شرکت گوگل امسال از دو اسمارت فون سری نکسوس خود به نام های نکسوس 6P و 5X رونمایی کرد. دو گوشی هوشمندی که به ترتیب توسط مهندسان شرکت های هوآوی و الجی ساخته و روانه بازارشدند.
اگرچه نکسوس ساخت هوآوی یعنی 6P از لحاظ مشخصه های سخت افزاری، یک سر و گردن بالاتر از نکسوس 5X الجیست اما برخی ویژگی های محصول الجی همچون ابعاد کوچکتر و همچنین قیمت ارزانتر، موجب محبوبیت آن در دل بسیاری از هواداران گوشی های نکسوس شده است.
در ادامه قصد داریم تا آنباکسینگ این گوشی را به روایت تصویر شرح دهیم.
جعبه مربعی شکل نکسوس 5X به گونه ای زیبا و هنرمندانه طراحی شده است که تداعی کننده حرف X است. این طراحی منحصر به فرد، آن را در برابر جعبه نکسوس 6P که با لبه های گرد و شبیه به حرف P طراحی شده است، متمایز می کند.
پس از بازکردن جعبه، نکسوس 5X را مشاهده خواهید کرد که در کنار کابل USB مدل C و یک آداپتور دیواری درون جعبه جای گرفته است. در زیر این گوشی نیز کارتی ویژه استفاده 90 روزه رایگان از سرویس Play Music مشاهده می شود.
کابل USB مدل C در نهایت زیبایی و به رنگ سفید طراحی شده است و در خصوص کارایی های این پورت نیز باید گفت این محصول مجهز به یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز است که می تواند تاثیر قابل ملاحظه ای در افزایش سرعت انتقال اطلاعات داشته باشد. همچنین دهانه این پورت به گونه ای طراحی شده است که می توان کابل را از هر دو جهت به آن وارد کرد.
اولین چیزی که با در دست گرفتن این گوشی متوجه خواهید شد، وزن بسیار سبک نکسوس 5X است. 136 گرم، وزن این گوشیست که کاربر می تواند با یک دست و به راحتی با آن کار کند.
جنس بدنه این گوشی تماماً از پلاستیک است، اما نه هر پلاستیکی. جنس پلاستیک بکار رفته شده در ساخت این گوشی بسیار عالیست به طوری که حتی می تواند با گوشی هایی از جنس فلز و یا شیشه نیز رقابت کند. حاشیه های گرد لبه های گوشی، به کاربر کمک می کند تا گوشی را راحت تر در دست بگیرد. در قسمت پایینی این گوشی، درگاه USB مدل C را مشاهده خواهید کرد که در حال حاضر، تنها در چند گوشی محدود وجود دارد. این گوشی می تواند به نوبه خود، راه را برای تولید اسمارت فونهای مجهز به این فناوری در آینده ای نزدیک همواره کند. از سویی دیگر، دستگاههایی که از این پورت پشتیبانی می کند انگشت شمارند و باید صبر کرد و منتظر تولید سایر محصولات مجهز به این فناوری بود.
در خصوص شارژر این گوشی نیز باید گفت که نکسوس 5X به تکنولوژی شارژ سریع مجهز است. این یعنی کاربران می توانند شارژ گوشی خود را در کمتر از 85 دقیقه از صفر به صد در صد برسانند. ظرفیت باتری این گوشی نیز 2700 میلی آمپر ساعت است که می تواند انرژی مورد نیاز برای روشن نگاه داشتن یک روز گوشی را تامین کند.
در قسمت جلویی این گوشی یک بلندگوی قدرتمند تعبیه شده است که می تواند خروجی صدایی با کیفیت خوب را برای کاربران به ارمغان بیاورد. نمایشگر 5.2 اینچی این اسمارت فون با رزولوشن 1080p می تواند میزبان خوبی برای نمایش تصاویر و ویدیوهای کاربران باشد. این ابعاد نمایشگر می تواند برای کاربرانی که می خواهند با یک دست و به راحتی با گوشی کار کنند، بسیار مناسب باشد.
پردازش این گوشی از طریق چیپست اسنپدراگون 808 و رم 2 گیگابایتی انجام خواهد شد که می تواند خیال کاربران را از بروز هرگونه مشکل احتمالی در حین کار با برنامه ها و یا بازیها راحت کند. سنسور دوربین پشتی 12.3 مگاپیگسلی این گوشی محصول شرکت سونی بوده که قادر است تصاویر و ویدیوهایی با کیفیت و وضوح بالا را برای کاربران ثبت و ضبط کند.
کیفیت تصاویری که توسط این دوربین در نورهای مناسب ثبت می شود، بسیار بالاست اما مشکل اینجاست که در نورهای کم، نباید انتظار ثبت عکس هایی باکیفیت و جزییات بالا را داشت. در ادامه می توانید چند عکس ثبت شده توسط این گوشی را مشاهده کنید.
در بخش نرم افزاری نیز باید گفت در اندورید 6 مارشمالو تغییر چندانی در زیبایی این پلتفرم ایجاد نشده است اما شاهد تغییراتی در عملکرد و کارایی این سیستم عامل بوده ایم که با اضافه شدن برخی قابلیت ها همچون Google on Tap و Nexus Imprint همراه بوده است.
گفتنی است در حال حاضر عرضه این گوشی در برخی کشورها همچون آمریکا، بریتانیا، ایرلند، هند، کره جنوبی و ژاپن آغاز شده است و به زودی به بازار سایر کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکای لاتین خواهد رسید.
نظرات شما عزیزان:
ادامه مطلب |