پاتوق نارنجی
شخصی


طرز تهیه نان مغزدار, نحوه پخت نان مغزدار

طرز تهیه نان مغزدار


در اینجا طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.

مواد مورد نیاز :

 مایه خمیر  یک قاشق سوپخوری
آب یک چهارم پیمانه
 شكر  یک قاشق چایخوری
 روغن مایع یک دوم پیمانه
ماست پرچرب یک پیمانه
زنجبیل یا هل یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد


مواد لازم میانی :

 كره  50 گرم
 آرد 3 قاشق سوپخوری
 زعفران حل كرده 1 قاشق سوپخوری


مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:

زرده ی تخم مرغ یک عدد
 روغن مایع یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه نان مغزدار :
مایه خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.

بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.

آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.

سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

منبع : shorshirin.blogfa.com


ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 17 مهر 1395برچسب:پاتوق نارنجی - نان مغزدار-,

ساعت 7:24 توسط افشین |

 

این سالاد پاستای خوشمزه و ساده با مرغ سرخ شده کره ای و مقدار زیادی سبزیجات خوش عطر در سس ماست خامه ای یک سالاد فوق العاده نیروبخش است که آرزو می کنید همین الان سرو کنید...
وب‌سایت بدونیم - مریم اسدی: این سالاد پاستای خوشمزه و ساده با مرغ سرخ شده کره ای و مقدار زیادی سبزیجات خوش عطر در سس ماست خامه ای یک سالاد فوق العاده نیروبخش است که آرزو می کنید همین الان سرو کنید.

مواد لازم:

  •     پنه (ماکارونی) لوله ای : ۱ پیمانه
  •     ماست: ¼ پیمانه
  •     شیر: ۱/۳ تا ¼ پیمانه
  •     سس مایونز: ۲ قاشق سوپ خوری
  •     کره: ۲ قاشق سوپ خوری
  •     مرغ: ۱۰۰ گرم
  •     فلفل خشک: ۱ قاشق چای خوری
  •     نعناع خشک: ۱ قاشق چای خوری
  •     پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چای خوری
  •     پودر فلفل: ۱ قاشق چای خوری
  •     نمک: به مقدار لازم
  •     فلفل دلمه خرد شده: ¼ پیمانه
  •     گوجه فرنگی خرد شده: ¼ پیمانه
  •     پیاز خرد شده: ¼ پیمانه
  •     هویج خرد شده: ¼ پیمانه
  •     زیتون خرد شده: ¼ پیمانه
  •     جعفری خرد شده: ¼ پیمانه
 
چیکن پاستا سریع و آسان

طرز تهیه:
 
1. در داخل یک ظرف بزرگ ماست، سس مایونز و شیر را با هم مخلوط کنید.

2. سپس فلفل خشک، پونه، نعناع خشک، پودر فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

3. سپس روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 1 شهريور 1395برچسب:پاتوق نارنجی - اخبار- سالاد پاستا ، چیکن پاستا ، طرز تهیه پاستا ، آشپزی,

ساعت 7:29 توسط افشین |

 
خیلی از مادرهای با سلیقه در خانه بیسکوییت درست می کنند، اما اینکه بتوانند تنوعی هم در این کار بدهند خیلی مهم است. در این مطلب طرز تهیه نوعی بیسکوییت که به شکل قوطی کبریت در آمده است را به شما آموزش داده ایم. می توانید با درست کردن آن بچه ها را شگفت زده کنید.
 
وب سایت ایران کوک: خیلی از مادرهای با سلیقه در خانه بیسکوییت درست می کنند، اما اینکه بتوانند تنوعی هم در این کار بدهند خیلی مهم است. در این مطلب طرز تهیه نوعی بیسکوییت که به شکل قوطی کبریت در آمده است را به شما آموزش داده ایم. می توانید با درست کردن آن بچه ها را شگفت زده کنید.
 
مواد اولیه:

  • کره 125 گرم
  • آرد 250 گرم
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
  • شکر 125 گرم
  • نمک یک سوم قاشق چایخوری

ماده رنگی روی بیسکوییت:


  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • پودر قند 130 گرم
  • آبلیمو 2 قطره
  • رنگ خوراکی مقداری

طرز تهیه بیسکوییت کبریتی فانتزی

طرز تهیه:


1- تخم مرغ و کره را 30 دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

2- کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، وانیل شکری و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید.

