هاي وبلاگ

فرمانده کل ارتش درگذشت پدر وزیر اطلاعات را تسلیت گفت
پیام تسلیت امیر دریادار سیاری به وزیر اطلاعات
با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش انجام شد؛الحاق بالگردهای سوخت‌رسان و آتش‌نشان به پایگاه چهارم هوانی
با حضور مسئولان فرهنگی ارتش و سپاه برگزار شد؛نشست هم افزایی اقدامات فرهنگی قرارگاه پدافند هو
قدرشناسی فرمانده نیروی هوایی ارتش از فرماندهی معظم کل قوا
پایگاه دریایی بوشهر بخشی از هویت تاریخی نیروی دریایی ارتش است
پروژه تولید بالگرد ملی صبا بخش اعظمی از نیاز کشور را تامین می‌کند
برگزاری مراسم تشییع شهید سروان شجاعی
آیین افتتاحیه دوره نظری معارف جنگ شهید صیاد شیرازی برگزار شد
بومی‌سازی ساخت تجهیزات دفاعی از افتخارات انقلاب اسلامی است
طرح های فرهنگی مصباح اثربخش ترین پادزهر علیه جنگ نرم دشمن است
اقتدار و خودکفایی نیروهای مسلح دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است
نشست هم افزایی رئیس اداره ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح با معاون نیروی انسانی ارتش
در حوزه تولید پهپاد بر لبه فناوری روز دنیا حرکت می‌کنیم
بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌مناسبت دهه فجر
سرلشکر باقری مطرح کرد؛ اجازه عرض اندام به هیچ دشمنی را نخواهیم داد/ گشت‌های دریایی ایرانی در دریای س
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ موشک‌های کروز دریایی اهداف خود را مورد اصابت قرار دادن
برای نخستین بار صورت گرفت؛ شلیک اژدر از زیردریایی بومی فاتح در رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ یک فروند زیر دریایی بیگانه، مورد شناسایی و رصد قرار گر
دریادار خانزادی: استکبار جهانی بدهی اش به ایران و ایرانی را بپردازد

نويسندگان

پيوند هاي روزانه

میثاق نیوز
اخبار روز
پاتوق کسری
نمونه سوال امتحانی1
خبرنامه اجتماعی
عکس گل نقاشی
نقاشی گل
پاتوق بوشیگان
دستگاه سانترال پاناسونیک
پاناسونیک
بیتوته
روانشنی و سلامت و سرگرمی
هاست لینوکس ارزان
بانک سپه-سامانه خدمات اینترنتی
بانک سپه1
بانک سپه
فیزیک نوخندان
"دبير فيزيك رضاقلي زاده"
مونه سوالاتی تفکیک شده از امتحان نهایی فیزیک 3
خوش امد گويي
ابزار ساخت پرده خوش امد گويي
باشگاه خبرنگاران جوان
قالب های متفاوت
نمونه سوال امتحانی
جام نیوز
جادوی حماسه
مرکز فرهنگی صالحون
لبیک یا مهدی
خبرفارسی
همراه با خدا
کد
ارتش جمهوري اسلامي ايران1
ارتش-جمهوری-اسلامی-ایرا
پاتوق زعفرانی
پاتوق عسل
پاتوق گل نرگس
پاتوق نارنگی
پاتوق لیمویی
پاتوق بکرایی
homayoun
بروبکس بهشت
شهرخبر
ساخت وبلاگ سرویس
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
خواندن روزنامه‌های ایران
خبرآنلاین
دیوار
فروشگاه اینترنتی ديجی کالا
خبرآنلاین: ورزش
روزنامه خبر ورزشی
حمل و ترخیص لباس از چین به ایران
حمل و ترخیص لنج دبی
جلو پنجره لیفان ایکس 60
قیمت پرده هوشمند
تشک طبی فنری
چاپ کاشی کوره ای

پيوند ها


تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پاتوق نارنجی و آدرس mahdi1345.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





مولا مهدی گل یاس

امکانات

طراح قالب


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 97
بازدید دیروز : 30
بازدید هفته : 159
بازدید ماه : 3026
بازدید کل : 461503
تعداد مطالب : 3421
تعداد نظرات : 133
تعداد آنلاین : 1



آیه قرآن تصادفی

تاریخ روز سوره قرآن ساعت فلش مذهبی ذکر روزهای هفته

کد لوگو حمایت از کشور ایران

start image-random cod by http://roozgozar.com-->

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

دريافت كد دعاي فرج

قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