3- پس از اضافه کردن تمام مواد آنها را با نوک انگشتان دست مخلوط کنید ، پس از اینکه خوب ترکیب شدند کمی با دست مواد را ورز دهید ( دقت کنید خمیر به روغن نیفتد ).

4- خمیر را داخل کیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا استراحت کند ( بدلیل وجود کره باید قبل از برش و شکل دادن خمیر را در فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود).

5- خمیر را پس از استراحت از یخچال خارج کنید و روی سطح کار به قطر 1-2 سانتیمتر باز کنید سپس نوارهایی به طول یک انگشت از خمیر برش بزنید.

6- کف سینی کاغذ روغنی بیندازید ، نوارهای خمیری را با فاصله در سینی فر بچینید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید ( بدلیل تفاوت دمای هر فر بهتر است در این مدت جلوی در فر بیسکوییت ها را زیر نظر داشته باشید).

7- برای تهیه قسمت رنگی بیسکوییت باید سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا حالت برفی پیدا کند ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس پودر قند ، آبلیمو و رنگ خوراکی را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.

8- سر بیسکوییت ها را پس از خنک شدن داخل این کرم بزنید سپس روی لبه میز قرار دهید تا در معرض هوا خشک شود ( مدت 1-2 ساعت زمان برای خشک شدن کرم لازم است ) ، پس از خشک شدن کرم میتوانید بیسکوییت ها را داخل ظرف بگذارید و تا چند روز مصرف کنید ، این بیسکوییت های فانتزی بهترین انتخاب برای جشن های تولد و مهمانی های دوستانه میباشد.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 17 آذر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - بیسکوییت کبریتی فانتزی ، بیسکوییت-,

ساعت 7:20 توسط افشین |

 

گوشت قرمز با بادمجان همیشه ترکیب خوبی دارند و در کنار هم یک غذای خوشمزه می شوند. از همین موضوع استفاده کرده ایم و گوشت های قلقلی را لای نوارهای بادمجان قرار داذه ایم. مطمئن باشید که خیلی بی نظیر می شود.
 
مجله آشپزی مثبت - معصومه  افرازه: گوشت قرمز با بادمجان همیشه ترکیب خوبی دارند و در کنار هم یک غذای خوشمزه می شوند. از همین موضوع استفاده کرده ایم و گوشت های قلقلی را لای نوارهای بادمجان قرار داذه ایم. مطمئن باشید که خیلی بی نظیر می شود. با درست کردن این غذا طعم آن همیشه در خاطره مهمانتان خواهد ماند.

کباب  قلقلی با ورقه بادمجان

مواد لازم برای 4 تا 6  نفر

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز رنده شده
  • 1 ق س آرد سوخاری
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و ادویه
  • 1 کیلوگرم بادمجان
  • به میزان لازم آرد سوخاری برای سرخ کردن
  • به میزان لازم آرد سفید
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید، آنها را پوست بگیرید و به‌صورت ورقه‌های نازک برش دهید. حال روی بادمجان‌ها مقداری نمک بریزید و آنها را داخل یک سبد قرار دهید. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها را بشویید.

2. در یک ‌کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل، ادویه دلخواه و یک قاشق سوپخوری پودر سوخاری بریزید و با دست آنها را خوب ورز دهید. حالا از مخلوط گوشت به‌اندازه یک گردو بردارید و آن را خوب گرد کنید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه گوشتی تمام شود.

3. ورقه‌های بادمجان را دور گوشت‌های قلقلی بپیچید، سپس آنها را در سیخ چوبی قرار دهید.

4. آرد سفید را در یک‌کاسه مناسب بریزید. تخم‌مرغ‌ها را در یک‌کاسه دیگر خوب بزنید و در یک‌کاسه دیگر هم آرد سوخاری را بریزید. حالا سیخ‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را آغشته به تخم‌مرغ کرده و در انتها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید.

5. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه روغن خوب سرخ شد، کباب‌ها را داخل آن سرخ کنید. بهتر است کباب‌ها در روغن شناور باشند.

ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 10 آذر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - کباب قلقلی با ورقه بادمجان ، کباب-,

ساعت 19:56 توسط افشین |

 
این غذا حاوی گوشت ونخود است که مزاج گرم و تر دارند و جزو غذاهای خونساز و سبک به شمار می آیند؛ یعنی به راحتی هضم شده و بدن، آنها را بدون زحمت مصرف می‌کند و از آن بقایا و یا مواد زائد اندکی می‌ماند.
 

مجله آشپزی مثبت - دکتر مینا محبی*: این غذا حاوی گوشت ونخود است که مزاج گرم و تر دارند و جزو غذاهای خونساز و سبک به شمار می آیند؛ یعنی به راحتی هضم شده و بدن، آنها را بدون زحمت مصرف می‌کند و از  آن بقایا و یا مواد زائد اندکی می‌ماند. این غذا برای همه‌ افراد در فصل پاییز، برای بیماران رو به بهبود (دوران نقاهت) ، اطفال در سنین رشد و افراد پیر و نحیف به شرطی که منع مصرف گوشت و نخود نداشته باشند، مناسب است.

نخوداب پاییزی


مواد لازم

  • 180 گرم گوشت گردن گوسفند
  • 1 پیمانه نخود خام
  • 1عدد  پیاز متوسط
  • 2 عدد  هل سبز درشت
  • 2 عدد  چوب دارچین لوله ای
  • 1 عدد  میخک
  • 1 ق س  زعفران دم کرده
  • به میزان لازم نمک


طرز تهیه:

1. نخود را از شب قبل خیسانده و با یک عدد پیاز در قابلمه (ترجیحا دیگ سنگی ) خوب بپزید تا له شود، سپس  نخود را بکوبید و آب آن را  به وسیله صافی بگیرید.

2. آب نخود را داخل یک قابلمه مناسب بریزید. 180 گرم گوشت گردن گوسفند را به آب نخود اضافه کنید. هل ، میخک و دارچین و مقداری نمک را هم اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.

3. صبر کنید تا گوشت کاملا له شود. در انتها زعفران دم کرده را اضافه کنید. صبر کنید تا نخود آب جا بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظزتان بریزید و سرو کنید.


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 10 آذر 1394برچسب:پاتوق نارنجی - نخوداب پاییزی ، نخود -,

ساعت 19:56 توسط افشین |


کیک یکی از خوراکی‌هایی است که برای صبحانه و عصرانه بسیار مناسب است. شما ممکن است در آشپزخانه‌تان فر نداشته باشید. با دستور زیر می‌توانید یک کیک تابه‌ای خوش طعم بدون نیاز به فر درست کنید.

برای درست کردن یک کیک ساده صبحانه، احتیاجی به فر ندارید. کافی است مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید سپس آن را داخل یک تابه یا یک قابلمه مناسب بپزید.به همین راحتی!

مواد لازم برای تهیه کیک صبحانه تابه‌ای بدون نیاز به فر:

آرد : 150 گرم

شکر : 5 قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع : 2 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ : يك عدد

شیر:نصف پیمانه

بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری

وانیل: يك چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای بدون نیاز به فر:

ابتدا آرد و بیکینگ‌ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس آنها را دو با الک کنید.

در یک ظرف مناسب شکر، روغن مایع و وانیل را با همزن خوب هم بزنید سپس به آنها تخم‌مرغ را اضافه کرده، دوباره مواد را هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.

حالا شیر را به‌ آرامی به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه مواد کاملاً با هم ترکیب شدند، مخلوط آرد را به‌تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا مایه نرم و یکدستی حاصل شود.

در این زمان یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کنید، آن را روی حرارت ملایم قرار داده، در آن را بگذارید تا تابه کمی گرم شود.

حالا مواد را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا کیک کمی پخته‌شود و خودش را بگیرد.

دقت کنید حرارت نباید زیاد باشد چون کیک می‌سوزد.

بعد از اینکه یک‌ طرف کیک پخت و خودش را گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به پخت کامل برسد.

بعد از اینکه کیک آماده شد، تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را از داخل تابه درآورید و سرو کنید.

نکته:

به جای روغن مایع از کره هم می‌توانید استفاده کنید.

کیک را داخل یک قابلمه نچسب و یا داخل پلوپز هم می‌توانید درست کنید.

کیک صبحانه تابه‌ای

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 19 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - کیک-,

ساعت 11:57 توسط افشین |

 

 


با به کار بردن روش‌های ساده، اما کاربردی می‌توان غذایی با طعم خوش و متفاوت را تجربه نمود.
  • 1- کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟

بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج می‌شود، مستقیم داخل غذا استفاده شود. معمولاً بیشترین میزان پروتئین‌های محلول در آب و ویتامین‌های محلول در آب، به‌خصوص ویتامین‌های گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد می‌شوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذی‌های گوشت با این کار از بین می‌رود. البته باید توجه داشته باشید معمولاً زمانی که گوشت در حال پختن است، ابتدا آب آن کمی کدر و پر از کف است. از نظر بهداشت مواد غذایی، زمانی گوشت و آب آن کاملا ایمن و قابل خوردن می‌شوند که آب یا عصاره حاصل از جوشیدن گوشت به رنگ شفاف درآید. این عصاره، دارای ارزش تغذیه‌ای است و دور ریختن آن توصیه نمی‌شود.

خیلی از افراد هم کف روی گوشت یا مرغ را دور می‌ریزند اما این کف شامل پروتئین‌هایی است که در مراحل اولیه از گوشت خارج می‌شود و یکی از ویژگی‌های پروتئین‌ها این است که امکان فومینگ یا کف کردن دارند. به همین دلیل دور ریختن کف حاصل از جوشیدن انواع گوشت در آب هم توصیه نمی‌شود. اگر خانم خانه کمی صبوری کند، این کف سرشار از پروتئین به مرور در آب حل خواهد شد و عصاره گوشت را شفاف و مغذی خواهد کرد.

اگر می‌خواهید گوشت قرمز را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه تفت دهید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می‌کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی‌دهد

  • 2- آیا از گوشت شتر و بز هم می‌توانیم در تهیه‌ی غذا استفاده کنیم؟

بله. گوشت شتر با طبعی گرم و کم‌چرب و اندکی شور مزه است که بیشتر آن را کباب می‌کنند یا در خورش مصرف می‌شود. گوشت بز هم اگر بزغاله باشد بسیار مطلوب است.

  • 3- چرا بعضی مواقع رنگ گوشت خیلی تیره‌تر است؟

به طور کلی هر چه چهارپا پیرتر باشد رنگ گوشت آن تیره‌تر است و گوشت بیات شده است که برای کباب کردن اگر در قدری ماست بخوابانید رنگ گوشت صورتی می‌شود.

  • 4- چرا بعضی اوقات کباب کوبیده روی آتش باز می‌شود؟

علل مختلفی وجود دارد: اول اینکه گوشت بسیار چرب است. دوم ترکیب گوشت مناسب نیست و چسبندگی لازم را ندارد. سوم در هنگام گرفتن گوشت به سیخ خوب این عمل را انجام نداده‌اید. بهترین قسمت گوشت برای کباب کوبیده نیمی قلوه‌گاه و نیمی دیگر صافی شده‌ی فیله و راسته می‌باشد.

  • 5- برای خوابانیدن گوشت آیا بهتر است نمک آن را هم در آن زمان اضافه کنیم؟

خیر. اگرچه از نظر مزه خیلی تغییر می‌کند ولی از ارزش غذایی گوشت کاسته می‌شود. زیرا مقداری از خونابه‌ی گوشت در مایه حل می‌شود و از دست می‌رود. بهتر است در هنگام به سیخ کشیدن گوشت یا پس از کباب کردن، نمک به آن بیفزایید.

  • 6- چرا گوشت را پیش از پختن غالباً در روغن تفت می‌دهند؟

منظور از تفت دادن این است که منافذ گوشت بسته شود تا خونابه از آن بیرون نزند و طعم گوشت در آن باقی بماند.

  • 7- برای تهیه‌ی استیک کدام قسمت از گوشت مناسب‌تر است؟

معمولاً راسته‌ی گاو جوان با برش عمودی بر الیاف گوشت مناسب‌تر است.

  • 8- برای بریدن گوشت پخته مانند ژیگو، زبان و غیره چگونه عمل کنیم؟

معمولاً در شام‌های نشسته و تشریفاتی بریدن گوشت سر میز مرسوم است. ولی در شام ایستاده گوشت را باید در آشپزخانه برید. که باید از کارد بلند، نازک و تیز استفاده شود.

  • 9- فرق بین ژیگو و رُست‌بیف چیست؟

ژیگو در زبان فرانسوی به ران بره، گوسفند، بز و گوساله‌ی پخته اطلاق می‌شود. ولی رُست‌بیف به گوشت گوساله‌ی بریان گفته می‌شود.

  • 10- اگر گوشت کبابی سفت بود چگونه آن را نرم کنیم؟

بهتر است گوشت را در آب پیاز، سرکه و روغن زیتون بخوابانید و حداقل 2 ساعت گوشت را با درپوش در یخچال نگه دارید.

  • 11- فرق بین کباب بُناب و کباب کوبیده چیست؟

گوشت کباب بناب یک‌بار از چرخ‌گوشت رد می‌شود و سپس با پیاز خردکرده ساطوری می‌شود. ولی کباب کوبیده 2- 3 بار از چرخ‌گوشت رد می‌شود و با پیاز رنده کرده و آبگرفته ترکیب می‌شود.

  • 12- بهترین زمان برای افزودن پیاز به گوشت کباب کوبیده چه زمانی است؟

ابتدا گوشت را از صفحه‌ی درشت چرخ‌گوشت رد کنید. آنگاه پیاز را همراه با قدری نمک به گوشت بیفزایید و این بار گوشت را از صفحه ریز چرخ‌گوشت رد کنید. حالا مایه‌ی کباب آماده است.

منبع: tebyan


ادامه مطلب

+ نوشته شده در سه شنبه 13 مرداد 1394برچسب:پاتوق نارنجی - پخت گوشت--,

ساعت 7:42 توسط افشین |

تمامي مطالب اين وبلاگ محفوظ مي باشد
طراحي شده توسط مولا مهدی گل یاس

منوي اصلي

صفحه نخست
تماس با ما
پروفايل مدير وبلاگ
پست الکترونيک
عناوين مطالب وبلاگ

درباره ي وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

لحظات انتظار

آرشيو مطالب

بهمن 1399
دی 1399
آذر 1399
آبان 1399
مهر 1399
شهريور 1399
مرداد 1399
تير 1399
خرداد 1399
ارديبهشت 1399
فروردين 1399
اسفند 1398
بهمن 1398
دی 1398
آذر 1398
آبان 1398
مهر 1398
شهريور 1398
مرداد 1398
تير 1398
خرداد 1398
ارديبهشت 1398
فروردين 1398
اسفند 1397
بهمن 1397
دی 1397
آذر 1397
آبان 1397
مهر 1397
شهريور 1397
مرداد 1397
تير 1397
خرداد 1397
ارديبهشت 1397
فروردين 1397
اسفند 1396
بهمن 1396
دی 1396
آذر 1396
آبان 1396
مهر 1396
شهريور 1396
مرداد 1396
تير 1396
خرداد 1396
ارديبهشت 1396
فروردين 1396
اسفند 1395
بهمن 1395
دی 1395
آذر 1395
آبان 1395
مهر 1395
شهريور 1395
مرداد 1395
تير 1395
خرداد 1395
ارديبهشت 1395
فروردين 1395
اسفند 1394
بهمن 1394
دی 1394
آذر 1394
آبان 1394
مهر 1394
شهريور 1394
مرداد 1394
تير 1394
خرداد 1394
ارديبهشت 1394
فروردين 1394
اسفند 1393
بهمن 1393
دی 1393
آذر 1393
آبان 1393
مهر 1393
شهريور 1393
مرداد 1393
تير 1393
خرداد 1393

موضوعات

آخرين پست هاي وبلاگ

فرمانده کل ارتش درگذشت پدر وزیر اطلاعات را تسلیت گفت
پیام تسلیت امیر دریادار سیاری به وزیر اطلاعات
با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش انجام شد؛الحاق بالگردهای سوخت‌رسان و آتش‌نشان به پایگاه چهارم هوانی
با حضور مسئولان فرهنگی ارتش و سپاه برگزار شد؛نشست هم افزایی اقدامات فرهنگی قرارگاه پدافند هو
قدرشناسی فرمانده نیروی هوایی ارتش از فرماندهی معظم کل قوا
پایگاه دریایی بوشهر بخشی از هویت تاریخی نیروی دریایی ارتش است
پروژه تولید بالگرد ملی صبا بخش اعظمی از نیاز کشور را تامین می‌کند
برگزاری مراسم تشییع شهید سروان شجاعی
آیین افتتاحیه دوره نظری معارف جنگ شهید صیاد شیرازی برگزار شد
بومی‌سازی ساخت تجهیزات دفاعی از افتخارات انقلاب اسلامی است
طرح های فرهنگی مصباح اثربخش ترین پادزهر علیه جنگ نرم دشمن است
اقتدار و خودکفایی نیروهای مسلح دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی است
نشست هم افزایی رئیس اداره ایثارگران ستاد کل نیروهای مسلح با معاون نیروی انسانی ارتش
در حوزه تولید پهپاد بر لبه فناوری روز دنیا حرکت می‌کنیم
بیانیه ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌مناسبت دهه فجر
سرلشکر باقری مطرح کرد؛ اجازه عرض اندام به هیچ دشمنی را نخواهیم داد/ گشت‌های دریایی ایرانی در دریای س
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ موشک‌های کروز دریایی اهداف خود را مورد اصابت قرار دادن
برای نخستین بار صورت گرفت؛ شلیک اژدر از زیردریایی بومی فاتح در رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا
در مرحله نهایی رزمایش اقتدار دریایی ۹۹ نداجا؛ یک فروند زیر دریایی بیگانه، مورد شناسایی و رصد قرار گر
دریادار خانزادی: استکبار جهانی بدهی اش به ایران و ایرانی را بپردازد

نويسندگان

پيوند هاي روزانه

میثاق نیوز
اخبار روز
پاتوق کسری
نمونه سوال امتحانی1
خبرنامه اجتماعی
عکس گل نقاشی
نقاشی گل
پاتوق بوشیگان
دستگاه سانترال پاناسونیک
پاناسونیک
بیتوته
روانشنی و سلامت و سرگرمی
هاست لینوکس ارزان
بانک سپه-سامانه خدمات اینترنتی
بانک سپه1
بانک سپه
فیزیک نوخندان
"دبير فيزيك رضاقلي زاده"
مونه سوالاتی تفکیک شده از امتحان نهایی فیزیک 3
خوش امد گويي
ابزار ساخت پرده خوش امد گويي
باشگاه خبرنگاران جوان
قالب های متفاوت
نمونه سوال امتحانی
جام نیوز
جادوی حماسه
مرکز فرهنگی صالحون
لبیک یا مهدی
خبرفارسی
همراه با خدا
کد
ارتش جمهوري اسلامي ايران1
ارتش-جمهوری-اسلامی-ایرا
پاتوق زعفرانی
پاتوق عسل
پاتوق گل نرگس
پاتوق نارنگی
پاتوق لیمویی
پاتوق بکرایی
homayoun
بروبکس بهشت
شهرخبر
ساخت وبلاگ سرویس
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
خواندن روزنامه‌های ایران
خبرآنلاین
دیوار
فروشگاه اینترنتی ديجی کالا
خبرآنلاین: ورزش
روزنامه خبر ورزشی
حمل و ترخیص لباس از چین به ایران
حمل و ترخیص لنج دبی
جلو پنجره لیفان ایکس 60
الوقلیون

پيوند ها


تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان پاتوق نارنجی و آدرس mahdi1345.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





مولا مهدی گل یاس

امکانات

طراح قالب


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 23
بازدید دیروز : 97
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 7977
بازدید کل : 389062
تعداد مطالب : 3421
تعداد نظرات : 133
تعداد آنلاین : 1



آیه قرآن تصادفی

تاریخ روز سوره قرآن ساعت فلش مذهبی ذکر روزهای هفته

کد لوگو حمایت از کشور ایران

start image-random cod by http://roozgozar.com-->

اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

دريافت كد دعاي فرج

قالب وبلاگ
گالری عکس
دریافت همین آهنگ